AAgnieszk 19.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zastanawiam sie nad kredytem w banku BPH warunki są korzystne (promocja) ale przez rok musze korzystać z ich karty kredytowej. Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zastanawiam sie nad kredytem w banku BPH warunki są korzystne (promocja) ale przez rok musze korzystać z ich karty kredytowej. Jak to wygląda? ja się bardzoej martwię co będzie z tym bankiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 19.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mam konto w tym banku kupę lat, a kartę kredytową od trzech lat.Myślę, że nie ma się czego bać, o ile potrafisz kontrolować swoje wydatki, ponieważ plastikowy pieniądz wydaję się o wiele łatwiej.Poza tym to wygoda i ratunek gdy dopadnie Cię dziura budżetowa, a na dodatek prawie dwa miesiące jest bez odsetek. Tak na marginesie, właśnie składam papiery o kredyt hipoteczny w tym banku, ale pochłonięty jestem głównie budową, także moje pytanie jest odnośnie tej promocji, jakie są jej warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 20.05.2006 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Promocja kończy się z ostatnim dniem maja, marża 1,25. prowizja 1%, oprocentowanie promocyjne 2,82 przy wkładzie własnym 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Witkowski 05.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 robisz sobie po prostu zakupy, 12 tranzakcji w roku na dowolną sumę. To wszystko. Ja od 2 miesięcy mam u nich kredyt i wyobrax sobie, jeszcze jej nawet nie aktywowałem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts