Nori 19.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mam problem. Mój dom stoi w stanie surowym otwartym. Jedna ściana bez okien powinna być w odległości od granicy ( wg projektu) Na moje pomiary wychodzi 2.85 metra. Albo żle wytyczyli albo murarze zrobili szerszy garaż. Co robić ? Czy będę miał problemy z odbiorem budynku ??? Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Nikt raczej nie udzieli tu rady. Bo tu nie ma dobrej rady. Spróbój wyjaśnieć dlaczego i kto przesunał ścinę. To na początek. Jeżeli Polska będzie państwem prawa to nakażą to rozebrać przy odbiorze. Jeżeli nie to może się uda że po zaocznym odbiorze nikt na to nei doniesie. Wybór należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 19.05.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Sprawdziłeś granicę? U mnie była spora różnica pomiędzy słupkiem ogrodzeniowym, a granicą ustaloną przez geodetę.Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts