Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WM09 - Skowronek, kto buduje lub zbudował?

Recommended Posts

Napiszę, co mi się nie podoba. Po pierwsze nie rozumiem idei tych wystających okien, wyglądających jak akwaria, czemu to ma służyć, poza tym, że pewnie będzie drogie?.Garaż dwustanowiskowy wysunięty przed budynek- dla mnie jak remiza strażacka, najpierw widać garaż a potem resztę Kuchnia jest praktycznie ciemna, no może gdyby była od południa, trochę światła by do niej wpadło. Poza tym połączona z salonem, aj bym wolała jakąs małą ściankę, żeby trochę rozdzielić te pomieszczenia.Brak spiżarni, bo pom. techniczne będzie potrzebne na inne rzeczy typu odkurzacz. Dwie klatki schodowe- droga impreza.A urządzanie tam pokojudla dziecka czy gosposi, to bzdura, beż dostępu do łazienki Pięć sypialni....... no jak ktoś ma dużo dzieci.Wąskie okna na bocznej elewacji- po co to?Pokoju nie doświetli Jakie ogrzewanie?Bo tu tylko może być gaz. Nie rozumiem autora projektu, bo z jednej strony dom do budowania etapami, czyli dla ludzi, którzy nie dysponują dużą gotówką, a z drugiej strony udziwnienia, które będą drogie w realizacji

Łomatko, ale się rozpisałam.To oczywiście moje skromne zdanie ,ale może pomoże Ci podjąć decyzję

Dziękuję, Iza.

Smutno mi się zrobiło, że inni tak samo to widzą. Myślałem, że ktoś

znajdzie jakieś zalety tego projektu. Chyba jednak zmienię...

Rozważam od dwóch dni projekt C131a Delikatny z Muratora

ryszho

• 1 year później...