Pawson 30.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 co moze zdrobic dobry make up, genialny fotograf (i byc moze program komputerowy) no nie wiem ja bym raczej powiedział: DOBRY PROGRAM KOMPUTEROWY i byc moze dobry make up i genialny fotograf -cudotwórca aha (juz tak nie chcialam zaslug tego programu podkreslac - wiesz zeby nie padlo podejrzenie (niesluszne -chcialam tu wyraznie zaznaczyc ) ze moj av. tez az tak "podkrecany" ) od razu podkręcony ... no co ty nawet mi przez myśl nie przeszło co najwyżej wyprostokątowany z kwadratowego oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 od razu podkręcony ... no co ty nawet mi przez myśl nie przeszło co najwyżej wyprostokątowany z kwadratowego oryginału ok krakowskim targiem - z prostokata na bardziej smukly prostokąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a tak zdradź nam czy ma dużo do pamiętania wzrost , nr buta, biodra, talia, biust - to chyba te najwazniejsze... pamieta tylko to ostatnie Chyba 1950 pytał właśnie ile tego ostatniego ma do pamiętania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a tak zdradź nam czy ma dużo do pamiętania wzrost , nr buta, biodra, talia, biust - to chyba te najwazniejsze... pamieta tylko to ostatnie Chyba 1950 pytał właśnie ile tego ostatniego ma do pamiętania dwie cyferki i jedna literke ... z tego co sie orientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a tak zdradź nam czy ma dużo do pamiętania wzrost , nr buta, biodra, talia, biust - to chyba te najwazniejsze... pamieta tylko to ostatnie Chyba 1950 pytał właśnie ile tego ostatniego ma do pamiętania aaaa!!!! łapie odpowiadam : nieduzo -dwie cyferki i jedną literke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 a tak zdradź nam czy ma dużo do pamiętania wzrost , nr buta, biodra, talia, biust - to chyba te najwazniejsze... pamieta tylko to ostatnie Chyba 1950 pytał właśnie ile tego ostatniego ma do pamiętania dwie cyferki i jedna literke ... z tego co sie orientuje Pawson!!! nie kradnij mi mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dużo , za dużo! Połowa wyciąga dłoń , odpowiednio ją układa, pani sprzedawca patrzy, mówi uchu i podaje; potem pyta : podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ciekawe czy Wasze cyferki i literka sie zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 zielona pragne tylko zauwazyc ze ja bylem pierwszy z tym konceptem ja tam sie na cyferkach nie znam wiec zgadywal nie bede .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 30.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Dużo , za dużo! Połowa wyciąga dłoń , odpowiednio ją układa, pani sprzedawca patrzy, mówi uchu i podaje; potem pyta : podoba się Dobre . Sama prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ciekawe czy Wasze cyferki i literka sie zgadzają no jesli tak - to bylby czysty przypadek , Pawson nie strzeli bo - tak mysle- nie chce mnie ani "niedocenić" ani "przecenic" Pawson - zauwazylam kolejnosc - nie boj nic....napisalismy w tym samaym momencie ale ty masz lepszy reflex aha - cyferki sa mniej istotne od literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ciekawe czy Wasze cyferki i literka sie zgadzają no jesli tak - to bylby czysty przypadek , Pawson nie strzeli bo - tak mysle- nie chce mnie ani "niedocenić" ani "przecenic" Pawson - zauwazylam kolejnosc - nie boj nic....napisalismy w tym samaym momencie ale ty masz lepszy reflex aha - cyferki sa mniej istotne od literek Tak , tak i im dalej w alfabecie tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ciekawe czy Wasze cyferki i literka sie zgadzają no jesli tak - to bylby czysty przypadek , Pawson nie strzeli bo - tak mysle- nie chce mnie ani "niedocenić" ani "przecenic" Pawson - zauwazylam kolejnosc - nie boj nic....napisalismy w tym samaym momencie ale ty masz lepszy reflex aha - cyferki sa mniej istotne od literek Tak , tak i im dalej w alfabecie tym lepiej hmmm czy ja wiem czy lepiej? takie F na ten przyklad - nooo na pewno Panom sie podoba ale nie wiem - chyba troszke niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ciekawe czy Wasze cyferki i literka sie zgadzają no jesli tak - to bylby czysty przypadek , Pawson nie strzeli bo - tak mysle- nie chce mnie ani "niedocenić" ani "przecenic" Pawson - zauwazylam kolejnosc - nie boj nic....napisalismy w tym samaym momencie ale ty masz lepszy reflex aha - cyferki sa mniej istotne od literek Tak , tak i im dalej w alfabecie tym lepiej hmmm czy ja wiem czy lepiej? takie F na ten przyklad - nooo na pewno Panom sie podoba ale nie wiem - chyba troszke niewygodnie No F to rzeczywiście kłopot , ale C to całkiem , całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 owszem - potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 30.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ja przy D jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 B, C, później, to tylko współczuć ciężaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.05.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ciekawe czy Wasze cyferki i literka sie zgadzają no jesli tak - to bylby czysty przypadek , Pawson nie strzeli bo - tak mysle- nie chce mnie ani "niedocenić" ani "przecenic" madrze prawisz ... juz i tak mam u Ciebie kupe minusów co się bedę narażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 31.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 mój współpisacz wczoraj wieczorem powiedział, że jestem za gruba mam schudnąc do 58 cm w pasie, czyli o 6 cm w biodrach o 4 [o nie, nie , nie - nie powiem wam ile tam mam ] buuuuuuuuuuuu myślałąm, że zartuje, ale teraz mówi, że nie mam wyboru każe mi nawet ćwiczyć i pić wodę coś ucichło wszsycy się udzielają w poradach ... a nie poznaliśmy efektów odchudzania? o ile takowe zaistaniały a zaistniały ? miejmy nadzieję że kapka tłuszczyku pozostała tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts