wiolesia 20.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 witamposzukuję używanych zabawek ogrodowych typu zjeżdzalnia, domek lub tzw."małpi gaj" w cenie do 200 zł.tel 603072788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulik 20.05.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 zajrzyj na allegro widzialam tam kilka naprawde tanich, fajnych zabawek ogrodowychi to nowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolesia 21.05.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 dzięki za odpowiedz .prawdę mówiąc zajrzałam tam ale jak jest z bezpieczeństwem przy takich zakupach?czy ktoś tam robi zakupy i wszystko jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.05.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 dzięki za odpowiedz .prawdę mówiąc zajrzałam tam ale jak jest z bezpieczeństwem przy takich zakupach?czy ktoś tam robi zakupy i wszystko jest ok? ja mam na koncie ponad 80 zakupów na allegro. i tylko jeden był chybiony, ale mogłam tego uniknąć cztając wczesniej komentarze o osobie sprzedawcy, czego wtedy nie zrobiłam Teraz jestem mądrzejsza, a zakupy są udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulik 21.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ja tez czesto kupuje na allegro naprawde mozna trafic fajne rzeczy po okazyjnych cenach jesli nie bedziesz zapominala sprawdzic komentarzy sprzedawcy to wszystko bedzie ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts