monka 28.11.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 też czekam na fotki kuchni a przy okazj,i jakiej firmy masz gres w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 28.11.2006 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 28.11.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dzień dobry.... Kuchnia bedzie chyba za zylion lat Bo na razie to usłyszałem cenę blatu i po trzech dniach wstałem z podłogi... Ostatnio udało mi się jednak znaleźć goscia który zrobi blat z materiału Swanstone za połowę pierwszej wyceny... wieć siedziałem na podłodze tylko póltora dnia.. To tłumaczy moją forumową absencję.. Jak będzie blat będzie reszta jak będzie reszta to reszty po reszcie czyli agd nie będzie bo w banku ochroniarze mają moje zdjęcie i maja mnie nie wpuszczać.. wiec nie ma skąd wziąć... Ale kilka dni temu ...sam jak palec, samiuteńki, samiusieńki, sam, jedyny, bez niczyjej pomocy, jednoosobowo.. lampę zainstalowałem na stołem.. Upsss to znaczy nad miejscem na stół bo stołu nie ma zaoszczędziłem dzięki temu jakieś 15 pln i wybiłem różnicówkę na ulicy Piskor "McGyver" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 28.11.2006 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja pitole.... ależ dumny jestem z siebie... Choć w domu i tak zamiast imienia nazywany jestem Nierobem http://img470.imageshack.us/img470/6793/dsc8557am2.jpghttp://img144.imageshack.us/img144/5048/dsc8560vp3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaPrzemek 28.11.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ładna lampa no i działa! Trzeba oddać honory i pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 05.12.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Bardzo podobaja mi sie Twoje łazienki. Super wyszły te wizualizacje wzgledem rzeczywistości. Czy mógłbys mi powiedzieć w jakim programie robiłeś te wizualizacje? Też chciałabym zobaczyć to co zobaczyłam w 3D, bo jednak płaszczyzna nie oddaje rzeczywistości, a aż takiej wyobraźni nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingaro 06.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 czy wy możecie czytać cały topik. to już chyba trzecie -odpowiedziane- pytanie piskoora na temat w jakim programie robił wizualizację łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 07.12.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Wysłany: Sro, 6 Grudzień 2006 19:11 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Ingaro napisał:czy wy możecie czytać cały topik. to już chyba trzecie -odpowiedziane- pytanie piskoora na temat w jakim programie robił wizualizację łazienki.... WitamJa też czekam na odpowiedź w jakim programie te projekty i jakoś jej nie zauważyłam. Pojawiają się tylko pytania kolejnych osób w tym temacie. Nie prościej byłoby podać nazwę programu a nie czepiać się zainteresowanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 07.12.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Cóż.... założenia były takie: 1. ) łazienka dolna ma powierzchnię niecałe 3 m2 i miała być jak najprostsza i kwadratowa a górna o powierzchni koło 11 m2 miała być też prosta w kształcie ale jaśniejsza. 2.) co do projektów. na poczatku pomógł nam pewien architekt ale współpraca bardzo szybko się zakończyła i większość rzeczy robiłem sam a małżonka zmieniała... 3.) Programów było kilka.... "Zaprojektuj swój dom", "AutoCad", "Kitchen planner", "pro100" i oczywiście " Paint" Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 07.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Bardzo dziękuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 12.12.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 ja nadal czekam na twoja kuchnie Piskor , kiedy macie zamiar sie przeprowadzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 14.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 wiem ze to na pewno piszesz powyzej niestety cos mi internet szwankuje i nie otwiera mi sie wszystko jak bym chciala wiec pytam co to za kafelki w lazience z wanna - sa super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 17.12.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 piekna lampa, czyzby Tolomeo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 18.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Trafiliśmy w okolice budowy osiedla i nawet nam się sposobały... Mówię do żony.... chodź z ciekawości spytam się ile kosztują.. Biuro firmy było otwarte... ja wszedłem. spytałem i 5 minut później wyszedłem z podpisaną umową . A ja myślałam, że to ja podejmuję szybciej decyzję, nim zaczną pracować trybiki w głowie i moim szczęściem jest mąż, ktory potrzebuje czasu nawet żeby się zdecydować który ser kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 19.12.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 piekna lampa, czyzby Tolomeo ? Si, Si ....questo Tolomeo Sono stato in Italia Mój włoski poprawia sie Potrafię czasami się zapytac o co chcę... Problem jest nadal to że absolutnie nie rozumiem odpowiedzi... Były łaźnie i m.in basen termalny z widokiem na góry: http://img149.imageshack.us/img149/6273/img7051uv6.jpg Było słońce, i narty były http://img72.imageshack.us/img72/160/img7080vs2.jpg I wbrew klimatologom był śnieg i nawet wyciagi działały http://img291.imageshack.us/img291/7379/img7096tz0.jpg Chyba udało się zresetować mój mózg...... Tydzień bez myślenia o potrzebach wyrażanych w zakresie wyposażenia wnętrz itp.. Jedynym wnętrzem jakie wyposażałem w tym okresie było wnętrze mojego brzucha..... Mmmmm Potem powrót.. W Mezzolombardo w supermarkecie spotkałem znaną parodię aktora i tancerza czyli niejakiego Mroczka nie wiem którego bo nie rozróżniam.... Obu niecierpię... Ale to był ten który obecnia ma rękę na temblaku..... Chyba umiejętności taneczne nie pomógły w jeździe po śniegu I oczywiście zapasy na święta..... Włoskie szyneczki, serki, ........ Strasznie tym teraz wali w moim samochodzie.... No... i tyle Przeprowadzka... ??? Za 3 mies... a może za 4 ? a może za 5 ? nie mam pojęcia... Kuchnia się poprawia i zmontują jak będzie blat a ponieważ nie ma na blat na razie blatu nie będzie no i kuchni nie będzie... Spokój za to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 20.12.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Piskoor no wiesz co, takie foty wklejac gdy u nas za oknem pada deszcz !!!!!! Strasznie zazdroszcze Ci tego wyjazdu lampe zreszta tez bym taka chciala, kupowales via net ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 22.12.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://republika.pl/blog_zq_3086375/3396710/tr/mikus.gif Dla Ciebie i całej Twojej Rodziny Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwych i radosnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz Wszelkiej pomyślności i sukcesów w Nowym 2007 roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Pachnacej choinki, na stole wódki i szynki. Wesolych koledników i podarków bez liku. Sexu na sniegu, mniej zycia w biegu. Duzego balwana i sylestra do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.J. 23.12.2006 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 HHhhmmm.... Jak ja bym chciał tam być... Val di Sole ? Passo del Tonale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 25.12.2006 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Ani Jedno Ani Drugie... Niestety... nasi kochani rodacy odkryli juz te kurorty i jest ich tam zdecydowanie za dużo... Jak pierwszy raz byłem we Włoszech na nartach chyba z 14 lat temu to Polaka trudno było uświadczyć... Teraz wręcz przeciwnie.... Wszędzie Polacy... I niestety w większości dramatycznie sie zachowujący... Z Val di Sole jeszcze do Pejo nie jeżdzą bo tam na mapie mało wyciagów więc dla naszych ski eskpertów mało interesująca lokalizacja.... Teraz byłem w Valdidentro.... Santa Caterina niestety tez już została odkryta W grudniu była tam obecna Polsa Myśl Szkoleniowa w postaci obozu Szkoły Carvingu Ski Elita.... Jażdżę na nartach od 29 lat ( a mam 33 ) Instruktora zrobiłem...ho ho dawno dawno temu ale raczej na zasadzie zabawy. Teraz tych polskich instruktorów jest na pęczki ( chyba na AWF jest nawet obowiązkowy egzamin na 2 czy 3 roku ), ale metody szkolenioe sa naprawdę zabawne... Podglądam sobie czas\mi jak ucza na nartach Włosi a jak Polacy.... I tylko u nas jest nauka np klaskania na nartach..... jazdy z wystawionymi przed siebie kijkami ( atak husarii ??? ) jazda na jednej narcie... Ale jesli posłucha się ich gadania o teorii to jesteśmy mistrzami.... Szkoda tylko że na zawodach jakoś tego nie widać... Do Livigno nie jeżdżę od 10 lat bo w sezonie też z powodu rodaków znajduje się tam ponad 200 dodatkowych policjantów... Zapewne nie bez powodu... Litr spirytusu za 3.30 euro robi swoje... Zreszta wystarczy poczytać fora... Główna atrakcja to picie.... Mam jeszcze kilka miejscowosci które nie są tak tłumnie oblegane i tam kieruję swoje narty Na budowie stagnacja... niby brakuje tak niewiele....ale zarazem ogromnie dużo... Za to nadspodziewanie szybko przyleciał dzień przed w środę 20 XII bocian i przywiózł ze sobą Szymona.... A miał przylecieć 15 I Więc święta już były w czwórkę ( ale na razty dwójka w domu i dwójka jeszce w szpitalu ) Tak więc coś się dzieje z tym klimatem skoro ptaki traca orientację I tak wogóle To Wszystkiego Najlepszego i obyśmy wszyscy pamiętali o co tak naprawdę w tych Świętach chodzi.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts