kofi 30.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Rzaadko zabieram męża na zakupy ciuchowo-butowe, bo ma mało czasu, ale akurat brał udział w zakupie moich ostatnich kozaków i tak się złożyło, że za nie płacił. I przy kasie powiedział "Dzień dobry. Chciałbym kupić żonie te piękne buty... I sobie te marne skarpetki..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kofi ... słabe buty wybrałaś jak mu jeszcze na skarpetki została kasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to TAKIE obciachowe, jak przy kasie facet lasce za ubrania płaci rany, zawsze mi niedobrze, jak to widzę brrrr aż mną teraz na samą myśl zaczęsło Dlaczego? Ja kupuję żonie ubrania - ona mnie. Uważam to za znacznie praktyczniejsze (choć w efekcie chyba wydajemy więcej - ja na pewno bym sobie takich drogic ciuchów nie kupował - a pewnie i ona by się zastanowiła jak by wiedziała ile te wstążeczki udajace majteczki kosztują ;-) ) no przeciez prezent to co innego - idziesz, kupujesz, potem wręczasz ale mi chodzi, o taki syt. gdy laska z gościem razem idą do skl., ona coś tam poprzymierza, a potem on płaci łeeeee łeeeee łeeeee Ale my własnie tak robimy zakupy ubraniowe. Ja przymierzam ciuchy - idziemy do kasy - żona wyciąga kartę i płąci. Ona przymierza ciuchy - idziemy do kasy - ja płacę. Nie chodzi oprezenty - po prostu tak jakoś się utarło. W efekcie każde z nas ma więcej lepszych ubrań niż gdyby samo sobie kupowało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No to ja mam "dziwnego" faceta uwielbia łazic po sklepach i kupowac ciuchy (jakis metroseksualny czy co? ) Uwielbia wyprzedaze, targuje sie o rabaty (ja nie umiem kompletnie ) co za Wielka Woda jest jak najbardziej naturalne nawet w takich wielkich centrach handlowych, a u nas w Galerii Mokotów doprowadzil Panie sprzedajace niemal do zawału... (no bo kto u nas widzac cene x na koszuli czy marynarce w markowym sklepie stara sie dyskutowac o cenie? ) Ostatni nabytek to wsciekło pomaranczowa koszula w paski ja mu nic absolutnie nie kupuje - nie ze skapstwa - po prostu na 100% nie trafilabym w to co lubi On z kolei moze mi cokolwiek w ciemno - zawsze trafia (tylko nie wiem czemu jedyny moj rozmiar jaki pamieta to rozmiar biustu ??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ale my własnie tak robimy zakupy ubraniowe. Ja przymierzam ciuchy - idziemy do kasy - żona wyciąga kartę i płąci. Ona przymierza ciuchy - idziemy do kasy - ja płacę. Nie chodzi oprezenty - po prostu tak jakoś się utarło. W efekcie każde z nas ma więcej lepszych ubrań niż gdyby samo sobie kupowało .... jak zony płącą to nie mam dreszczy tylko jakoś nigdy tego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zwłaszcza kiedy on jest w wieku przedemerytalnym a ona ledwo co z pieluch wyszła A tak w ogóle ze swoim facetem nie kupuje się bielizny , bo to ma być niespodzianka , co innego z przyjacielem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Zwłaszcza kiedy on jest w wieku przedemerytalnym a ona ledwo co z pieluch wyszła pociągnijmy ten wątek dla mojego brzuszka nie ma nic leposzego, niż utrata apetytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 , co innego z przyjacielem domu lepiej ten pociągnijmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 , co innego z przyjacielem domu lepiej ten pociągnijmy.... TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.05.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no od takich tematów to brzuszek może tylko urosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tyle, że to przejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no od takich tematów to brzuszek może tylko urosnąć haha ale nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 to zależy jak bardzo pociągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no to tak apropos dla Kobitek zeby przestaly sie stresowac swoim wygladem - co moze zdrobic dobry make up, genialny fotograf (i byc moze program komputerowy) http://images2.fotosik.pl/75/5ae04e644868f7c0.jpg http://images4.fotosik.pl/39/cd908de05396a376.jpg http://images1.fotosik.pl/75/6eea688347db1eac.jpg http://images2.fotosik.pl/75/d1cbaa5e2db1ff38.jpg http://images4.fotosik.pl/39/4e34f32911d553f5.jpg http://images2.fotosik.pl/75/84a93d740166671d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 co moze zdrobic dobry make up, genialny fotograf (i byc moze program komputerowy) no nie wiem ja bym raczej powiedział: DOBRY PROGRAM KOMPUTEROWY i byc moze dobry make up i genialny fotograf -cudotwórca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czy u mnie zawsze musi być na opak make up is beeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 co moze zdrobic dobry make up, genialny fotograf (i byc moze program komputerowy) no nie wiem ja bym raczej powiedział: DOBRY PROGRAM KOMPUTEROWY i byc moze dobry make up i genialny fotograf -cudotwórca aha (juz tak nie chcialam zaslug tego programu podkreslac - wiesz zeby nie padlo podejrzenie (niesluszne -chcialam tu wyraznie zaznaczyc ) ze moj av. tez az tak "podkrecany" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No to ja mam "dziwnego" faceta uwielbia łazic po sklepach i kupowac ciuchy (jakis metroseksualny czy co? ) Uwielbia wyprzedaze, targuje sie o rabaty (ja nie umiem kompletnie ) co za Wielka Woda jest jak najbardziej naturalne nawet w takich wielkich centrach handlowych, a u nas w Galerii Mokotów doprowadzil Panie sprzedajace niemal do zawału... (no bo kto u nas widzac cene x na koszuli czy marynarce w markowym sklepie stara sie dyskutowac o cenie? ) Ostatni nabytek to wsciekło pomaranczowa koszula w paski ja mu nic absolutnie nie kupuje - nie ze skapstwa - po prostu na 100% nie trafilabym w to co lubi On z kolei moze mi cokolwiek w ciemno - zawsze trafia (tylko nie wiem czemu jedyny moj rozmiar jaki pamieta to rozmiar biustu ??? ) a tak zdradź nam czy ma dużo do pamiętania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a tak zdradź nam czy ma dużo do pamiętania wzrost , nr buta, biodra, talia, biust - to chyba te najwazniejsze... pamieta tylko to ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts