sasiad1964 06.06.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 A jest jakiś algorytm kolejności wyciagania butelek z winnej szafki czy po prostu bedziesz wyciagał co się nawinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 06.06.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 na początku coś z górnej półki... po spożyciu leżąc już zapewne na podłodze sięgać będę tylko do dolnych więc trzeba pamiętać aby tam i jakaś aspiryna leżała.... i tylko muszę teraz strategię odpowiedniego rozmieszczenia odpowiednich trunków rozplanować.... ściągi na Post-It poprzyklejam od wewnęrznej strony szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 06.06.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Oooo totototo !Ajdija godna opatentowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.06.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam jak zauważyłam po przeczytaniu pełnych zachwytu postów nie jestem wyjątkiem... mi równiez bardzo podoba się wnętrze Waszego domku łazienki, kuchnia, podłogi... rewelacja... wszystko takie jakie wyobrażałam sobie myśląc o własnym, jeszcze nie wybudowanym domu. No i prosze.. nagle przeglądając forum spotkałam wizualizację swoich marzeń ... Teraz co jakiś czas wracam sobie do Waszych zdjęć i wzdycham.. i bardzo już sie nie moge doczekac kiedy ja będę miała swoją łazienkę... i kuchnię.. i podłogi i w ogóle wszystko. ehhh pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 06.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Płytki to o ile pamiętam (ciach) seria (ciach) A wanna to (ciach) model (ciach) 180x90 Pozdrawiam a dlazego nie widac juz producenta plytek ,bo ja bardzo ciekawa jestem. I jeszcze jedno pytanko:jak sie sprawuje podloga teakowa w utrzymaniu i myciu (czyli czy widac na niej jakies mazgaje po myciu itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.orzech 06.06.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witajcie!Bardzo mi sie podoba Wasz domek! Moj podziw wzbudilam Wasza podloga i schody. Czy moglibyscie napisac mi szczegoly dot. podlogi, co to za materiala, gdzie go kupowaliscie, jak sie go uzytkuje?A i jeszcze jedno pytanie...dot. drzwi. Z jakiej sa firmy? PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 11.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 baaardzoooo mi sie podoba!!!! Mam oczywiście kilka pytań!! 1. kontakty i włączniki- co za cudo? gdzie kupiłeś i za ile 2. planuję podobny kominek, chciałabym zapytać o koszty- wkład, obudowę, robociznę itp. 3. meble w kuchni- kuchnia która mnie zachwyciła to Paulina z Mebli Wrzosowa- wasza jest bardzo podobna, a do tego kuchnia ma podony do mojego układ. Nie znalazłam informacji czy od stolarza czy ze sklepu więc proooszęęę o info oczywiście na PW dziękuę i czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.06.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 dziekuje za szybka odpowiedz M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 13.06.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Piękne mieszkanko. Gratuluję dobrego gustu. Szczególnie zainteresowała mnie Twoja kuchnia. Bowiem mam podobny układ u siebie. Czy mogłabym uzyskać jakieś szczegółowe informacje o jej wymiarach. Są to meble kupione w sklepie czy robione na wymiar?? Może masz jakiś projekt?? Byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 16.06.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Czekam cierpliwie na odpowiedź. Ale nie wiem czy się doczekam. Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 17.06.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Hej. Doczekasz się Wycinałem pracowicie wszystkie nazwy firm bo jak ktos chce to może zapytać. Pewnie odpowiem.. I dodatkowo.... pewne ......................... które ........................dom.... w sposób ..................kopiują ......................... taki zbieg.....................pomagać.... ( złośnik ) ............................ Sorki ale trochę wkurzony jestem..... Ale jeśli ktoś pyta... dostanie odpowiedź.. spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 18.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Doczekałam się Dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 18.06.2007 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Już za chwileczkę już za momencik.... Piskorek w ogródku zacznie bimber pędzić... W przyszłym tygodniu przeprowadzka..... !!! Nie ma łóżka ani materacy ale są za to zamówione "wyposażenia" okien na dole... No i Mój wyśnione Weber Performer już zacumował w Bremen Róznica w zakupie : w USA - 300 USD + 50 cło = 350 USD= czyli coś koło 1 000 PLN u nas 2700... PLN czyli zostaje na jakieś 200 kg mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 19.06.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Już za chwileczkę już za momencik.... Piskorek w ogródku zacznie bimber pędzić... W przyszłym tygodniu przeprowadzka..... !!! no to gratulowac ja tez na etapie materacy, szukam w necie i szukam bo lozko juz czeka na wklad i wez tu czlowieku cos wybierz i nei zaplac jak za zboze a co do Weber Performer to az wpisalam w googlu zeby zobaczyc coz to za cudo bo pomysllam,ze masz jakas nowa nazwe na Kitchen Aida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 19.06.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Kitchen Aid w drugiej kolejności - ależ ta nerka się wolno sprzedaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 19.06.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Piskoor. Interesująca jest szafka pod umywalkami, zdrzadź proszę jej pochodzenie. Zakup Gotowej, czy wykonana u stolarza. A glazura bezfugowa? Jakiej marki? Całość exlusiwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 19.06.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Szafka ta sama firma co kuchnia... czyli wielka kupa. Glazura fugowo - 1mm Firma PW Exclusive to jest 20 letnia whisky w szklaneczce A to co na zdjęciach to tylko mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.06.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witaj! Z ogromna przyjemnoscia czytam Twoj dziennik. Z zazdroscia czytam o Twoich wyjazdach na narty. Czy moglbys napisac co to za umywalnki i wanna. Sa na prawde super. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Dziekuje za info o ceramice. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 20.06.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Kitchen Aid w drugiej kolejności - ależ ta nerka się wolno sprzedaje .. moze slabo sie reklamujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts