Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buuuuuuu

Recommended Posts

a w ogóle, to on zamierzał założyć wątek

"problem - jak przypilnować grubaska by się pocieńkował"

ale chyba się was teraz boi

:lol: :lol: :lol:

hah

mogłam mu nie mówić, że też zakładam :wink:

I dobrze - bo przyjedziemy :evil: :evil: :evil: nie ma nic gorszego jak wściekła grubaska :):)

buahahahaaa Nefer jako "grubaska" hieheiheiehieheiee

dooobre :lol:

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurna ...to ja sie tez bede odchudzac a co!!!! :D

ale dla siebie:P :wink:

mam 170 cm i waze 59 -60 kg ( i nie uwazam zeby to bylo "za duzo" :-? moim zdaniem w sam raz :wink: )

fakt ze czasem w porywach nawet do 64-65 ( :oops: ) i to juz "widac" i wtedy wg samej siebie "jestem grubas" - i ale faktem jest ze wyzsze osoby maja lepiej bo nawet te dodatkowe 4-5 kg jest mniej widoczne :wink:

58 cm w pasie to nigdy nie miałam :( :( :( :cry: (no moze jak Kofi w dziecinstwie :lol: - ale ja to chyba b. wczesnym :wink: :lol: )

najmniej w zyciu wazylam na 1-2 roku studiów (stresiki a nie odchudzanie) - ok 50- 53 kg i to juz było przegiecie w druga strone :-?

ps. nawet jak schudne to zawsze mam "tyłek" i te cholerne biodra :evil:

wrrrr.... jak wiekszosc ludzi tyje zima a chudne na wiosne ***

hiehieheiehie ale spowiedz jak w klubie AA ("nazywam sie ...i jestem ...")

ps. niech wspolpisacz zaklada watek - mial odwage ci powiedziec niech ma odwage stanac "oko w oko" z nami :wink: :D

Może ten współpisacz w tym swoim wątku, niech zaprezentuje figurę idealną (własną!), żeby mniej więcej było wiadomo do czego zmierzać. :roll:

myślisz, ze bym dobrze wyglądała mając 115 w biście?? :roll:

Przy 58 cm w pasie, to właśnie chyba byłaby figura a'la Barbi (przynajmniej taka, którą ja miałam, teraz są może bardziej proporcjonalne)

58 cm w pasie!!!! :o A to co na smyczy chce Cię prowadzić czy co? :lol:

58cm w pasie, to nawet po wyjęciu całych wnętrzności się nie uda... O ja jestem chuda ale do 58cm mi daleko. I cale szczęście. Teraz to mnie ledwo widać a w takim przypadku można mówić już o niewidzialności... :wink: No chyba, ze się ma z 120cm wzrostu... :D

ale tytuł wątku pasuje. Ja tez mowie.., buuuuuu