Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buuuuuuu

Recommended Posts

mój współpisacz wczoraj wieczorem powiedział, że jestem za gruba

mam schudnąc do 58 cm w pasie, czyli o 6 cm :roll:

w biodrach o 4 :roll: [o nie, nie , nie - nie powiem wam ile tam mam :lol: ]

buuuuuuuuuuuu

myślałąm, że zartuje, ale teraz mówi, że nie mam wyboru

każe mi nawet ćwiczyć :o

i pić wodę :cry:

:cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lidka - odchudzanie i cwiczenia super rzecz - i ja generalnie je popieram :wink: ale...

takie ultimatum - to powiem szczerze bylo by mi bardzo bardzo przykro..... gdyby moj "wspolspacz" tak powiedzial

:o :cry:

zawsze mozna delikatnie przeciez...zasugerowac odchudzanko...

pytanie mam : cz wspolpacz sam prezentuje nienaganna figure? wypielegnowany jest i pachnacy??? wloski usuwa z uszu i goli sie starannie zeby delikatnej twojej skory nie drapac?

jak nie to niech spada na drzewo :evil: i siedzi cicho

takie "warunki niepodlegajace negocjacjom" to tylko ideały moga stawiac

ps. seks jest dobry...

niejedzenie po 18 (niczego) jest swietne!!!!

wogole wywalasz z diety weglowodany - makarony ziemniaki , jasne pieczywo i slodycze - czyli jemy chude miesko i warzywa (z owocami bardzo ostroznie bo kaloryczne)

niestety 0 alkoholu (bardzo tuczy - sprawdziłam :cry: )

silownia , basenik - zwl ten ostatni - rewelacyjnie odchudza

a jak nie masz czasu na fitness albo silownie to moge ci wyslac takie 3 fajne filmiki ABS - kazdy po 8 minut na ksztaltowanie: pupy, bioder i brzuszka :wink:

ps. 2 schudnij i daj wtedy temu "swojemu" popalić :evil: :wink:

aha! te filmiki trwaja po 8 minut wiec krociutko ale trzeba je cwiczyc codziennie :wink:

ps. ja jestem osoba ktora wiecznie sie odchudza - ale mam takie "fale" raz jest ok, raz ciut za duzo mnie :( ale bez wzgledu na to jaki stan prezentuje zawsze marudze ze "jestem gruba" (choc nie jestem "gruba" nigdy a tylko czasem "nienajszczuplejsza" :wink: )

no i zawsze jacys tam wspolspacze goraco na te moje marudzenie protestowali - ze nie... ze jest ok, ze sie wyglupiam (nawet jak mnei bylo tak ciut wiecej i pare kg przydaloby sie zrzucic)

ale do dzis pamietam takie cos : jak zwykle rzucilam "eee... a bo ja jestm taka gruba" a facet (odruchowo bo zapomnial ze ma protestowac :lol: ) mi odpowiedział: "nie martw sie Kochanie, ja też" :wink: " :lol: :lol: :lol:

i pamietam - rany jak mi bylo wtedy przykro!!!!! :( :( :( ze nie zaprotestowal :lol: jak zwykle - caly wieczor mialam humor skopany i 3 nastepne tez (a przeciez to i tak bylo bardzo delikatnie i w sumie "przez zagapienie " wiec naprawde nie wyobrazam sobie co bym zrobila gdyby mi sie trafil taki "tyran" jak Twoj :-? :o ) :o

mój współpisacz ma idealną figurę

ale charakterek juz chyba gorszy.... :-?

58 w pasie :o ???? idealne to te 60 cm (chcialabym tyle miec :lol: )

Lidka - masz dokladnie taki sam wzrost jak ja - to tajemnica ile wazysz?

jak cos to napisz na prv (przysiegam ze sie nigdy nie wygadam :wink: )

chcesz te filmiki czy ni?

Zielona

to nie współspacz, a współpisacz :lol:

oczywiście, że współspaczom nie wolno mówić takich rzeczy

współpisacze mogą wszystko

koniecznie wyślij mi te filmy

:********

wystarczy oglądac 8 min dziennie, tak? :roll: :lol:

aaaaa!!!!! a to ok bo zamarłam ze towarzysz zycia ci tak powiedział

wspolpisacz mogł :lol:

filmiki wysle ;) ale w domu mam - niestety trzeba powtarzac wszystko co ludziki pokazuja na ekranie :lol: :lol: :lol: i nie 8 minut a 8 x 3 :D

ja takiej mobilizacji to zeby w domu cwiczyc to nie mam :-? musze zaplacic za silownie albo basen - dopiero wtedy nie to mobilizuje :roll:

ja bym pogoniła......... :evil: :evil: :wink:

Fakt, że dziś znów zapięłam się na dziurkę dalej - nie wiem co się dzieje :o Co tydzień jedna dziurka paska ubywa. Ukułam teorię, że pasek się rozciąga, bo to niemożliwe, żebym tak chudła ( szczególnie, że do mojego standardowego jadłospisu - czyli czekolady - doszły ostatnio lody :oops: :)

mój współpisacz ma idealną figurę

ale charakterek juz chyba gorszy.... :-?

58 w pasie :o ???? idealne to te 60 cm (chcialabym tyle miec :lol: )

Lidka - masz dokladnie taki sam wzrost jak ja - to tajemnica ile wazysz?

jak cos to napisz na prv (przysiegam ze sie nigdy nie wygadam :wink: )

chcesz te filmiki czy ni?

58 kg

60 cm jest idealne jak sie ma metr osiemdzesiąt :lol:

chce filmiki

chce

dz

charakterek też ma ok :)

a w ogóle, to on zamierzał założyć wątek

"problem - jak przypilnować grubaska by się pocieńkował"

ale chyba się was teraz boi

:lol: :lol: :lol:

hah

mogłam mu nie mówić, że też zakładam :wink:

I dobrze - bo przyjedziemy :evil: :evil: :evil: nie ma nic gorszego jak wściekła grubaska :):)

Może ja jestem jakaś mało inteligentna. Ale jak to jest współpisacz, to co mu do twojego pasa i bioder?

A 58 w pasie to chyba miałam ostatnio w dzieciństwie. Ale ja to już w ogóle jestem taka gruba jak nigdy :oops: (widzisz: hej, hej, hej, inni mają jeszcze gorzej :wink: ).

A może jesteś modelką? Ale i tak podobno teraz są modne okrąglejsze (tzn takie już nie rozmiary dziecięce, ale 34 albo naaawet 36 :wink: )

Zielonooka Ty tak z tymi filmikami stosujesz metodę małych kroczków: najpierw filmiki po 8 minut (miałam nadzieję, że wystarczy obejrzeć :wink: ), potem że to jednak trzeba wszystko zrobić, a teraz że to jednak codziennie i 3 razy 8... :roll: