anSi 30.05.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 izat o miau już pomyślałam :) Ale - jak zawsze wiosną - prawdziwe tam przepełnienie Kociaków znacznie więcej niż chętnych na nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.05.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Tak wyglądało wczoraj spotkanie mojego Dandysa z siostrą Czapeczki, która miała u nas przystanek przed dzisiejszą podróżą do stolicy http://foto.onet.pl/upload/22/3/_603830_n.jpg A tak mała zwiedzała moje biurko http://foto.onet.pl/upload/12/60/_603833_n.jpg No to komu Czapeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 30.05.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 cudna jest, mialam kiedys taka dziewczynke na tymczasie trzymam kciuki za nowy dobry dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 31.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dodam jeszcze, że szara kotka jest już w nowym domku Cały czas trzymała klasę i postawę olewusa (kiedy moja kocica siedziała przy niej i syczała, warczała i mruczała ze złością, mała dziewczynka odwróciła się kuperkiem i udała na spoczynek ) Nowi państwo dorośli zaakceptowali pierwotne imię Pętelka. Ale Kubuś - latorośl, l. 2,5 - oznajmił, że to PINKUTA (podejrzewam, że tak właśnie wymawia Pętelka ) i tak zostanie pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 31.05.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 super, to teraz juz chyba tytul od zmiany zostal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.05.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 eurydyko tytuł nadal aktualny, bo to siostra Czapeczki - PINKUTA - (piękne imię )domek znalazła (zaklepany ten domek był już od jakiegoś czasu) Czapeczka nadal szuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 31.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Pinku-ta w domku (nowa pańcia wzięła sobie do serca, że dziewczynka to jeszcze malutkie dziecko i takie posłanko przygotowała ) http://foto.onet.pl/upload/9/85/_603992_n.jpg No ludziska! Chcecie mieć w domu podobne cudo tylko takie w rudej czapce? Zgłaszajcie się! Ps. AnSi, zapomniałam podziękować za maleństwo Tobie i Twojemu ślubnemu A więc bardzo dziękuję w imieniu swoim i nowego domku koci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.05.2006 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 O rany, Zuza Padłam z wrażenia...lepszy domek nie mógł się trafić...Masz dobrą rękę, to może znajdż taki sam dla Capeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 31.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Szukam cały czas, może coś się znajdzie. Nie jest łatwo, ale w końcu i przy Kulczyku i Trajkotce nie miałam wielkich nadziei i znalazły się superaśne domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nieśmiało podnoszę do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 01.06.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 http://foto.onet.pl/upload/9/85/_603992_n.jpg Ale cudo! Uwielbiam ten koci uśmieszek. Też pytam, ale moi znajomi albo mają dużo swoich, albo nie zamierzają na razie się "kocić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.06.2006 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dzięki Kofi...wierze, ze znajdzie sie w koncu jakis niezakocony albo niedokocony...Czapeczka czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Nadal szukam domu, jestem już trochę starsza (7 i pół tygodnia) i coraz piękniejsza. W czyim domku znajdzie się dla mnie miejsce http://img278.imageshack.us/img278/88/dsc003902bh.th.jpg http://img178.imageshack.us/img178/7053/dsc003894zn.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Zuza - to Kulczyk znalazl dom?! a fota boska Ansi - dzis sie widze z moja koleżanką - jej chora stara kocica (18 lat !)zdechła tydzien temu - na razie Kasia broni sie rekami i mowi ze nie chce innego kota (w domysle ze nie chce przezywac znow tego co z ta jej kotka) ale pogadam.... podpowiedzcie jakich argumentow uzyc zeby ja moze jednak przekonac do koteczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.06.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Czapeczka jest cudna, pokaż koleżance zdjęcia. Może wystarczy. Albo wydrukuj ten wątek i daj jej do przeczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.06.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Zuza - to Kulczyk znalazl dom?! a fota boska Ansi - dzis sie widze z moja koleżanką - jej chora stara kocica (18 lat !)zdechła tydzien temu - na razie Kasia broni sie rekami i mowi ze nie chce innego kota (w domysle ze nie chce przezywac znow tego co z ta jej kotka) ale pogadam.... podpowiedzcie jakich argumentow uzyc zeby ja moze jednak przekonac do koteczki.... Kotka jest bardzo łagodna, uwielbia przebywać na ludzkich rękach, bardzo ładnie bawi się wszystkim, co się turla i przemieszcza...nie boi się innych zwierząt, mruczy bardzo głośno, gdy jest głaskana za uchem...zielonooka nie wiem, co jeszcze dodać...zapytaj Zuzę, ona widziała siostrę Czapeczki, no i jest czarodziejką w dziedzinie adopcji Aha- kotkę do Warszawy dowiozę bez problemu. Jeśli tylko koleżanka Twoja zechce - może kocinę mieć "od zaraz" Dodam jeszcze, że przed rokiem moja koleżanka również straciła piękną, półrasową kotkę wziętą z gdańskiego schroniska, rozpacz była wielka, zwłaszcza, że stało się to pod nieobecność dziecka koleżanki (kolonie ). Natychmiast weszłam w porozumienie z Kasią D. z Lublina, przywiozłam mojej koleżance Guzika - zakochała się natychmiast, mimo że to był zwyczajny czarny kot - dachowiec. Tak więc nie ma lepszego lekarstawa na rozpacz po zwierzaku, jak natychmiastowe przygarnięcie kolejnego, chociaż początkowo wydawać się może, że jest sprawą absolutnie niemożliwą, aby jakiekolwiek inne zwierzę mogło zastąpić utracone. Małe koteczki potrafią działać cuda Trzymam kciuki za powodzenie "misji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.06.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Zielonooka - są jakieś pozytywne informacje? Kotka nadal szuka...No ludziska..., bo przegapicie dzieciństwo kociaka, a to będzie wieeelka strata Komu rudawą Czapeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.06.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Hej na razie niesety nie... pokazalam jej ten temat - powiedziala ze moze poszukac po swoich znajomych ale sama nie czuje sie na silach i absolutnie teraz nie bierze takiej opcji pod rozwagę No, a mi trudno polemizowac - widocznie bj to przezywa niz sadzialm Osobiscie uwazam ze najlepsze co mozna zrobic po stracie zwierzecia to wziasc nowego - no ale nie zmusze nikogo do swoich pogladów ... Bardzo mi przykro - Kaska obiecala ze popyta w pracy i po rodzinie , ja ze swojej strony tez oczywiscie popytam (tylko ze u mnie to wszyscy co lubia koty to juz dawno zakoceni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.06.2006 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 No to szukamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.06.2006 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja czekam...nasty dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty... http://img278.imageshack.us/img278/88/dsc003902bh.th.jpg Czy znajdzie się dzisiaj domek dla KULTowej kotki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts