ryszho 17.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Proszę o opinie o tym projekcie. W tych dniach występujęo warunki zabudowy a mam wątpliwości czy dobrze wybrałem.Wszystkie uwagi będą dla mnie cenne.ryszho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 18.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Może wrzucisz link do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszho 18.05.2006 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Proszę, podaję link do projektu WM09http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=238&IdKolekcji=Niecierpliwie czekam na uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 18.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Napiszę, co mi się nie podoba. Po pierwsze nie rozumiem idei tych wystających okien, wyglądających jak akwaria, czemu to ma służyć, poza tym, że pewnie będzie drogie?.Garaż dwustanowiskowy wysunięty przed budynek- dla mnie jak remiza strażacka, najpierw widać garaż a potem resztę Kuchnia jest praktycznie ciemna, no może gdyby była od południa, trochę światła by do niej wpadło. Poza tym połączona z salonem, aj bym wolała jakąs małą ściankę, żeby trochę rozdzielić te pomieszczenia.Brak spiżarni, bo pom. techniczne będzie potrzebne na inne rzeczy typu odkurzacz. Dwie klatki schodowe- droga impreza.A urządzanie tam pokojudla dziecka czy gosposi, to bzdura, beż dostępu do łazienki Pięć sypialni....... no jak ktoś ma dużo dzieci.Wąskie okna na bocznej elewacji- po co to?Pokoju nie doświetli Jakie ogrzewanie?Bo tu tylko może być gaz. Nie rozumiem autora projektu, bo z jednej strony dom do budowania etapami, czyli dla ludzi, którzy nie dysponują dużą gotówką, a z drugiej strony udziwnienia, które będą drogie w realizacjiŁomatko, ale się rozpisałam.To oczywiście moje skromne zdanie ,ale może pomoże Ci podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszho 19.05.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dziękuję, Iza.Smutno mi się zrobiło, że inni tak samo to widzą. Myślałem, że ktośznajdzie jakieś zalety tego projektu. Chyba jednak zmienię...Rozważam od dwóch dni projekt C131a Delikatny z Muratoraryszho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszho 19.05.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Podaję link do projektu C131a http://www.projekty.murator.pl/search_results_x.html?symbol=C131&nazwa=&powierzchnia=&kondygnacja=&x=28&y=10 Można też zerknąć na temat "projekt muratora Delikatny" pozdrawiam ryszho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golden1976 04.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja buduję. Jestem na etapie wykańczania. Projekt po malych zmianach bardzo fajny i teraz jak stoi jescze fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts