smutna lidka 02.06.2006 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 mój współpisacz wczoraj wieczorem powiedział, że jestem za gruba mam schudnąc do 58 cm w pasie, czyli o 6 cm w biodrach o 4 [o nie, nie , nie - nie powiem wam ile tam mam ] buuuuuuuuuuuu myślałąm, że zartuje, ale teraz mówi, że nie mam wyboru każe mi nawet ćwiczyć i pić wodę coś ucichło wszsycy się udzielają w poradach ... a nie poznaliśmy efektów odchudzania? o ile takowe zaistaniały a zaistniały ? miejmy nadzieję że kapka tłuszczyku pozostała tam gdzie trzeba mam tluszczyku całą masę, [ a nie żadną 'kapkę" ], ale czy akurat tam gdzie trzeba, to nie wiem, no bo skad mam niby wiedziec, gdzie Pan tłuszczyk lubi, Panie Tekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.06.2006 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 "tam gdzie trzeba"... cóz za miłe wyrażenie dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 02.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 "tam gdzie trzeba"... cóz za miłe wyrażenie dz tłuszczyk powinien pozostać w ilościach bynajmniej nie śladowych tam gdzie trzeba czyli na właściwym sobie miejscu czy takowoż się dzieje? ot i pytanie masz li ten tłuszczyk? :) tzn czy Pani ma tam gdzie trzeba małe co nieco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ale my własnie tak robimy zakupy ubraniowe. Ja przymierzam ciuchy - idziemy do kasy - żona wyciąga kartę i płąci. Ona przymierza ciuchy - idziemy do kasy - ja płacę. Nie chodzi oprezenty - po prostu tak jakoś się utarło. W efekcie każde z nas ma więcej lepszych ubrań niż gdyby samo sobie kupowało .... jak zony płącą to nie mam dreszczy tylko jakoś nigdy tego nie widziałam To ja - taka żona - ale konto mamy wspólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 03.06.2006 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 "tam gdzie trzeba"... cóz za miłe wyrażenie dz tłuszczyk powinien pozostać w ilościach bynajmniej nie śladowych tam gdzie trzeba czyli na właściwym sobie miejscu czy takowoż się dzieje? ot i pytanie masz li ten tłuszczyk? :) tzn czy Pani ma tam gdzie trzeba małe co nieco? MAM tam duże co nieco :*** [ bynajmniej nie w śladowych ilościach ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 03.06.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 "tam gdzie trzeba"... cóz za miłe wyrażenie dz tłuszczyk powinien pozostać w ilościach bynajmniej nie śladowych tam gdzie trzeba czyli na właściwym sobie miejscu czy takowoż się dzieje? ot i pytanie masz li ten tłuszczyk? :) tzn czy Pani ma tam gdzie trzeba małe co nieco? MAM tam duże co nieco :*** [ bynajmniej nie w śladowych ilościach ] więc nic nie pozostaje jak masować i masować oczywiście tylko miarkując masowanie nikt przecież nie chciałby zaniku tych miękkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 bo Wy baby , myślicie że nam zależy na zrobieniu sobie odcisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 03.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 bo Wy baby , myślicie że nam zależy na zrobieniu sobie odcisków odcisków? a niby czemu? od odciskania ciężko jest sobie zrobić odciski a nawet jakby... to chyba zależy?! tobie tomku nie zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts