Żelka 24.05.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Piskoor, jaktam juz mieszkacie? Jak sie mieszka w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 25.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Piskoor, jaktam juz mieszkacie? Jak sie mieszka w nowym domu? Piskorki odezwijcie się?? Halo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 25.05.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Co tu gadać... Mieszkamy ??? No tak.... w starym mieszkaniu... Kuchnia w sumie nadal nie dokończona - Polecam firmę RUSTICANO z Warszawy... Polecam jak jasna cholera... Ale chyba tylko Kaczyńskim i Giertychowi Brakuje kostki przed domem....i będzie za miesiąc... Za oknem zamiast trawnika tajga mi rośnie Zachciało mi się szklanych półek do szafy i ja pitole...... ..... jakie szkło jest teraz drogie Ogólenie ...obraz nędzy i rozpaczy... Niby dużo zrobione, ale chyba do zrobienia zostało jeszcze sporo.. Mam nadzieję że w tym tygodniu będę już mógł przynajmniej zamyślić się siedząc w górnym kibelku bo chyba muszla przyjechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Piskoor, a podlogi juz dokonczone? Widze, ze u Was podobno jak u nas, niby tuz, tuz a jednak w mieszkaniu...Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 25.05.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Podłogi...... Drażliwy temat...... Są zapastowane ale przez to że tyle rzeczy się opóźnia ciągle łazi się po nich z błotem itp. Meble stoją bez ładu i składu I musze jeszce zaakrylować listwy.... a jak łatwo się domyślić baaaardzoooo mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 A nie mozna ich czyms przykryc w tym czasie jak duzo sie dzieje? Szkoda podlog, zwlaszcza, ze takie ladne sa. U nas czekaja na cyklinowanie i potem lakierowanie. Lezakuja sobie caly ten tydzien. Lakierowane bedzie mozna potem jakos przykryc, choc pewnie i tak sie nie uchowaja tak do konca... Bo wiadomo meble trzeba wniesc i ustawic, a jak nam zycie to cos upadnie, czyms sie przywali... Na razie jestesmy na etapie oczekiwania aby cos ruszylo do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 29.05.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Zdjęcia komórką robione bo zapomniałem aparat Się mi już nie chce przykrywać, bo się mi już nie chce potem odkrywać.. A w podłodze i tak dziatwa pewnie dziur narobi, co mi zresztą wisi liściem fasolki szparagowj bo podłoga to do chodzenia jest a nie oglądania na zdjęciach.... i niech swój charakter ma !!! Ale proszę.... samodzielnie wykonane ?? Nie ..... samodzielnie zmierzone, przywiezione i zainstalowane półki do szafy.... W zasadzie całe wnętrze już skończone.... Zastanawiam się jeszcze czy pantograf dać w częsci po lewej czy może każdy wieszak z długą rączką .. http://img258.imageshack.us/img258/6020/foto0296sm5.jpg http://img504.imageshack.us/img504/8032/foto0298km3.jpg I kolejny mały kawałek kuchni się skończył... Ekspress już na swoim miejscu, choć ciągle brak pod nim szuflady na której miał stać.... ( w celu łatwiejszego nalania wody.... tak to sobie sprytnie wymyśliłem ) http://img511.imageshack.us/img511/6456/foto0302te6.jpg I odebrałęm z renowacji ostatni z trójki starych mebli które będą stały.... 1. Stolik po Babci 2. Maszyna po Babci... 3. I to coś.... co nie jest po Babci ( przynajmniej mojej ) I tego czegoś renowacja kosztowała dokładnie 3 razy tyle ile za to było zapłacone... Ponieważ pochodzi podobno z okolic 1920 więc mniemam że to już prawie antyk... jak ja Więc odebrałem: http://img130.imageshack.us/img130/7526/foto0304kl4.jpg zapakowałem do auta jadę na budowę jadę i myślę: a co będzie jak nie wejdą ? no nie wejdą wejdą.. a jesli nie wejdą ? to co ja zrobię ? no i tak jadę.... dojechałem...... wniosłem.... Postawiłem wejdą ... czy nie wejdą ??? WESZŁY: http://img403.imageshack.us/img403/96/foto0307hx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 29.05.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Nie ....... no .... rewelacja... Przychodze na lampkę wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 29.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 dobre dobre hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 29.05.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Domek luksusowy!!! Śliczny!!!Podłogi i łazienki są piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 31.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 umiesz poprawic humor Cie odwiedzającym dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 31.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 normalnie mnie rozwaliło na łopatki. piekny antyk a winka pewnie smaczniusie. Bo to chyba winka? Czy czujesz w smaku pot konia czystej krwi arabskiej w galopie? (wyjaśniam - kiedyś na jakiejś degustacji fachowiec komentował smak wina jakiegoś tam i właśnie użył tekstu - mieszanka pieprzu i posmak potu konia w galopie - ręce mi opadły - pieprz czułam ale potu ni cholery ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 31.05.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Porto / Sherry / Porto w takiej kolejności.... Reszta wienek stoi w garażu.... I czeka aż w kuchni w szafce miejsce się zrobi.... A dziś odebrałem umywalki i kibel.... Więc moją głowę zaprząta obecnie myśl... z czego najpierw skorzystać A ponieważ po drodze jest KFC..... obawiam się że umywalki pójdą na drugi plan.... Kibel Rulez.. !!! Choć ostatnio po Kubełku dla Dwojga miałem jakies takie dziwne objawy.... - tak tak to nie były ognie sztuczne nad Warszawą.... Cóż .... zaryzykuję bo od rana nic w ustach nie miałem poza tabletką na nadciśnienie i dwiema ( dwoma ? ) kawami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.05.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Nie przepadam za "starociami" ale ten meblel mi sie podoba jest taki lekki w swojej formie. To ja poprosze zwykle stolowe biale Italienskie albo czerwone tez stolowe tylko musi byc z Gasossa Ja jestem taki koneser ktory lubi pic wina ktore sa dla mnie dobre Powiem ze zaskoczyles mnie barierka do schodow... te ciemne kute poprzeczki sa cacy, ale cala "obudowa" jakos mi sie gryzie z reszta schodow i caloscia domowa no ale de gusto i tak dalej KFC jest do zaakceptowania na ostro z kapusciana salata i sosem mango na slodko .. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 01.06.2007 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Artas Artas i jeszce raz Artas.... moje ulubione Mahaq...być może się gryzie ( choć jest z tego samego drewna co podłoga więc kolro identyczny... nawet olejowana jest ) ale niech się gryzie bo świadomość że miałbym coś zmieniać gryzie mój portfel w sposób znacznie bardziej drastyczny.... Koncepcyjnie miały być poziomo również kute listwy ale zdecydowaliśmy się na taką jaka jest bo po prostu są wygodniejsze w trzymaniu... Jakoś mi nie przeszkadzają.... a nawet w rzeczywistości są OK... No ale dziwne by było gdyby podobało się wszystko, wszystkim... A tak przynajmniej wiemy że można coś zrobić inaczej Więc krytyka mile widziana.... ale będę starał się odpiwerać zarzuty... KFC zjadłem..... ale na górę już nie zdążyłem.... ręce trzęsły mi się już przy otwieraniu drzwi... więc jednak dolna łazienka Umywalki wstepnie postawione...później wkleję "komórkowe" zdjęcia. Z fantastycznych rzeczy któe wczoraj przywiozłem: fantastyczna rzecz.... łacznik do stawiania suszarki na pralce... co prawda akurat na moim modelu pralki producent i jednocześnie firma któa daje mi zarobić nie zaleca stawiania suszarki na.. ale koledzy w serwisie powiedzieli abym stawiał.. A w poniedziałek zamawiamy łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dziennik super a domke jeszce lepszy Mam pytanie odnosnie kafli w lazience dolnej i kanap, jesli jeszce pamietasz jakiej firmy, jaka nazwa to czy moglbys podeslac na priv? pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 01.06.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kafelki nie pamiętam... ale chyba nazywały się (ciach) i kanapy (ciach) I tak jak mówiłem....kolejna porcja zdjęć niedoróbek Umywalki przyjechały, czyli ja je przywiozłem Ustawione tylko poglądowo.... z jedną baterią ( też tylko wstawiona chwilowo ) bo druga w ramach recyklingu będzie wymontowana z naszego obecnego mieszkania... Zdjęcia... komórką robione.... nawet obiektyw niewyczyszczony, ale dzięki temu mają swój nastrój http://img177.imageshack.us/img177/4783/foto0505rj3.jpg moja po lewej, choć nie wiem czy to dobry pomysł bo wracając pijany mogę nie zdążyć chlusnąć w swoją i będzie problem http://img520.imageshack.us/img520/9030/foto0504az5.jpg http://img242.imageshack.us/img242/3113/foto0506wp1.jpg O to mi się szczególnie podoba... - święty http://img169.imageshack.us/img169/3115/foto0508me4.jpg Kibel....biedny...opuszczony ...samotny wala się po podłodze..... http://img245.imageshack.us/img245/4873/foto0507rv2.jpg http://img186.imageshack.us/img186/9655/foto0509ju3.jpg No brakuje jeszce kabiny, której i tak nie będzie widać bo jest w rogu.... i tych wszystki dupereli które nieustannie trzeba czyścić... muszelki etc... ( ale na szczęście chyba Anita też jest im przeciwna ) Muszla w łazience ma być JEDNA !!!!!! ewentualnie jako ozdoba trochę włosów pozostałych po goleniu leżących na umywalce I moja duma.... czy też du.a Ogródek : Ja pitole...... http://img518.imageshack.us/img518/1451/foto0502wh7.jpg dopłat to raczej nie dostanę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 01.06.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 umiesz poprawic humor Cie odwiedzającym dzieki A ja pamiętam że Ty się ładnie uśmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.06.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zarzuty zarzutami ale rozczarowales mnie poprostu Bylam pewna ze zrobisz cala kuta barierke z drewnianym pochwytem i tak mnie zawiodles A co do gryzienia, to gryzie mnie ze schody pomimo ze sa pelne, sa takie lekkie, eleganckie i wytrawne... a barierka jak wino stolowe U mnie bedzie podobna, tylko bardziej plaska i wszystko malowane na bialo. Zamiast pionowych kutych elementow beda poziome ze stali nierdzewki, ale mysle ze do moich pelnych bialych drewnianych schodow bedzie pasowac, bo wszystko jest bardziej masywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 01.06.2007 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 A widzisz tak miało być, tylko ze względów technologicznych nie dało się zrobić... Innymi słowy słupki musza być drewniane bo barierka by się chybotała... Rozczarowałeś.... dzięki...... gdzie moja torebka.....? wychodzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts