smutna lidka 22.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 mój współpisacz wczoraj wieczorem powiedział, że jestem za gruba mam schudnąc do 58 cm w pasie, czyli o 6 cm w biodrach o 4 [o nie, nie , nie - nie powiem wam ile tam mam ] buuuuuuuuuuuu myślałąm, że zartuje, ale teraz mówi, że nie mam wyboru każe mi nawet ćwiczyć i pić wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 to straszne a może ON by Cię masował odchudzająco jak taki mądry ??? ćwiczenia!!!! woda - to dobry pomysł, ale szybko wylatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 to straszne a może ON by Cię masował odchudzająco jak taki mądry ??? ćwiczenia!!!! woda - to dobry pomysł, ale szybko wylatuje nie wiem, czy będzie chciał masować takie grubasa zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Niiiieeee - ale znam kilka metod na pozbycie sie upierdliwego współpisacza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 będize masował dopiero jak schudnęteraz nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Niiiieeee - ale znam kilka metod na pozbycie sie upierdliwego współpisacza :) serio?? ja nie znam żadnego skutecznego sposobu na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 właściwie to dlaczego zgadzasz się na tyranię? 58 cm w pasie? A ile Ty masz wzrostu Kochana? Najłatwiej się okiełznać jak lodówka pusta... wyrzuć wszystko i się rozsiądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Lidka - odchudzanie i cwiczenia super rzecz - i ja generalnie je popieram ale... takie ultimatum - to powiem szczerze bylo by mi bardzo bardzo przykro..... gdyby moj "wspolspacz" tak powiedzial zawsze mozna delikatnie przeciez...zasugerowac odchudzanko... pytanie mam : cz wspolpacz sam prezentuje nienaganna figure? wypielegnowany jest i pachnacy??? wloski usuwa z uszu i goli sie starannie zeby delikatnej twojej skory nie drapac? jak nie to niech spada na drzewo i siedzi cicho takie "warunki niepodlegajace negocjacjom" to tylko ideały moga stawiac ps. seks jest dobry... niejedzenie po 18 (niczego) jest swietne!!!! wogole wywalasz z diety weglowodany - makarony ziemniaki , jasne pieczywo i slodycze - czyli jemy chude miesko i warzywa (z owocami bardzo ostroznie bo kaloryczne) niestety 0 alkoholu (bardzo tuczy - sprawdziłam ) silownia , basenik - zwl ten ostatni - rewelacyjnie odchudza a jak nie masz czasu na fitness albo silownie to moge ci wyslac takie 3 fajne filmiki ABS - kazdy po 8 minut na ksztaltowanie: pupy, bioder i brzuszka ps. 2 schudnij i daj wtedy temu "swojemu" popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 aha! te filmiki trwaja po 8 minut wiec krociutko ale trzeba je cwiczyc codziennie ps. ja jestem osoba ktora wiecznie sie odchudza - ale mam takie "fale" raz jest ok, raz ciut za duzo mnie ale bez wzgledu na to jaki stan prezentuje zawsze marudze ze "jestem gruba" (choc nie jestem "gruba" nigdy a tylko czasem "nienajszczuplejsza" ) no i zawsze jacys tam wspolspacze goraco na te moje marudzenie protestowali - ze nie... ze jest ok, ze sie wyglupiam (nawet jak mnei bylo tak ciut wiecej i pare kg przydaloby sie zrzucic) ale do dzis pamietam takie cos : jak zwykle rzucilam "eee... a bo ja jestm taka gruba" a facet (odruchowo bo zapomnial ze ma protestowac ) mi odpowiedział: "nie martw sie Kochanie, ja też" " i pamietam - rany jak mi bylo wtedy przykro!!!!! ze nie zaprotestowal jak zwykle - caly wieczor mialam humor skopany i 3 nastepne tez (a przeciez to i tak bylo bardzo delikatnie i w sumie "przez zagapienie " wiec naprawde nie wyobrazam sobie co bym zrobila gdyby mi sie trafil taki "tyran" jak Twoj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 wzr 170 pomyliłam sie wczesniej w obliczeniach - w biodrach mam sch. 5 a nie 4 mój współpisacz ma idealną figurę ale to bez znaczenia chodzi o to, że jak już nawet on mowi, ze jestem za gruba, to jestem póki co łudziłam się, że może nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Zielona to nie współspacz, a współpisacz oczywiście, że współspaczom nie wolno mówić takich rzeczy współpisacze mogą wszystko koniecznie wyślij mi te filmy :******** wystarczy oglądac 8 min dziennie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 mój współpisacz ma idealną figurę ale charakterek juz chyba gorszy.... 58 w pasie ???? idealne to te 60 cm (chcialabym tyle miec ) Lidka - masz dokladnie taki sam wzrost jak ja - to tajemnica ile wazysz? jak cos to napisz na prv (przysiegam ze sie nigdy nie wygadam ) chcesz te filmiki czy ni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Zielona to nie współspacz, a współpisacz oczywiście, że współspaczom nie wolno mówić takich rzeczy współpisacze mogą wszystko koniecznie wyślij mi te filmy :******** wystarczy oglądac 8 min dziennie, tak? aaaaa!!!!! a to ok bo zamarłam ze towarzysz zycia ci tak powiedział wspolpisacz mogł filmiki wysle ale w domu mam - niestety trzeba powtarzac wszystko co ludziki pokazuja na ekranie i nie 8 minut a 8 x 3 ja takiej mobilizacji to zeby w domu cwiczyc to nie mam musze zaplacic za silownie albo basen - dopiero wtedy nie to mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ja bym pogoniła......... Fakt, że dziś znów zapięłam się na dziurkę dalej - nie wiem co się dzieje Co tydzień jedna dziurka paska ubywa. Ukułam teorię, że pasek się rozciąga, bo to niemożliwe, żebym tak chudła ( szczególnie, że do mojego standardowego jadłospisu - czyli czekolady - doszły ostatnio lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 mój współpisacz ma idealną figurę ale charakterek juz chyba gorszy.... 58 w pasie ???? idealne to te 60 cm (chcialabym tyle miec ) Lidka - masz dokladnie taki sam wzrost jak ja - to tajemnica ile wazysz? jak cos to napisz na prv (przysiegam ze sie nigdy nie wygadam ) chcesz te filmiki czy ni? 58 kg 60 cm jest idealne jak sie ma metr osiemdzesiąt chce filmiki chce dz charakterek też ma ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a w ogóle, to on zamierzał założyć wątek "problem - jak przypilnować grubaska by się pocieńkował" ale chyba się was teraz boi hah mogłam mu nie mówić, że też zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 22.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Niiiieeee - ale znam kilka metod na pozbycie sie upierdliwego współpisacza :) serio?? ja nie znam żadnego skutecznego sposobu na to ja znam zdradzę za 5 zł [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a w ogóle, to on zamierzał założyć wątek "problem - jak przypilnować grubaska by się pocieńkował" ale chyba się was teraz boi hah mogłam mu nie mówić, że też zakładam I dobrze - bo przyjedziemy nie ma nic gorszego jak wściekła grubaska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Może ja jestem jakaś mało inteligentna. Ale jak to jest współpisacz, to co mu do twojego pasa i bioder? A 58 w pasie to chyba miałam ostatnio w dzieciństwie. Ale ja to już w ogóle jestem taka gruba jak nigdy (widzisz: hej, hej, hej, inni mają jeszcze gorzej ). A może jesteś modelką? Ale i tak podobno teraz są modne okrąglejsze (tzn takie już nie rozmiary dziecięce, ale 34 albo naaawet 36 ) Zielonooka Ty tak z tymi filmikami stosujesz metodę małych kroczków: najpierw filmiki po 8 minut (miałam nadzieję, że wystarczy obejrzeć ), potem że to jednak trzeba wszystko zrobić, a teraz że to jednak codziennie i 3 razy 8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts