bezpieka 13.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dziękuję za szybką odpowiedź moi rodzice budują dom, ja go projektuję , oczywiście z mamą ja zaś tak jakby buduję sobie pokój i łazienke , bo stwierdziłam, że sama sobie to wszytsko opłace, to dosyć duzy pokój -prawie 30m2 +łazienka w tym tygodniu będzie stan zamknięty na amen, tzn: okna, drzwi zewnętrzne, wylewki, płyty k-gip,instalacje już są teraz musimy właśnie wybrać wyłączniki itp oraz wstępne poprawki do instalacji elektrycznej także dziękuję jeszcze raz, bo wyłączniki mi się baaaardzo podobają i lampa czy to jest ta seria http://www.merten.de/html/en/1154.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Piskoor kuchnia zapowiada się bardzo ładnie!!! Czekam na fotki . Myślę,że już będzie bez niespodzianek Takie wdepnięcie to gwarantuje.A swoją drogą strasznie się uśmiałam. Nie ,nie zCiebie,broń Boże tylko ztego jak to opisywałeś . Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 13.11.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Kontakty wszystkie są z firmy Merten Szklane ( tylko gabinet i sypialnia ) są standardowe natynkowe a białe są z systemu MII i najpierw trzeba wpuścić w ścianę takie małe "adaptery" dzięki czemu cały środek wyłącznika chowa się pod tynk a sama część natynkowa wystaje na około 2 mm to musialo cie niezle kosztowac... ja szarpnalem sie tylko do lazienki na mertena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 13.11.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czy ja wiem.... Kupiłem wszystko na jakiejs wyprzedaży w Niemczech i za ponad około 200 róznego rodzaju wyłączników , gniazdek itp zapłaciłem cos koło 3 k pln.... To chyba było 25 % ceny LP Wiec...choć wtedy w g. nie wdepnąłem to może choć raz miałem szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 13.11.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No to zaplaciles swietna cene...ja za 3 elementy zaplacilem 200zl... normalnie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 18.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a jakiej firmy są drzwi,i to w środku to szkło?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 20.11.2006 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Wiec tak: Nie było drzwi są drzwi: http://img98.imageshack.us/img98/1584/dsc8533uw9.jpg http://img135.imageshack.us/img135/5526/dsc8530lb5.jpg ale klamek nadal nie ma Inwestor duży i mały http://img134.imageshack.us/img134/3520/dsc8544qs9.jpg i przymiarki....na sucho bo na kibel na razie nie ma many many http://img300.imageshack.us/img300/7554/dsc8538wo2.jpg pozatym to nudy....nudy....nudy i debety, kredyty, karty i pożyczki ale w SantaCAterinie śnieg sypnął i to dobra wiadomość druga taka że zarysowanie na aucie chyba zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 20.11.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A w odpowiedzi:tak to szkłohartowane cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 to jeszcze jakiej firmy są te drzwi???pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Piskoor - coś wymarniałeś na tym zdjęciu. Tak się zmartwiłeś ryską , czy budowanie wyciąga ..... Drzwi są z firmy Dewro ? Wnętrza macie super.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 20.11.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dewro ? - nie.... zgadujcie....loteria trwa dalej. Dla zwyciężcy dwudniowy nocleg w śpiworze na kampingu w Rumunii Zmarniałem ?.... Ale że co gęba mi się zmarszyła czy schudłem....ale to drugie to raczej nie bo nadal 88,60 kg żywej wagi, z tego 60 % skoncentrowane w okolicach pępka. Choc dziś byłem na siłowni... Po 40 minutach pedałowania jakiś instruktor patrzył na mnie i chyba zastanawiał się czy już wzywać karetkę.. Ale luz... zszedłem z rowerka... jak wstałem z kolan na które upadłem siadłem do innych przyrządów... efekt jest taki że jak wracałem to myślałem że mi wspomaganie w kierownicy wysiadło a w domu jest problem z utrzymaniem szklanki w dłoni A gdybym się martwił każda ryska jaka powstaje to następnym etapem było by wykonanie przez Pana Zenka szubienicy dla mnie w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 20.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Piskoor w jakim programie projektowales swoją łazienke ? ja próbuje w KitchenDraw ale nie moge uzyskac tekiego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.11.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Piskoor! A może te drzwi to Interdoor Prestige Derby? Nam się też podobają, a parę firm ma je w katalogach.Pewnie są różnice , ale jak na razie dla mnie są identyczne (poza ceną). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 22.11.2006 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Niestety.... wygrałes tylko nagrodę pocieszenia.... pudełko po mojej komórce Te drzwi sa z drewna a nie z MDF.... szyba ma 8 mm to tak celem zawężenia... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Lutostanski-wenecja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 22.11.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 bardziej Pan Stefan - Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 to malo sie pomylilam bo model ten sam aaaa pytalam sie juz gdzies wczesniej ale wylecialo mi z glowy zeby zapytac raz jeszcze bo moze nie doczytales... jaka barierke na schodach planujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Niestety.... wygrałes tylko nagrodę pocieszenia.... pudełko po mojej komórce Byle pudełko było firmowe.... Badziewia nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.J. 24.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Bardzo mi się podobają drzwi do sypialni na poddaszu... A jak zamierzacie zagospodarować poddasze nieużytkowe ? Będzie tam coś czy po prostu "graciarnia" ? No i z niecierpliwością czekam na zdjęcia kuchni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 25.11.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Co słychać Piskoor w nowym domku ! Jak idą prace wykończeniowe ? Czekamy na zdjecia kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts