Elodie 21.05.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 W mooin nowym nieszkaniu są okna, nad którymi są jeszcze 2 okienka wykończone na górze pół- łukiem. Ponieważ chciałam wreszcie odejść od firanek i kurzu, zamówiłam rolety, które są zamontowane nad oknem i po opuszczeniu zasłaniają całą jego powierzchnię. Niestety, nie przewidziałam jednego - naprzeciwko mieszkają ludzie, którzy widzą to, co dzieje się u mnie. Mój mąż nalega abym założyła firanki, ale teraz to będzie bez sensu!! Głębokość (na szerokość parapetu) to 32 cm i już myślałam nawet, żeby jakoś wewnątrz je umieścić, bo na zewnątrz chyba wyjdzie chała .. nad roletami montować karnisz.... Może się mylę???? Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 22.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 myśle, ze łatwiej byłoby cokolwiek napisać - doradzić widząc to na zdjęciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts