Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy zmienić zdjęcie

Rezi

czy mam zminic atawar (zdjęcie)  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy mam zminic atawar (zdjęcie)

Recommended Posts

dziekuje wszytkim za odp ale to pytanie naprawde było zadane na serio.

Czasami dostaję dziwne teksty na prv, zwłaszcza od małorolnych i nowych forumowiczów, niektórzy pytaja czy to moja facjata jest na atawarku, Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71533 i to kto zasugerował "najlepszy doradca........."

więc odpowiadam

nie jest to moja podobizna - moze kiedys w przypływie słabości pokaze swoja gębę.

co prawda dzieci maja urodę po mamusi a inteligencję po ojcu, odwrotnie było by fatalnie :lol: :lol: :lol:

dziekuję

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rezi i tak miales fajnie ... bo jakby nie bylo to forumowicz prosto w oczy powiedzial (a moze wogole formie zartu... :wink: ) nikt nie pisal donosów do administratora ze masz "be" awatarek ( np "siejacy zgorszenie" :lol: ) i zeby admin cos z nim i z Toba zrobił ;)

ps. dzieci ponoc maja inteligencje po matce :wink:

....Młodym wybaczyc można ale oststnio ktoś nawet zasugerował publicznie i na serio abym zmienił atawarek więc ............. załamka totalna http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71533 i to kto zasugerował "najlepszy doradca........."

A to łotr! :lol: Ciekawe kto popełnił takie niewybaczalne faux-pas, że zakończyłeś dyskusje o parapetach narożnych? Widać awatar ważniejszy i jego krytyk.

Po czym wnioskujesz, że na serio? Po tym " :roll: "? Zapytałem jeno z ciekawości a że publicznie :oops: :oops: :oops: ...przynajmniej nie potraktujesz tego jako donos za plecami- hehehe :lol: następnym razem będę pisał swoje sugestie na priv-a......I po tym taka załamka?? Sorki wielkie :oops:

W związku z tym, że głosujący tutaj wpisywali uzasadnienie oddanych głosów ( jakoś mało tych uzasadnień na "nie") i ja to uczynię: nie jestem jakiś zbytnio strachliwy, ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle.

A "najlepszego doradcy" nie dostałem chyba za porady w sprawie awatarów czy innych facjat...zresztą zawsze mozna założyć nową ankietę- o degradację ......:lol:

....ale to zdjęcie przypomina mi samobójcę powieszonego na klamce, którego widziałem mając lat 11-12!!! I nie na zdjęciu...Ot , tyle.

ooooo :o opowiedz cos blizej - nie wiem czemu dzis jestem zadna sensacji

zielonooka ... nie w moim watku ............ delikatny jestem z natury :lol:

• 7 months później...