Piskoor 02.02.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 trzy niki na M.. fatum jakieś ? p.s. poszło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A już myślałam, że do Twojego wątku Mimi wróciła . Mamy ślicznego forumowicza . Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 02.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witamy małego Szymcia,fajny chop z niego będzie. pokoik Olafka jest ok. ja też chcę namiary na blat. z góry dziękuję , pozdrów żonkę ,chyba ma mocne nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 03.02.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 No mnie od fatum wyzywać Syna gratuluję i rozumiem, że teraz na córcię czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 03.02.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Córcia ??? Nie dwóch wystarczy.......... poczekam na synową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Piskoor, gdzie kupowales biale listwy przypodlogowe ? Mam teraz bardzo podobne forma do Waszych ale drewnopodobne, bo nie bylo kiedys bialych teraz chce koniecznie biale i juz mialam zamawiac drewniane u stolarza zeby byla mozliwosc pomalowania.... a tu widze ze jednak chyba nie bede musiala bo biale gdzies tez sa no fakt blatu zostalo bardzo duzo i wlasnie zastanawiam sie dlaczego zostawiliscie tak malo miejsca miedzy kuchenka a zlewozmywakiem, jak w gruncie rzeczy to miedzy tymi dwoma "urzadzeniami" powinien byc wlasnie najdluzszy blat roboczy ? Szymon Ci wyszedl ze tam powiem nienajgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 03.02.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Listywy sa z mdf... o ile pamiętam to coś koło 15 pln/mb Co do blatu.. Po prostu nie lubię robić nic pomiędzy płytą a zlewozmywakiem.Mam identyczne ułożenie teraz i jest ok... bo łatwo się np. gorące odlewa.. Zresztą bardzo trudno byłoby dać zlew gdzie indziej bo wtedy byłby problem ze zmywarką.a po drugie tak go najmniej widać... a to żadna ozdoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 O dzieki, to mnie pocieszyles... cena jest tez ok U mnie bedzie podobny uklad, ale zlewozmywak ze zmywarka bedzie pierwszy za rogiem, bo mojemu malzowi wlasnie to miejsce "miedzy" najbardziej odpowiada... tylko ze nasza kuchnia jest jakby w odbiciu lustrzanym i zlewozmywak bedzie na drugiej stronie ktora to zaczyna sie lodowka i ta strona jest najmniej widoczna. a tak jeszcze off-a zrobie.... jak w swoim Subaru wlaczasz naped na cztery kola to duza roznice glosnosci odczuwasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 03.02.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ech kobiety..... W Subaru się nie włącza napędu na 4 koła... On jest NA STAŁE !!!! i nie można go wyłączyć... W tym tkwi taka subtelna róznica w stosunku do większości innych aut.. A wpływu na głośność to nie ma..... No bo jaką może mieć ? Koła zawsze się toczą... Co innego silnik i wydech... te słychać.. ALE O TO CHODZI ( specjalnie zainwestowałem równowartość llodówki+zmywarki+okapu w zmianę wydechu) ... Kiedyś włączyłem radio i ze zgrozą stwierdziłem że nie słyszę własnego auta... Dokonując tego strasznego odkrycia czym prędzej zgasiłem radio i rozkoszowałem się odgłosami wydechu No ale ja to popiepszony jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 hehe.ale za to koła sie zuzywaja -wszystkie 4 jednakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Nie interesowalam sie nigdy Subaru.. dlatego nie wiem jak to dziala w tej marce. W X5 tez nie trzeba nic przelaczac Chcialam tylko zapytac, bo w moim "roboczym" Patrolu niestety ta opcja istnieje... i jak w poprzednim roznica byla nie za bardzo slyszalna, tak w obecnym jest to ciut denerwujace.... a ze ma juz dwa lata, to w przyszlym roku albo za dwa trzeba sie rozejrzec za czyms nowym. Tak prawde mowiac to zastanawialam sie nad KIA-Sorento.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Piskoor, dzięki za info. Pozdrawiam całą rodzinkę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agora23 04.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Piskoor, proszę podaj namiary na Pana Zenka. Widac ze jest mistrzem:), a ja pod koniec roku odbieram mieszkanie.Dziękuję i pozdrawiamE-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 04.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 blat super, szczerze mówiąć jasny bardziej mi sie nawet podoba do twojej kuchni niz ten ciemny na wstepnej wizualizacji garaż masz super, myslę że jakbym sama miała garaż, tzn. mój mąż ( ) to wygladałby identycznie (pomijając to autko w środku), no i gratulacje dla podwójnego taty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 04.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Piskoor Stawiam swoje pierwsze kroki (czyt. posty) na forum i w tym niedzielnym-sielankowym nastroju postanowilam rozeslac kilka zachwytyow do moich domow-faworytow... Wasza chatka jest jak najbardziej na mojej top liscie, wiec przyjmij prosze moje gratulacje i slowa uznania dla Waszego gustu, smaku no i, nie da sie ukryc, "wnetrzarskiej" wiedzy... PS Garaz masz ... meski - taki jak powinien byc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 04.02.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Czarny był bo jak rysowałem to nie miałem jasnego próbnika.. Teraz z jasnym też wydaje mi się bardziej ok, co nie zmienia faktu że Anita nadal zastanawia się nad tym czy nie lepszy byłby w 100 innych odcieniach...Tak to już z wami ...KOBIETAMI jest... jak w sklepie z ubraniami... 30 sztuk do przymierzalni, potem po wstępnej selekcji zostaje 5 które trzeba przymierzyć w 5 rozmiarach. Na koniec zostaje jedna rzecz, która oglądacie milion razy... i w końcu kupujecie....... tylko po to aby zaraz za drzwiami sklepu zatrzymać się i powiedzieć do wraka męża ( który po 40 min. stania pod przymierzalnia snuje się na nogach )... "wiesz... nie wiem czy dobrze zrobiłam ze to kupiłam....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 blat jest super, szczegolnie wlasciwosci tego materialu wiec i ja poprosze o namiary na producenta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 18.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 blat jest super, szczegolnie wlasciwosci tego materialu wiec i ja poprosze o namiary na producenta Ja też poproszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilajar 21.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Bede nieoryginalna i powiem, ze wykonczenie wnetrz jest boskie Szkoda tylko ze jakich chochlik wyciera te ceny i nazwy firm z postow. Fajnie byloby miec gotowa odpowiedz co to za wanna i inne bajery, ale co tam, polazimy po necie i moze sami znajdziemy No i blat tez jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 21.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 blat jest super, szczegolnie wlasciwosci tego materialu wiec i ja poprosze o namiary na producenta Ja też poproszę.. I ja też poproszę namiary na producenta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts