hedom 21.05.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam. Czy ktoś z użytkowników może buduje/budował taki domek? Może znacie kogoś kto realizuje taki projekt? Niedługo ruszam i szukam konkaktu z kimś, kto już to przeszedł - no bo chyba lepiej uczyć się na czyichś błędach . dla zainteresowanych daję linka: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/ambasador/ambasador.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 23.05.2006 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 nie wierzę, że wśród 26237 zarejestrowanych użytkowników forum, nie ma kogoś kto budowłaby, bądź znał realizującego taki projekt dajcie znak PLS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ja go nie buduje, ale zazdroszczę !od dawna bardzo mi sie ten projekt podobazycze powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 25.06.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 ja go nie buduje, ale zazdroszczę ! od dawna bardzo mi sie ten projekt podoba zycze powodzenia !! Dzięki, ale może jednak ktoś da mi znać PLS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisza 2 13.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Witam. Czy ktoś z użytkowników może buduje/budował taki domek? Może znacie kogoś kto realizuje taki projekt? Niedługo ruszam i szukam konkaktu z kimś, kto już to przeszedł - no bo chyba lepiej uczyć się na czyichś błędach . dla zainteresowanych daję linka: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/ambasador/ambasador.html tez kupiłam ten projekt i mysle ze u mnie budowa ruszy za miesiac. Jesli juz budujesz to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 03.08.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dla zainteresowanych daję linka: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/ambasador/ambasador.html tez kupiłam ten projekt i mysle ze u mnie budowa ruszy za miesiac. Jesli juz budujesz to z czego? Sorry, że tak późno odpowiadam, ale już zwątpiłem, że ktokolwiek się odezwie. Buduję z U-220 i od razu Ci powiem, że przy zmianie materiału, trzeba cholernie uważać . No niestety od samego początku borykam się z problemami, których główną przyczyną jest nieudolność wykonawców i lekceważące podejście kierownika . Tyle na forum - szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 08.08.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Podciągam, bo wiem, że projekt kupiło już kilkadziesiąt osób. Z jedną już jestem w kontakcie, ale w zaawansowaniu budowy jest trochę za mną , a ja chciałbym pouczyc się na cudzych błędach. Może ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioslotw 23.04.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam! Mieszakm w Nisku na Podkarpaciu i też bedę budować taki domek. Planuje kilka zmian, na szczęście dziłaka pozwala mi na to (prawie 90a!!!) I tak ściany z maxa, stropy Acerman (mam to juz kupione od dawna i trzeba wykorzystać), budowa dodatkowgo tarasu (zadaszonego), przebudowa wejścia (podwyższenia tympanonu). Nie mam jeszcze kupionego tego projektu i zastanawi mnie bardzo sposób odporowadzenia wód opadowych z prawie płaskiej części dach (ograniczonej attyką i krytej papą) - czy gwarantuje to szczelność zwłasza w zimie i podszas roztopów? Proszę bardzo o doświadczenia i przemyślenia z budwoy. Będę wdzięczny za każdą radę, wskazówkę. PS. Szukam wykonawcy na lipiec 2007r. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna1983 23.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 tez sie zastanawiam nad tym projektem napiszcie jak u Was prace wygladaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MACIEKKK9 29.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam Czy ktoś moze posiada zdjecia z realizacji budowy domu z projektu MG PROJEKT AMBASADOR badz AGT. Zastanawiam sie nad tymi dwom. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrsaw 27.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Obecnie zakończyłem fundamenty. jeżeli jesteś zainteresowany daj znać. Buduje w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soska 06.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam, przymierzamy się właśnie do zakupu projektu AGAT z mg projekt. Piotrze masz może jakieś zdjęcia z budowy, którymi mógłbyś się pochwalić? Chyba, że byłaby możliwość obejrzenia postępów na żywo? Tak się składa, że w pierwszym tygodniu czerwca będziemy gościć w Toruniu przez 5 dni... Ostanie pytanko:) robiłeś może jakieś zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrsaw 18.05.2010 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Zmian własciwie nie robilismy. Poza naprawdę kosmetycznymi. Ze zdjęć mam na razie etap fundamentów. Obecnie pnie się pierwsza kondygnacja /porotherm na klej/. Jeżeli będziecie w Toruniu przed 3 czerwca, to z przyjemnoscią pokażemy Wam budowę. Od 3 do 10 nie będzie to raczej możliwe. Zawsze możemy spróbować umówić się w innym terminie, gdyby w czerwcu się nie udało. Pozdrowienia i do zobaczenia, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sztuczki Jedi 14.06.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Piotrze, wybudowałeś już ten dom? Bardzo prosiłabym o zdjęcia. Chciałabym zobaczyć jak on wygląda w rzeczywistości, a w necie nie mogę znaleźć fotek tego domu.A może inna osoba ma taki dom i zechciałaby pokazać? Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Sztuczki Jedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grejsi 25.03.2015 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie, odświeżam wątek, ponieważ jestem zainteresowana kupnem tego projektu Czy ktoś już wybudował ten dom? Mam kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts