Piskoor 09.11.2006 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Podstopnice są zrobione z MDF pomalowanego na kolor ścianFarba Benjamin Moore, która jest przeznaczona do metalu i drewna. Szorowałem ją już szczotą i jest nadal matowa i czysta więc powinna się sprawdzać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 09.11.2006 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Oto...kuchnia...a może jej połnieeeee.ćwierć......choć...choć to chyba z 10 %.. http://img446.imageshack.us/img446/3911/dsc8508ed0.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/8758/dsc8515so1.jpghttp://img228.imageshack.us/img228/8547/dsc8517cf0.jpghttp://img395.imageshack.us/img395/2277/dsc8520ct8.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/9796/dsc8527hm7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 09.11.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 mimo przejsciowych problemów domek zapowiada sie rewelacyjnie troszkę ... ale tak troszkę zazdroszcze - nie domku tylko Bormio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.11.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Piskor a dlaczego lewa część kuchni stoi na takim murku-podwyzszeniu-czemu to mA SŁUZYĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 09.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kuchnia oczywiscie zapowiada sie super co to za fronty? fornirowane, mdf czy jeszcze cos innego? wlasnie takie fronty mi sie podobaja, a raczej takie "uchwyty" - czyli ich brak ale niewiele jest tego na rynku - jak na razie spotkalam w kuchniach lakierowanych - a Twoje na takie nie wygladają pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.11.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A ja jeszcze z zapytaniem czy mógłbys opisać sposób montazu kabli pod telewizor- jak to zmontowano, mozesz jakąś bliższą fotke zapodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmaris1 09.11.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witaj Piskoor czy zamawiałeś kuchnię w Meblach Wrzosowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 09.11.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Piskor a dlaczego lewa część kuchni stoi na takim murku-podwyzszeniu-czemu to mA SŁUZYĆ? słuzyć to ma temu że lewa strona jest "wisząca" a na zwykłych nogach mogłoby to byc mniej stabilne. A tak jest do czego to przykręcić ale na pewno cos spiepszą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 09.11.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 co to za fronty? fornirowane, mdf czy jeszcze cos innego? wlasnie takie fronty mi sie podobaja, a raczej takie "uchwyty" - czyli ich brak ale niewiele jest tego na rynku - jak na razie spotkalam w kuchniach lakierowanych - a Twoje na takie nie wygladają pozdrawiam Korpusy z MDF z fornirowanymi elementami widocznymi a drzwiczki i szuflady to jakies drewno ale tez fornirowane wenge Ciemne elementy lakierowane są w macie a jasne beda w połysku ale na pewno coś zepsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 09.11.2006 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 hmmmm kablowałem się sam. najpierw wizyta w Media Markt i spisanie wszystkich wejśc - wyjśc z dwu modeli telewizorów.Potem jebut.....wielka dziura w ścianie i sruuuuuuuu kabelkipotem cement i tynk na koniec okazało się że chyba z 15 cm za wysoko dziure zrobiłem..ale teraz to juz kupa.... nic nie zmienię ale dzięki temu nie będę miał podwójnego podbródka bo musze troszkę głowe podnosić jak leże lub siedzę ( ale głównie leżę ) aha... i wczoraj poszedłem zwiedzic kwadrat zielska wokół domku.Znaczy nieby ogródek... i jak wróciłem...to siadłem zadowolony że się dotleniłem..siedziałem...i siedziałemaż zobaczyłem że mam cos przyczepione do buta... i to cos paruje.... kurde.... robotnik od sąsiada nie wytrzymał chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ale na pewno cos spiepszą.... ale na pewno coś zepsują że mam cos przyczepione do buta... i to cos paruje.... jak wdepneles, to znaczy ze bedzie dobrze kuchnia zapowiada sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.11.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Bardzo ładne wnętrza - gratuluję pomysłów, wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 10.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 super jest, moższe mi przesłać adres projektana, BOSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.J. 10.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A ja z niecierpliwością czekam na fotki KUCHNI !! !! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 10.11.2006 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 super jest, moższe mi przesłać adres projektana, BOSKO w gruncie rzeczy... Ja i Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 10.11.2006 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Przyjrzałem się w w co wdepnąłem Ja pitole....niedźwiedź chyba....piepszony Grizzly w moim ogródku albo budwolaniec zjadł po położeniu kafelk u sąsiada 3kg kiełbasy... już w podstawówce mówili na mnie saperbo jak wycierałem jedną nogę to z reguły stałem tez już drugą... to tak ...celem urozmaicenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 12.11.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Statystyki mi pójda w górę więc piszę Z przywiezionej częsci kuchni Panowie zabrali juz połowę do poprawki szafkę łazienkową tez był Pan od schodów i szlifował je po raz 5 więc na niektórych schodkach mam już z 7 warstw lakieru. Fajnie.... jeszcze ze trzy wizyty i nie będę widział drewna bo taka będzie warstwa Przykręciłem kolejne trzy kontakty Skręciłem Olafowi łóżko i półki, .... We wtorek będą montować resztę drzwi ale po montazu stan będzie taki jak jest bo te co zamontowali..... ida do poprawki No chyba że te nowe tez pójda więc w efekcie nie będzie zadnych W garazu znowu syf..... Anita porysowała nadkole mojego Subarka więc dramat największy..... ale żeby nie było że gadam Moja prywatna stacja rozdzielcza http://img517.imageshack.us/img517/2626/dsc8484me3.jpg i estetycznie wykończone kable pod TV http://img472.imageshack.us/img472/6775/dsc8491wr9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezpieka 13.11.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 właśnie już po pierwszym zdjęciu zaciekawiły mnie wyłączniki i kontakty, czyli mam pytanie z jakiej są firmy, mam na myśli te białe (bez szkła),może berkery? bardzo ładne zresztą ; na jakiej wysokości są przytwierdzone, standarowej 30 czy niżej? oraz jeszcze jedno pytanie (o ile projekt nie jest zastrzeżony dotyczące lampy w kształcie podkowy; tłumaczyłeś że są to świetlówki bez szkła, czyli nie lampy kupione, chodzi mi o takie wpuszczane, tylko świetlówki (bez oprawy?, chyba nie ) jakby zawieszone we wnęce?.... nie wiem czy dobrze zrozumiałam, no ale jestem kobietą, i to na dodatek młodą wiec i głupszą może mężczyżni mają większą wyobraźnię (tylko przestrzenną rzecz jasna i ostatnio rzadko im sie to zdarza, wzamian za to kobiety postrzegają więcej kolorów, mają lepszą pamięć, są bardziej cierpliwe, sprytniejsze, mają lepszy słuch,szersze horyzonty pojęciowe,lepsze przystosowanie do otrzymywania szerszego zasobu informacji więc nie dziw się że większość "prywatnych" projektów przypisywana jest kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Bardzo ładnie to wszystko wyglšda, zapowiadajš się naprawde piękne wnętrza. A kuchni to juz nie mogę sie doczekać - oczywiscie aby jš zobaczyć w całoci. Gratuluje pomysłów, super Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 13.11.2006 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Odpowiedzi Tak tam za wnęką są zwykłe świetlówki bez opraw. Leżą sobie po prostu ... łatwo jest wymodelować kolor światła bo wystarczy odpowiednio pomalować wnękę Cóż... mnie zawsze dziwi że kobieta potrafi odróżnić kolo amarantowy od np. ametystowego gdzie ja mam proble nawet z wymówieniem tych nazw Kontakty wszystkie są z firmy Merten Szklane ( tylko gabinet i sypialnia ) są standardowe natynkowe a białe są z systemu MII i najpierw trzeba wpuścić w ścianę takie małe "adaptery" dzięki czemu cały środek wyłącznika chowa się pod tynk a sama część natynkowa wystaje na około 2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts