gargamel 21.05.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Moi drodzy jestem tutaj nowy ponieważ przymierzam sie do kupna działkii dlatego przeglądam forum szukając info na ten temat.Wiadomo, że in lepsza działka tym niższe koszty budowy.No właśnie jaka jest ta najlepsza działka ?Liczę na porady tych którzy kupili już działkę może poradzą jakich błędów unikać aby nie ponieść dodatkowych kosztów.Oczekuje nowych postówNa raziegargamel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 najlepsza działka jest z dala od tesciowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 najlepsza działka jest z dala od tesciowej ... ...w promieniu 100km + 2m w dół media w granicy- ja miałem wodę i prąd- jeszcze gaz, ale u mnie wogóle nie ma, kanalizacja, przynajmniej burzowa, albo rów po swojej stronie drogi- ja mam po drugiej stronie i do tego płytki, więc przejście pod drogą jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts