Renka Grabow 23.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Świetny dziennik, czytam z prawdziwym zainteresowaniem bo mnie takie przyjemności spotkają dopiero w przyszłym roku. Chciałabym tylko zgłosić uwagę na temat projektu kuchni, ma zaburzony ciąg funkcjonalny: lodówka, blat, zlew, blat, kuchnia. Zwykle wyjmujemy produkty z lodówki, przygotowujemy je, płuczemy i dopiero trafiają do garnka. Zwracam wam na to uwagę bo takie kręcenie się po kuchni to też dodatkowe kilometry i gdy po remoncie kuchni zastosowaliśmy u siebie to rozwiązanie zrobiło się naprawde duzo wygodniej. Pozdrawiam i powodzenia budowlanego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Parapety bardzo ładne, mam takie w mieszkaniu i chcę miec podobne w domku. Widze że chodujcie już roślinkę w oknie, więc niebawem będzie miała więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 23.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Chciałabym tylko zgłosić uwagę na temat projektu kuchni, ma zaburzony ciąg funkcjonalny: lodówka, blat, zlew, blat, kuchnia. Zwykle wyjmujemy produkty z lodówki, przygotowujemy je, płuczemy i dopiero trafiają do garnka. Nie jest mozliwe, tak mi się wydaje, stworzyć tak kuchnię aby wszystko było poukładane tak aby zawsze było pod ręką i aby unikać "robienia tych kilometrów". Oczywiście może być to bardziej lub mniej przemyślana kuchnia. Przyznam sie, że nie zastanawialiśmy się, prócz ustawienia zlewozmywka, jak to będzie w praktyce, raczej skupilismy się na "wyglądzie" zaproponowanych nam ustawień. Przyznam, że dopiero teraz zwróciłaś moją uwagę na przemyslenie kuchni pod względem wiekszej funkcjonalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 23.10.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Widze że chodujcie już roślinkę w oknie, więc niebawem będzie miała więcej miejsca Musiałem ją zabrać z dworu bo przymrozki, a przy okazji trochę życia wprowadzilem do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Bardzo ładny witrażyk. Gdzie takie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 04.02.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witaj Tabalugo. Cieszę sie, że komuś sie podoba, bo juz miałam wątpliwości Witraż robiony był w katowicach, jakby co słuzę dokładnymi namiarami, a koszt witrażyka to 270 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam SZANOWNYCH SĄSIADÓW ! A my budujemy się całkiem "blisko" Was, tzn. ok.11 km od Kłobucka. A koło Waszego domku conajmniej kilka razy przechodziłam . Już Wam zazdroszczę, ale to taka pozytywna zazdrość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 05.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 to rewelacyjnie, raźniej będzie, to gdzie będzie stał wasz domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.02.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Budujemy się w miejscowości Dąbrówka - w gm. Popów. Nie wiem czy coś Wam to mówi .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 05.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pinesce napewno nie, bo ona nietutejsza ale mi jak najbardziej, w Waszej okolicy, a dokł. Zawady i Władysławów często jako dzieciak namiotowałem. Śliczne tam tereny, zielono, cicho, leśnie. Powodzonka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 05.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 to, że jeszcze nie jestem medalikarz, to nie znaczy, że nie wiem. Wiem, wiem, to niedaleko miedźna. Niestyety jeszcze tam nie byłam, choc nie bede mówić czyja to wina. Juz dawno namawiałam Piotrka, żebyśmy tam pojechali, bo chciałam zobaczyc ten drewniany most, jesli jeszcze taki stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No tak okolice dość "turystyczne" - szkoda, że gmina tak mało o nie dba Z mostu nic nie zostało .. jeśli myślimy o tym samym . Mam do Was pytanie - czy jesteście jeszcze posiadaczami stempli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 06.02.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Niestety szybko po rozebraniu szałunków już byli chętni, rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Ale w gazetach branżowych sporo ogłoszeń się pojawia, tylko trzeba się spieszyć bo to chodzliwy towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.02.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Cóż...trudno... , coś się wykombinuje . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 07.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 To teraz my witamy u Was Domek przesliczny i juz prawie gotowy Kominek - rewelacja, a witrazyk tez bardzo mi sie podoba (ja jeszcze nawet nie wiem jakie bedziemy wstawiac drzwi, ale jesli znajdzie sie miejsce na witraz, to juz wiem do kogo sie zwrocic po namiar na wykonawce ) Bedziemy do Was "zagladac", bo bardzo fajnie czyta sie Wasz dziennik A "przestuj lutowy", to nie tylko u Was Snieg - pokrzyzowal wiele planow, mam jednak nadzieje ze z wiosna sie to zmieni... MUSI !!! Cierpliwosci i powodzenia Pozdrawiamy, Marta i Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam i o zdrowie pytam:)? Słuchajcie - skąd mieliście drewno na więźbę? No i czy cena nie była powalająca? Coś słyszeliśmy o 550 zł. za m3, ale nie wiem jak się do tego ustosunkować .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 14.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A witam witam, Wać Pani, zdrowie!, pyta? a, jest bo być musi przynajmniej dotąd aż kredyt odpuści A drewienko kupiliśmy w Lipiu, przeslać namiar na priv.?? bo tak oficjal chyba nie można zgodnie z ustawą polecił nam go nasz cieśla, było tanio, a i cieśla był zadowolony. Co do ceny to już to mam za sobą, nas kosztowało ok. 420zł/m3, ale to było ponad pół roku temu, a z tego co czytam to teraz standard 550 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 przeslać namiar na priv.?? Chętnie skorzystamy z wszelkich namiarów:). Z góry serdeczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hej !. szukałem witrażyków na forum muratora... trafiłem na wasz dziennik i .... mnie wciągneło. ! naprawde świetnie się czyta. ! i co mi się podoba widać postępy... aż człowiek zazdrości Powodzenia i byle tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Hejka! Fajnie, że macie już c.o. ..matko, kiedy my będziemy na tym etapie ??... U Was tyle się dzieje, że aż miło poczytać. My też chcemy mieć odkurzacz centralny, ale jeszcze nie wybraliśmy firmy... jeśli u Was się sprawdzi to poprosimy o namiary .. Działajcie dalej .. Pozdrawiam! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts