bezpieka 13.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dziękuję za szybką odpowiedź moi rodzice budują dom, ja go projektuję , oczywiście z mamą ja zaś tak jakby buduję sobie pokój i łazienke , bo stwierdziłam, że sama sobie to wszytsko opłace, to dosyć duzy pokój -prawie 30m2 +łazienka w tym tygodniu będzie stan zamknięty na amen, tzn: okna, drzwi zewnętrzne, wylewki, płyty k-gip,instalacje już są teraz musimy właśnie wybrać wyłączniki itp oraz wstępne poprawki do instalacji elektrycznej także dziękuję jeszcze raz, bo wyłączniki mi się baaaardzo podobają i lampa czy to jest ta seria http://www.merten.de/html/en/1154.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Piskoor kuchnia zapowiada się bardzo ładnie!!! Czekam na fotki . Myślę,że już będzie bez niespodzianek Takie wdepnięcie to gwarantuje.A swoją drogą strasznie się uśmiałam. Nie ,nie zCiebie,broń Boże tylko ztego jak to opisywałeś . Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 13.11.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Piskoor napisał: Kontakty wszystkie są z firmy Merten Szklane ( tylko gabinet i sypialnia ) są standardowe natynkowe a białe są z systemu MII i najpierw trzeba wpuścić w ścianę takie małe "adaptery" dzięki czemu cały środek wyłącznika chowa się pod tynk a sama część natynkowa wystaje na około 2 mm to musialo cie niezle kosztowac... ja szarpnalem sie tylko do lazienki na mertena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 13.11.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czy ja wiem.... Kupiłem wszystko na jakiejs wyprzedaży w Niemczech i za ponad około 200 róznego rodzaju wyłączników , gniazdek itp zapłaciłem cos koło 3 k pln.... To chyba było 25 % ceny LP Wiec...choć wtedy w g. nie wdepnąłem to może choć raz miałem szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 13.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No to zaplaciles swietna cene...ja za 3 elementy zaplacilem 200zl... normalnie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a jakiej firmy są drzwi,i to w środku to szkło?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 20.11.2006 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wiec tak: Nie było drzwi są drzwi: http://img98.imageshack.us/img98/1584/dsc8533uw9.jpg http://img135.imageshack.us/img135/5526/dsc8530lb5.jpg ale klamek nadal nie ma Inwestor duży i mały http://img134.imageshack.us/img134/3520/dsc8544qs9.jpg i przymiarki....na sucho bo na kibel na razie nie ma many many http://img300.imageshack.us/img300/7554/dsc8538wo2.jpg pozatym to nudy....nudy....nudy i debety, kredyty, karty i pożyczki ale w SantaCAterinie śnieg sypnął i to dobra wiadomość druga taka że zarysowanie na aucie chyba zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 20.11.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A w odpowiedzi:tak to szkłohartowane cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 to jeszcze jakiej firmy są te drzwi???pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Piskoor - coś wymarniałeś na tym zdjęciu. Tak się zmartwiłeś ryską , czy budowanie wyciąga ..... Drzwi są z firmy Dewro ? Wnętrza macie super.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 20.11.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dewro ? - nie.... zgadujcie....loteria trwa dalej. Dla zwyciężcy dwudniowy nocleg w śpiworze na kampingu w Rumunii Zmarniałem ?.... Ale że co gęba mi się zmarszyła czy schudłem....ale to drugie to raczej nie bo nadal 88,60 kg żywej wagi, z tego 60 % skoncentrowane w okolicach pępka. Choc dziś byłem na siłowni... Po 40 minutach pedałowania jakiś instruktor patrzył na mnie i chyba zastanawiał się czy już wzywać karetkę.. Ale luz... zszedłem z rowerka... jak wstałem z kolan na które upadłem siadłem do innych przyrządów... efekt jest taki że jak wracałem to myślałem że mi wspomaganie w kierownicy wysiadło a w domu jest problem z utrzymaniem szklanki w dłoni A gdybym się martwił każda ryska jaka powstaje to następnym etapem było by wykonanie przez Pana Zenka szubienicy dla mnie w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 20.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Piskoor w jakim programie projektowales swoją łazienke ? ja próbuje w KitchenDraw ale nie moge uzyskac tekiego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Piskoor! A może te drzwi to Interdoor Prestige Derby? Nam się też podobają, a parę firm ma je w katalogach.Pewnie są różnice , ale jak na razie dla mnie są identyczne (poza ceną). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 22.11.2006 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Niestety.... wygrałes tylko nagrodę pocieszenia.... pudełko po mojej komórce Te drzwi sa z drewna a nie z MDF.... szyba ma 8 mm to tak celem zawężenia... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Lutostanski-wenecja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 22.11.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 bardziej Pan Stefan - Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 to malo sie pomylilam bo model ten sam aaaa pytalam sie juz gdzies wczesniej ale wylecialo mi z glowy zeby zapytac raz jeszcze bo moze nie doczytales... jaka barierke na schodach planujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Piskoor napisał: Niestety.... wygrałes tylko nagrodę pocieszenia.... pudełko po mojej komórce Byle pudełko było firmowe.... Badziewia nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.J. 24.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Bardzo mi się podobają drzwi do sypialni na poddaszu... A jak zamierzacie zagospodarować poddasze nieużytkowe ? Będzie tam coś czy po prostu "graciarnia" ? No i z niecierpliwością czekam na zdjęcia kuchni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 25.11.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Co słychać Piskoor w nowym domku ! Jak idą prace wykończeniowe ? Czekamy na zdjecia kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts