patijot 18.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 jestem w szoku, chce polozyc kostke libetu, i szukam naprawde dobrej ekipy, pani w libecie polecila mi jedna ale za 120zl, bylam w lekkim szoku dodam ze jestem z katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 18.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 u mojego znajomego kładą ponoć za 100z materiałem ?? firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzd 19.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A,czy zdaje sobie Pani ile to kosztuje pracy???Najlepiej gdyby wszyscy budowlancy pracowali za 2zl\godz.???Wszyscy inwestorzy chca aby robic im extra jakosc i za poldarmo.Jak nie kostke to ubic ziemie,za luksusy trzeba placic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jakoć kosztuje ale nikt nie mówi, że musisz korzystać z usług tej firmy! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 19.05.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A,czy zdaje sobie Pani ile to kosztuje pracy???Najlepiej gdyby wszyscy budowlancy pracowali za 2zl\godz.???Wszyscy inwestorzy chca aby robic im extra jakosc i za poldarmo.Jak nie kostke to ubic ziemie,za luksusy trzeba placic. Kolejny jełop co ma niewiadomo jakie mniemanie o własnej wielkości i umiejętności. Zapamiętaj sobie cepie że budowlanka to jedna z najprostszych prac !!!. Żeby ludziom się chciało i mieli czas to mogli by sobie sami kostkę ułożyć. To prosta czynność i nie wymaga żadnych nadzwyczajnych umiejętności tylko trochę elementarnej wiedzy. Jak Ci mało pieniedzy to mogłeś zapłacić za "luksus" studiowania i uczenia się innego zawodu ... a jak jesteś tynkarzem to nie podskakuj tylko wykonuj swój zawód dobrze i za cenę jaką możesz uzyskać a nie jaką byś chciał uzyskać !. Ciekawe że gębujesz o brukarstwie ? Czyżbyś był fachman od wszystkiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 20.05.2006 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A,czy zdaje sobie Pani ile to kosztuje pracy???Najlepiej gdyby wszyscy budowlancy pracowali za 2zl\godz.???Wszyscy inwestorzy chca aby robic im extra jakosc i za poldarmo.Jak nie kostke to ubic ziemie,za luksusy trzeba placic. Co sie martwisz Androzd,jeszcze troszke i beda płacić po 200:P Niewielu fachowców zostało w kraju. Albo każdy inwestor sam zakasze rekawy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.05.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To jeszcze zalezy co jest w tej cenie, poniewaz nierzadko osobno licza palisade i obrzeza.Ale mozna znalezc wykonawcow tanszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 20.05.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 "Zapamiętaj sobie cepie że budowlanka to jedna z najprostszych prac !!!."A to ciekawe:)Ciekawe tez czy znasz budowe cepa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzd 20.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Z ciebie to musi byc dobry palant.Myslisz ze skonczyles jakies studia to jestes madrzejszy?Ty to dopiero jestes jelop i zakala pewnie calej swojej rodziny.Takich madrali jak ty to ja juz widzialem , i wlasnie takich mozna dopiero robic w bambuko.Myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy,bo przeczytales pare artykolow o budowaniu?Wlasnie takich pacanow jak ty jest coraz wiecej.Wzialbym cie na jeden dzien do tynkow to nawet 1 godz bys nie wytrzymal-PACANIE.Szkoda czasu na ciebie,mam tylko nadzieje ze spotkasz kogos ,kto wybije ci te twoje madrosci z tej pustej glowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 no widze że rozmowa bardzo na poziomie ale.... nikt cie nie zmusi płacic drożej jak możesz taniej gdybysmy zarabiali 20 euro/h a nie 20zł to by mnie było stać zapłacic 200zł za m2, osobiscie uwazam ze nigdy nie bedzie ceny 200zł/m bo w Polsce ludzie biedni są a bogoli dla których cena nie ma znaczenia kazdy zna osobiscie 2-3 a reszte z gazet. Obecnie na rynku wszelkich usług i dóbr istnieje DUŻA konkurencja która walczy o klienta przedewszystkim cenami - co dla mnie osobiscie jest głupie ale co równierz dodam - kożystne. podobają mi sie natomiast wykonawcy którzy uważają ze jak sie ktoś już buduje to znaczy że kase ma.... takich bardzo lubie... albo opodatkują cie za CO na podstawie Twojego samochodu. Znajomy który na A4 i Szarana kopał takich w dupe jak przychodzili ogrod robic. ale odbiegłem... u mnie kostke tej firmy z materiałem, utwardzeniem, korytowaniem 80zł m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 20.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czego się można spodziewać po budowlańcu w sferze kultury osobistej ?Odpowiedź można znaleźć powyżej. Temat zamknięty, przynajmniej z tym młotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.05.2006 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Moja babcia śwp. mawiała ze najgorzej jak sie z dziada robi pan. Mądra kobiecina była,świeć Panie nad jej duszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ex67 21.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Uważaj bo pewne radio jest na tropie Waszego spisku i niedługo cała ta organizacja zostanie rozbita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mojej babci było Maryja;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 21.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 po co te nerwy..... choć wg. mnie 120 zl. za samp ułożenie kostki to b.dużo Znajomy płacił ostatnio ok 80 zl za kostkę z robocizną - niestety nie pamiętam co to była za kostka ale raczej sądząc po cenie wykonania musiała być w miare tania. Robota robocie nierówna zarówno pod względem jakości wykonania jak również pod względem skomlikowania np. w tym przypadku wzoru. Nie ma co się tu denerwować - każdy chciałby aby jego praca była godnie nagradzana ale niestety w kraju jest ciężko i to że się ktoś buduje nie oznacza cze ma kupe kasy, dlatego szuka się tańszych wykonawców. Ja osobiście czasem wolałbym zapłacić drożej ale żeby robota była wykonana solidnie - niestety drożej nie zawsze oznacza lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts