Mały 28.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Seluś...no jak to o czym? Parę sztachet w dłoń i wytłumaczycie sobie "kto ma rację w tym sporze"... wyrosłem z tego poczucia humoru...., wybacz... lepiej o babkach...(chyba że mały i selimm bez gadki o polityce wódki pić nie mogą ) zresztą chyba i tak skończy się na gadce-szmatce selimka..., ale za niego wypije sam Ojć tak samemu do lustra? Nie wypada... A co humoru - nie mów że robisz się zgorzkniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 28.08.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 oj mały skoro na selimma nie można w tym temacie liczyć, to chętnie się z Tobą napije.... ale musiałbyś obiecać że nie będziesz nudził o polityce i recytować FiM wybacz ileż razy można słuchać o Inkwizycji i świątyniach...., a może wcześniej czy później będenad morzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.08.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 oj mały skoro na selimma nie można w tym temacie liczyć, to chętnie się z Tobą napije.... ale musiałbyś obiecać że nie będziesz nudził o polityce i recytować FiM wybacz ileż razy można słuchać o Inkwizycji i świątyniach...., a może wcześniej czy później będenad morzem... Alem ja dyć przeca ostatnio nic absolutnie n/t FiM nie pisałem...? Choc dość ciekawy artykuł w podobnym temacie czytałem... A nad morzem? Pewnie bym Cię zanudzał piecami i kotłowniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 29.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 wystarczy że wiele tu już przepisałeś z FiM... a poza tym wcześniej czy później w takiej czy innej dyskusji znowu zaczniesz wypisywać stare schematy o Inkwizycjach i itd i itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.08.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 wystarczy że wiele tu już przepisałeś z FiM... a poza tym wcześniej czy później w takiej czy innej dyskusji znowu zaczniesz wypisywać stare schematy o Inkwizycjach i itd i itp.... Swoim starym zwyczajem zaszufladkował mnie Lewakk... Co ich nie lubisz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 31.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Ty swoim zwyczajem wrzuciłeś wszystkich katolików do jednej szufladki...., może masz rację że wspólna flaszka by nie wypaliła, ileż można słuchać kalki FiM o tych wszystkich zbrodniach kościoła, świątyniach, pazernych księżach i itp i itd.... wybacz żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Lewakk ale tak poważnie normalny nie jeste co? Swego czasu napisałem że sie w tych tematach nie będę wypowiadał co tez robię, a jak widzę gdzie w Twej głowie dalej kołacze się tekst z FiM... Więc sie zastanów o co Ci chodzi? Bo się czewpiasz każdego po kolei ale nie widzę sensu takiego zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 31.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mały dobrze że jesteś!!! Zawsze potrzebny jest mędrzec i wyrocznia na forum kto jest normalny a kto nie!!! Jako czytelnik FiM musisz mieć obiektywne i sprawiedliwe kryteria p.s. zawsze i wszędzie zajmujesz się ocenianiem innych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 31.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam, witam! Miesiąc z hakiem mnie nie było, wracam a tu "Kod Leonarda" dalej w czołówce "psychicznych" tematów!!! Gratuluję samozaparcia, panowie ...i panie...( Są tu jakies panie ?) A czy ktos mógłby mi streścić trzy ostatnie strony?? Tak z oszczędnosci czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.08.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 nic sie nie zmieniło Lewakk dalej chce zrobić kuku Małemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.08.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 nic sie nie zmieniło Lewakk dalej chce zrobić kuku Małemu Ale się nie dam bo mam KASK! A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 31.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mały chyba ten kask jest Ci niezbędny, jeśli to samo co tu na forum opowiadasz swoim klientom Właściwie to niesamowite że niekórzy w zwykłym wątku recenzującym film przewinąć całą historię kościoła, inkwizycje, dowody że Boga nie ma (stajesz się bogatym jak sie go wyrzekniesz), stwierdzenia że przeciwnicy katolików nie mordują (jak wiadomo Popiełuszko to islamista), Polska tp katoland dzieki reformom Kwasa i SLD, a trole nie wiedzą gdzie mają pępek..... pozdrawiam czytelników FiM, wasze zdrowie wypije (z wami to obawa skoro rozwiązujecie kłótnie sztachetami).... Mały wątek jest Twój, popisz zdrowo, Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... No...widzę, że po staremu Pozdrawiam, panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 hm, fikcja, fikcja, fikcja, ..................ale - przysłowia mądrością narodu ...............- "uderz w stół a...................." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts