Jolla 21.05.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam , wszystkich jeśli ktoś ma ochotę coś pobajać na temat mojego dziennika to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 NO NARESZCIE !!! JUż myślałam, że nigdy nie założysz tych choler..nych komentarzy :) Pisz- ciekawie się Ciebie czyta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A jeszcze jak umieścisz skrót w podpisie to będzie bomba Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 21.05.2006 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 hmm Cosik mi nie wychodzi wstawienie linku do dziennika i komentarzy, robię wszystko zgodnie ze wskazówkami Maksa i nic. No cóż chyba popołudniu ponowię próby, bo już prawie pierwsza , a rano wydajnie popracować bym musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 skopiuj to poniżej w swoim profilu, w podpisie: Dziennik Jolli Baju, baju do dziennika Jolli Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 23.05.2006 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No myślę , że nareszcie mi wyszło i juz wiem co robiłam źle, podpis zaktualizował się po wysłaniu postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 24.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 WitajNapisz jakie decyzje w sprawie kominów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 24.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam sąsiadke Naprawde, az milo popatrzec jak rosną twoje mury, dziasiaj zawiozłem na swoją budowę dysperbit i poogladalem troche twoje postepy. Co do komiów, to mam pytanko, czy ta cena 5900 za kominy to cena za 2 pojedyncze Rondo plus 20, czy moze za jakis zespolony komin z dwoma ciagami? Musze przyznac, ze cana jest juz calkiem niezla i chyba znowu bede musial usmiechnac sie do ciebie po namiary na tego konsultanta. Co do powiekszenia pokoju poprzez dolozenie belki stropowej, mozesz napisac troszke wiecej, gdzie ta belka i gdzie te dodatkowe centymetry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 24.05.2006 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Wybraliśmy komin rondo 18 i rondo plus 18 wysokość 8,33. Jeszcze wczoraj miały być 20 , ale kominkarz powiedział,że jeśli kominek nie jest jedynym źródłem ciepła to nie musi byc taki duży przekrój, natomiast do pieca producent też nie wymaga wiekszej średnicy, niektóre modele mają średnicę od 14 do 16. W dzienniku opisałam sprawę belki stropowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 31.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam! Widzę, że budujemy z tego samego PTH, czyli 30 P+W, czyż nie?! Bardzo ładnie wychodzi Twoim murarzom murowanie - ściany równiutkie, niepochlapane zaprawą, fugi cieniutkie i równiusieńkie. Brawo!!! A poślizgami się nie przejmuj, nie w tym tygodniu, to w przyszłym zalejesz swój stropik ważne, żeby było równo i dokładnie Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 01.06.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Gryfpc Dzięki za słowa otuchy, masz rację nie ma się gdzie śpieszyć zwłaszcza ,że nie planujemy przeprowadzki w tym roku. Ekipa faktycznie bardzo dokładna, szef mierzy wszystkie kąty, piony i poziomy na okrągło. Zalewanie we wtorek, jak widzę z twoich komentarzy i zdjęć nie tylko stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 to już drugi Twój komentarz do dziennika - może nie zauważyłaś... Andrzejka Ci załozyła - śledzę z uwagą Twoje poczynania, bo my niedługo tez ruszamy z naszą maryską pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kej Jolla a le u ciebie mocne zaawansowanie prac Jestem pod wrażeniem Wcześniej założyłam ci komentarze i się wpisałam ale ty chyba nie zauważyłaś i załozyłaś swoje TRo niec twoje mają ciekawszy tytuł u mnie było tylko- komentarze do dziennika Jollii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jolla może usuniemy założone przeze mnie - po co zaśmiecać a jak zaczną ci sie wpisywać tu i tu Usuń swój post potem ave i potem ja Co o tym myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 01.06.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Już usunęłam swój post z drugiego komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja też!p.s. jest na 2 albo i teraz trzeciej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 01.06.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ave!Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Juz są tylko jedne komentarze- baju baju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.06.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Jollu, mam pytanie na cito co do okna na taras: masz poszerzone na 3 części - na zdjęciacxh - tak mi się wydaje (?)i okno zwykłe też? Co z pozostałymi oknami w salonie i kuchni - jakiej wielkości pozostawiłaś? Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 04.06.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 AveWysłałam ci prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts