Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kod Da Vinci

rrmi

Recommended Posts

i słusznie kroyena (już myślałem po ostatnich Twoich tekstach) że totalnie straciłeś poczucie humoru..

problemy troli mnie nie interesują, może mają za duże brzuchy (może od tego obrośnięcia w dobra doczesne) by zobaczyć czy mają pępki :o :o :o

chyba jednak nieuważnie oglądałem ilm i nie pamiętam sceny o pępkach, może ktoś uwazniej oglądał i odpowie Lucowi i Tomkowi

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj mały manipulant... :lol: :lol: :lol:

najpierw odświeżasz wątek, który naturalnie by spadł, a teraz się dziwisz..., oj belki nie widzisz kolego??? przez cały wątek zrzucono na katolików (bo przeciwnicy katolików nigdy nikogo nie zamordowali, wiadomo Popiełuszko był z Islamu) wszystkie brudy, oskarżenia o wszelkie mordy i inne nudne gnioty ala inkwizycje, świątynie i naukowe dowody że Boga nie ma (bo wystarczy się go wyrzec by obrosnąc w dobra doczesne :lol: :lol: :lol: ) i inne bzdety prosto z FiM, nie wspomnę o problemach trolli z zobaczeniem własnego pępka 8) 8) że aż sam mały stwierdził że chyba go poniosło bo klientów traci (no bo jak sie nie ma szacunku i tolerancji wobec 2 człeka...), a teraz się dziwisz że się czepia....

gorszego bzdetu że Polska jest katolandem chyba poza Nie i FiM nikt nie mógł wymyślec i to w państwie przez lata rządzonym przez SLD i Kwasa???? w państwie gdzie członkowie partii rządzącej wnoszą pozew na Kod da Vinci i prokuratura odrzuca, w państwie gdzie partia rządząca walczy z kościołem

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8172&wid=8469865&rfbawp=1156143474.003

oj mały manipulant... :lol: :lol: :lol:

najpierw odświeżasz wątek, który naturalnie by spadł, a teraz się dziwisz..., oj belki nie widzisz kolego??? przez cały wątek zrzucono na katolików (bo przeciwnicy katolików nigdy nikogo nie zamordowali, wiadomo Popiełuszko był z Islamu) wszystkie brudy, oskarżenia o wszelkie mordy i inne nudne gnioty ala inkwizycje, świątynie i naukowe dowody że Boga nie ma (bo wystarczy się go wyrzec by obrosnąc w dobra doczesne :lol: :lol: :lol: ) i inne bzdety prosto z FiM, nie wspomnę o problemach trolli z zobaczeniem własnego pępka 8) 8) że aż sam mały stwierdził że chyba go poniosło bo klientów traci (no bo jak sie nie ma szacunku i tolerancji wobec 2 człeka...), a teraz się dziwisz że się czepia....

gorszego bzdetu że Polska jest katolandem chyba poza Nie i FiM nikt nie mógł wymyślec i to w państwie przez lata rządzonym przez SLD i Kwasa???? w państwie gdzie członkowie partii rządzącej wnoszą pozew na Kod da Vinci i prokuratura odrzuca, w państwie gdzie partia rządząca walczy z kościołem

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8172&wid=8469865&rfbawp=1156143474.003

Nie ma to jak " joystick"(manipulator)...;-)

Długo chłopie nad tym myślałeś...nie lepiej wziąć się za jakieś uczciwsze/bardziej sensowne zajęcie? 8)

Może zamiast wracać do personalnych wycieczek zaczniesz pisać na temat?

oj mały, mały Ty zawsze jesteś OK...., tylko jeszcze powiedz mi po co w temacie który miał być recenzją filmu tyle tego kopiowania z FiM i tych inkwizycji, świątyń, katolików mordujących, pępków (troli), czy Ty naprawdę nie możesz spojrzeć na katolika jako na normalnego człowieka, bez jakiś historycznych uprzedzeń a po prostu z tolerancją....., może wtedy jak sam przyznałeś nie straciłbyś paru klientów...

po prostu jak tu wiele razy pisałem, zapewne nawet w wątku o Bolku i Lolku te same osoby jak zwykle zjechałyby na ulubiony zestaw Inkwizycyjno/świątynno/katolandowo/pępkowy :lol: :lol: :lol: 8) sam przyznasz nuuuuda

hmm...no to zes mnie Waszmosc zaskoczył :o

na polityce sie nie znam

Pis-u nie lubie...

no i o czym by tu pogadać 8)

jakiś dziwny jesteś :o :o :o przy wódce takie tematy???

ja preferuje pogadać o babkach, piłce i innych normalnych tematach.... jak się gada o polityce to się kończy tak jak u małego, a jego sposoby rozmawiania jak widać mało są zabawne....

to jak, przyszły weekend???

hmm...no to zes mnie Waszmosc zaskoczył :o

na polityce sie nie znam

Pis-u nie lubie...

no i o czym by tu pogadać 8)

jakiś dziwny jesteś :o :o :o przy wódce takie tematy???

ja preferuje pogadać o babkach, piłce i innych normalnych tematach.... jak się gada o polityce to się kończy tak jak u małego, a jego sposoby rozmawiania jak widać mało są zabawne....

to jak, przyszły weekend???

Łeee... widzę że poczucia humoru dalej brak. Cóż...

Seluś...no jak to o czym? Parę sztachet w dłoń i wytłumaczycie sobie "kto ma rację w tym sporze"...

wyrosłem z tego poczucia humoru...., wybacz...

lepiej o babkach...(chyba że mały i selimm bez gadki o polityce wódki pić nie mogą :o :o) zresztą chyba i tak skończy się na gadce-szmatce selimka..., ale za niego wypije sam

:p