niktspecjalny 21.05.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 na działce na której wkrotce powstanie dom(mam nadzieje), jest kilkanaście szt. samosiejek typu np osika itp. wiem że musze je wykopać ale poprosze o jakies pomysły podpowiedzi. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Może łopatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 21.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Założyć mały lasek i zbierać grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 za.....ste podpowiedzi ide po łopaciorke dzięki .....i nawet ten pomysł z grzybami mi odpowiada ide po grzybnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Może łopatą? ty widze wykopałeś bo nie masz tam nawet topoli....podaj rozmiar i firme szpadla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 21.05.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Może spróbuj sprecyzować pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Może spróbuj sprecyzować pytanie? co tu precyzowac przecież wyraznie koledzy mi podpowiedzieli...łopata i do roboty ...moze ruskimi rekami to taka mechanizacja i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 21.05.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 alternatywą dla podanych wyżej sposobów jest wypożyczenie z pobliskiej wsi kozy najlepiej głodnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 21.05.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No a jak osika duża - to bobry - bobry rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 alternatywą dla podanych wyżej sposobów jest wypożyczenie z pobliskiej wsi kozy najlepiej głodnej za droga tak na jeden raz ale pomysle i o tym a może mi wypożyczysz swoją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No a jak osika duża - to bobry - bobry rulez nie da rady .....w biskosci nie ma wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 21.05.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 a może mi wypożyczysz swoją?? niestety nie mam, na mojej działce padła by z głodu - nie ma drzew (póki co). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 a może mi wypożyczysz swoją?? niestety nie mam, na mojej działce padła by z głodu - nie ma drzew (póki co). fe!!! nie ładnie .radzisz bez argumentu...widzisz ,a ja pomyslałem ,że ty z tą koża to tak nie na żarty. pozdrawiam ......nio i kózki też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 21.05.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Samosiejki? Zerwać, wysuszyć, zrobić skręty, wypalić i mieć nadzieję, że to jednak nie osika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.05.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 szanowac zieleń kolego - pomyślec troszke a nie brac się za niszczenie przesadzićzapytac kogoś moze ktoś zabierze zasadzi i będzie szczęsliwypodlewać by urosly wieksze a odwdzięczą sie cieniem w dni upalne za lat 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Samosiejki? Zerwać, wysuszyć, zrobić skręty, wypalić i mieć nadzieję, że to jednak nie osika. no i git...fajne.....ale przyznam, że nie od Ciebie czekam na rade.. poczekam na te mocne.. zdrowia i pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 szanowac zieleń kolego - pomyślec troszke a nie brac się za niszczenie przesadzić zapytac kogoś moze ktoś zabierze zasadzi i będzie szczęsliwy podlewać by urosly wieksze a odwdzięczą sie cieniem w dni upalne za lat 10. Rezi...witam.. długo czekałem na objawienie twoje...to jest już coś.Ty tak troche w ochronie środowiska...tylko pozazdrościć i pochwlić.Radzisz jak JHS ale on był wieliki i jemu tak kazano.A Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 długo czekałem na objawienie twoje... rozumiem ze to juz kult jednostki, jak zapłacisz skąłdke dostaniesz zielona książeczkę Ty tak troche w ochronie środowiska...tylko pozazdrościć i pochwlić. właśnie płacę za drzewa tak ze wiem o czym mówie Radzisz jak JHS ale on był wieliki i jemu tak kazano.A Ty??? a co to JHS ? to coś znczy u katolików ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.05.2006 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 długo czekałem na objawienie twoje... rozumiem ze to juz kult jednostki, jak zapłacisz skąłdke dostaniesz zielona książeczkę Ty tak troche w ochronie środowiska...tylko pozazdrościć i pochwlić. właśnie płacę za drzewa tak ze wiem o czym mówie Radzisz jak JHS ale on był wieliki i jemu tak kazano.A Ty??? a co to JHS ? to coś znczy u katolików ? no i miło sie zrobiło..z osiki poprzez ochrone srodowiska,JHS do wyznania włacznie...Ja tu poważnie a Ty nie dość że skarżypyta to jeszcze z chwastami i biednymi drzewkami nie konkretnie tłumaczysz.I na koniec mnie zwaliłeś z nóg i smioło zapytam ? może Pan kolega jechowy? pozdrowionka dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 21.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Może łopatą? ty widze wykopałeś bo nie masz tam nawet topoli....podaj rozmiar i firme szpadla... Wyciąłem kilkadziesiąt sosen. Potem korzenie wykopywałem koparką, a niektóre łopatą. Więc problem nie jest mi obcy. A Ty nie napisałeś, o co chodzi. Jakiej wielkości i ilości sa drzewa. I w czym jest w ogóle problem. Niekonkretne pytanie - niekonkretna odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts