Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piskorowy Bliźniak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 463
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piskoor, gdzie kupowales biale listwy przypodlogowe ? Mam teraz bardzo podobne forma do Waszych ale drewnopodobne, bo nie bylo kiedys bialych :roll: teraz chce koniecznie biale i juz mialam zamawiac drewniane u stolarza zeby byla mozliwosc pomalowania.... a tu widze ze jednak chyba nie bede musiala bo biale gdzies tez sa 8) :lol:

no fakt blatu zostalo bardzo duzo i wlasnie zastanawiam sie dlaczego zostawiliscie tak malo miejsca miedzy kuchenka a zlewozmywakiem, jak w gruncie rzeczy to miedzy tymi dwoma "urzadzeniami" powinien byc wlasnie najdluzszy blat roboczy ?

Szymon Ci wyszedl ze tam powiem nienajgorzej 8) :wink:

Listywy sa z mdf...

o ile pamiętam to coś koło 15 pln/mb

Co do blatu.. Po prostu nie lubię robić nic pomiędzy płytą a zlewozmywakiem.

Mam identyczne ułożenie teraz i jest ok... bo łatwo się np. gorące odlewa..

Zresztą bardzo trudno byłoby dać zlew gdzie indziej bo wtedy byłby problem ze zmywarką.

a po drugie tak go najmniej widać... a to żadna ozdoba

O dzieki, to mnie pocieszyles... cena jest tez ok 8)

U mnie bedzie podobny uklad, ale zlewozmywak ze zmywarka bedzie pierwszy za rogiem, bo mojemu malzowi wlasnie to miejsce "miedzy" najbardziej odpowiada... tylko ze nasza kuchnia jest jakby w odbiciu lustrzanym i zlewozmywak bedzie na drugiej stronie ktora to zaczyna sie lodowka i ta strona jest najmniej widoczna.

a tak jeszcze off-a zrobie.... jak w swoim Subaru wlaczasz naped na cztery kola to duza roznice glosnosci odczuwasz ??

Ech kobiety.....

W Subaru się nie włącza napędu na 4 koła... On jest NA STAŁE !!!!

i nie można go wyłączyć...

W tym tkwi taka subtelna róznica w stosunku do większości innych aut..

A wpływu na głośność to nie ma..... No bo jaką może mieć ? Koła zawsze się toczą...

Co innego silnik i wydech... te słychać.. ALE O TO CHODZI ( specjalnie zainwestowałem równowartość llodówki+zmywarki+okapu w zmianę wydechu) :-)... Kiedyś włączyłem radio i ze zgrozą stwierdziłem że nie słyszę własnego auta... Dokonując tego strasznego odkrycia czym prędzej zgasiłem radio i rozkoszowałem się odgłosami wydechu :-)

No ale ja to popiepszony jestem...

Nie interesowalam sie nigdy Subaru.. dlatego nie wiem jak to dziala w tej marce. W X5 tez nie trzeba nic przelaczac :wink:

Chcialam tylko zapytac, bo w moim "roboczym" Patrolu niestety ta opcja istnieje... i jak w poprzednim roznica byla nie za bardzo slyszalna, tak w obecnym jest to ciut denerwujace.... a ze ma juz dwa lata, to w przyszlym roku albo za dwa trzeba sie rozejrzec za czyms nowym.

Tak prawde mowiac to zastanawialam sie nad KIA-Sorento....

blat super, szczerze mówiąć jasny bardziej mi sie nawet podoba do twojej kuchni niz ten ciemny na wstepnej wizualizacji ;) garaż masz super, myslę że jakbym sama miała garaż, tzn. mój mąż ( :lol: ) to wygladałby identycznie (pomijając to autko w środku), no i gratulacje dla podwójnego taty :wink: pozdrawiam

Piskoor

Stawiam swoje pierwsze kroki (czyt. posty) na forum i w tym niedzielnym-sielankowym nastroju postanowilam rozeslac kilka zachwytyow do moich domow-faworytow... Wasza chatka jest jak najbardziej na mojej top liscie, wiec przyjmij prosze moje gratulacje i slowa uznania dla Waszego gustu, smaku no i, nie da sie ukryc, "wnetrzarskiej" wiedzy...

PS

Garaz masz ... meski - taki jak powinien byc :wink:

Pozdrawiam

Czarny był bo jak rysowałem to nie miałem jasnego próbnika..

Teraz z jasnym też wydaje mi się bardziej ok, co nie zmienia faktu że Anita nadal zastanawia się nad tym czy nie lepszy byłby w 100 innych odcieniach...

Tak to już z wami ...KOBIETAMI jest...

jak w sklepie z ubraniami...

30 sztuk do przymierzalni, potem po wstępnej selekcji zostaje 5 które trzeba przymierzyć w 5 rozmiarach. Na koniec zostaje jedna rzecz, która oglądacie milion razy... i w końcu kupujecie...

.... tylko po to aby zaraz za drzwiami sklepu zatrzymać się i powiedzieć do wraka męża ( który po 40 min. stania pod przymierzalnia snuje się na nogach )

... "wiesz... nie wiem czy dobrze zrobiłam ze to kupiłam....."