Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piskorowy Bliźniak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 463
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na początku coś z górnej półki...

po spożyciu leżąc już zapewne na podłodze sięgać będę tylko do dolnych więc trzeba pamiętać aby tam i jakaś aspiryna leżała....

i tylko muszę teraz strategię odpowiedniego rozmieszczenia odpowiednich trunków rozplanować....

ściągi na Post-It poprzyklejam od wewnęrznej strony szafki :-)

Witam :)

jak zauważyłam po przeczytaniu pełnych zachwytu postów nie jestem wyjątkiem... mi równiez bardzo podoba się wnętrze Waszego domku :p

łazienki, kuchnia, podłogi... rewelacja... wszystko takie jakie wyobrażałam sobie myśląc o własnym, jeszcze nie wybudowanym domu. No i prosze.. nagle przeglądając forum spotkałam wizualizację swoich marzeń ... :)

Teraz co jakiś czas wracam sobie do Waszych zdjęć i wzdycham.. i bardzo już sie nie moge doczekac kiedy ja będę miała swoją łazienkę... i kuchnię.. i podłogi i w ogóle wszystko.

ehhh

pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia :):)

:-)

Płytki to o ile pamiętam

(ciach) seria (ciach)

A wanna to (ciach) model (ciach) 180x90

Pozdrawiam

a dlazego nie widac juz producenta plytek :( ,bo ja bardzo ciekawa jestem.

I jeszcze jedno pytanko:jak sie sprawuje podloga teakowa w utrzymaniu i myciu (czyli czy widac na niej jakies mazgaje po myciu itd)

baaardzoooo mi sie podoba!!!!

Mam oczywiście kilka pytań!!

1. kontakty i włączniki- co za cudo? gdzie kupiłeś i za ile :D

2. planuję podobny kominek, chciałabym zapytać o koszty- wkład, obudowę, robociznę itp.

3. meble w kuchni- kuchnia która mnie zachwyciła to Paulina z Mebli Wrzosowa- wasza jest bardzo podobna, a do tego kuchnia ma podony do mojego układ. Nie znalazłam informacji czy od stolarza czy ze sklepu więc proooszęęę o info

oczywiście na PW :D dziękuę i czekam niecierpliwie

Piękne mieszkanko. :o Gratuluję dobrego gustu. :D Szczególnie zainteresowała mnie Twoja kuchnia. Bowiem mam podobny układ u siebie. Czy mogłabym uzyskać jakieś szczegółowe informacje o jej wymiarach. Są to meble kupione w sklepie czy robione na wymiar?? Może masz jakiś projekt?? Byłabym bardzo wdzięczna. :lol:

Hej. Doczekasz się :-)

Wycinałem pracowicie wszystkie nazwy firm bo jak ktos chce to może zapytać. Pewnie odpowiem..

I dodatkowo.... pewne ......................... które ........................dom.... w sposób ..................kopiują ......................... taki zbieg.....................pomagać.... :-) ( złośnik ) ............................:-)

Sorki ale trochę wkurzony jestem.....

Ale jeśli ktoś pyta... dostanie odpowiedź.. spoko

Już za chwileczkę już za momencik.... Piskorek w ogródku zacznie bimber pędzić...

W przyszłym tygodniu przeprowadzka..... !!!

Nie ma łóżka ani materacy

ale są za to zamówione "wyposażenia" okien na dole...

No i Mój wyśnione Weber Performer już zacumował w Bremen :-)

Róznica w zakupie :

w USA - 300 USD + 50 cło = 350 USD= czyli coś koło 1 000 PLN

u nas 2700... PLN

czyli zostaje na jakieś 200 kg mięsa

Już za chwileczkę już za momencik.... Piskorek w ogródku zacznie bimber pędzić...

W przyszłym tygodniu przeprowadzka..... !!!

no to gratulowac

ja tez na etapie materacy, szukam w necie i szukam bo lozko juz czeka na wklad :) i wez tu czlowieku cos wybierz i nei zaplac jak za zboze :evil:

a co do Weber Performer to az wpisalam w googlu zeby zobaczyc coz to za cudo bo pomysllam,ze masz jakas nowa nazwe na Kitchen Aida 8)