Kulpix 21.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam, szukam kontaktu z kimś, kto buduje lub wybudował już Zodiaka z Archetonu i mógłby podesłać mi jakieś fotki z gotowego już domku. Oprócz tego chętnie zadałabym kilka pytań dotyczących zmian w projekcie. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 23.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Link bezpośrednio do projektu TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulpix 23.05.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dziękuję, ale chodzi mi o zdjęcia już wybudowanego domu. Projekt znam, nasz dom juz jest w budowie.Interesuje mnie, jak wyglądają wnętrza oraz czy dom jest bardzo wysoki (nasza działka jest pod delikatnym skosem i musimy pewne rozwiązania przemyśleć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 30.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Może na forum.archetonu.pl ktoś coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts