Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kod Da Vinci

rrmi

Recommended Posts

Seluś...no jak to o czym? Parę sztachet w dłoń i wytłumaczycie sobie "kto ma rację w tym sporze"...

wyrosłem z tego poczucia humoru...., wybacz...

lepiej o babkach...(chyba że mały i selimm bez gadki o polityce wódki pić nie mogą :o :o) zresztą chyba i tak skończy się na gadce-szmatce selimka..., ale za niego wypije sam

:p

Ojć tak samemu do lustra? Nie wypada... A co humoru - nie mów że robisz się zgorzkniały... ;-)

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj mały skoro na selimma nie można w tym temacie liczyć, to chętnie się z Tobą napije.... ale musiałbyś obiecać że nie będziesz nudził o polityce i recytować FiM wybacz ileż razy można słuchać o Inkwizycji i świątyniach...., a może wcześniej czy później będenad morzem...

Alem ja dyć przeca ostatnio nic absolutnie n/t FiM nie pisałem...? Choc dość ciekawy artykuł w podobnym temacie czytałem...

A nad morzem? Pewnie bym Cię zanudzał piecami i kotłowniami...;-)

wystarczy że wiele tu już przepisałeś z FiM... :lol: :lol: :lol: a poza tym wcześniej czy później w takiej czy innej dyskusji znowu zaczniesz wypisywać stare schematy o Inkwizycjach i itd i itp....

Swoim starym zwyczajem zaszufladkował mnie Lewakk...;-) Coœ ich nie lubisz co?;-)

Lewakk ale tak poważnie normalny nie jesteœ co?

Swego czasu napisałem że sie w tych tematach nie będę wypowiadał co tez robię, a jak widzę gdzieœ w Twej głowie dalej kołacze się tekst z FiM...

Więc sie zastanów o co Ci chodzi? Bo się czewpiasz każdego po kolei ale nie widzę sensu takiego zachowania.

Mały chyba ten kask jest Ci niezbędny, jeśli to samo co tu na forum opowiadasz swoim klientom :lol: :lol: :lol:

Właściwie to niesamowite że niekórzy w zwykłym wątku recenzującym film przewinąć całą historię kościoła, inkwizycje, dowody że Boga nie ma (stajesz się bogatym jak sie go wyrzekniesz), stwierdzenia że przeciwnicy katolików nie mordują (jak wiadomo Popiełuszko to islamista), Polska tp katoland dzieki reformom Kwasa i SLD, a trole nie wiedzą gdzie mają pępek..... pozdrawiam czytelników FiM, wasze zdrowie wypije (z wami to obawa skoro rozwiązujecie kłótnie sztachetami)....

Mały wątek jest Twój, popisz zdrowo, Pozdrówka