jolkakru 03.10.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witaj, bardzo mi sie podoba Twój domek, szczególnie wewnątrz, wszystko ładnie dopasowane, super!Tylko brać przykład.Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 04.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nic nie widzę ...tzn. same krzyżyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 07.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witaj, bardzo mi sie podoba Twój domek, szczególnie wewnątrz, wszystko ładnie dopasowane, super!Tylko brać przykład.Jola A dziękuję dziękuję, to miód na moje, a dokładnie na serce Marty, bo to ona w rezultacie zajeła się kolorystyką wszystkiego itp. co złożyło się na efekt ostateczny. tzn. same krzyżyki naprawdę nie wiem dlaczego, raz widać, raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego życzyMonika http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.12.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_____o___\_______/___<>__o__\______/__________o__\_____/__<>_____o____\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o____________\_/______o______________\/_____o________<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts