EwkaP 26.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To jeszcze raz ja...Pytanie moje dotyczy daszku przed domem. Gdzieś ktoś podał, że daszek skrócił, żeby nieco odsłonić okno kuchenne. Czy w Waszych domkach odczuwacie, że przydałoby się ten daszek skrócić, aby rozjaśnic kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 26.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 ja zrobiłem drugie okno w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 26.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A mój architekt też mi dwa okna w kuchni zrobił .Za to jedno okno w salonie zostało usunięte - chcieliśmy mieć kawałek ściany bez okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davidoff24 27.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ma ktoś zdjęcia wykończonego APS 75 wewnatrz budynku, bede wdzieczny za odpowiedz[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts