zielonooka 22.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a w ogóle, to on zamierzał założyć wątek "problem - jak przypilnować grubaska by się pocieńkował" ale chyba się was teraz boi hah mogłam mu nie mówić, że też zakładam I dobrze - bo przyjedziemy nie ma nic gorszego jak wściekła grubaska :) buahahahaaa Nefer jako "grubaska" hieheiheiehieheiee dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Niiiieeee - ale znam kilka metod na pozbycie sie upierdliwego współpisacza :) serio?? ja nie znam żadnego skutecznego sposobu na to ja znam zdradzę za 5 zł [/b] a chcesz, żebym go poznała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 22.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 aha! te filmiki trwaja po 8 minut wiec krociutko ale trzeba je cwiczyc codziennie po ocenzurowaniu? a co na to PiS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 22.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 będize masował dopiero jak schudnę teraz nie chce a w którym kierunku masował będzie? bo może to ma znaczenie ... i można przed kuracją? czytałem w Claudii że ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kurna ...to ja sie tez bede odchudzac a co!!!! ale dla siebie:P mam 170 cm i waze 59 -60 kg ( i nie uwazam zeby to bylo "za duzo" moim zdaniem w sam raz ) fakt ze czasem w porywach nawet do 64-65 ( ) i to juz "widac" i wtedy wg samej siebie "jestem grubas" - i ale faktem jest ze wyzsze osoby maja lepiej bo nawet te dodatkowe 4-5 kg jest mniej widoczne 58 cm w pasie to nigdy nie miałam (no moze jak Kofi w dziecinstwie - ale ja to chyba b. wczesnym ) najmniej w zyciu wazylam na 1-2 roku studiów (stresiki a nie odchudzanie) - ok 50- 53 kg i to juz było przegiecie w druga strone ps. nawet jak schudne to zawsze mam "tyłek" i te cholerne biodra wrrrr.... jak wiekszosc ludzi tyje zima a chudne na wiosne *** *** hiehieheiehie ale spowiedz jak w klubie AA ("nazywam sie ...i jestem ...") ps. niech wspolpisacz zaklada watek - mial odwage ci powiedziec niech ma odwage stanac "oko w oko" z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 będize masował dopiero jak schudnę teraz nie chce a w którym kierunku masował będzie? bo może to ma znaczenie ... i można przed kuracją? czytałem w Claudii że ma ... no jak w claudii... to chyba poszukam sobie do masowania jakiegoś nowego współpisacza, co lubi grubaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.05.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Może ten współpisacz w tym swoim wątku, niech zaprezentuje figurę idealną (własną!), żeby mniej więcej było wiadomo do czego zmierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Może ten współpisacz w tym swoim wątku, niech zaprezentuje figurę idealną (własną!), żeby mniej więcej było wiadomo do czego zmierzać. myślisz, ze bym dobrze wyglądała mając 115 w biście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Może ten współpisacz w tym swoim wątku, niech zaprezentuje figurę idealną (własną!), żeby mniej więcej było wiadomo do czego zmierzać. myślisz, ze bym dobrze wyglądała mając 115 w biście?? Przy 58 cm w pasie, to właśnie chyba byłaby figura a'la Barbi (przynajmniej taka, którą ja miałam, teraz są może bardziej proporcjonalne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 58 cm w pasie!!!! A to co na smyczy chce Cię prowadzić czy co? 58cm w pasie, to nawet po wyjęciu całych wnętrzności się nie uda... O ja jestem chuda ale do 58cm mi daleko. I cale szczęście. Teraz to mnie ledwo widać a w takim przypadku można mówić już o niewidzialności... No chyba, ze się ma z 120cm wzrostu... ale tytuł wątku pasuje. Ja tez mowie.., buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 22.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Niiiieeee - ale znam kilka metod na pozbycie sie upierdliwego współpisacza :) Powiedz mu, ze schudniesz 10 cm w dwa dni jeśli on sobie wydłuży połowe tego w pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 58 cm w pasie!!!! A to co na smyczy chce Cię prowadzić czy co? nie wiem, może by chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 znacie jakieś ćwiczenia na brzuch i biodra?? Niiiieeee - ale znam kilka metod na pozbycie sie upierdliwego współpisacza :) Powiedz mu, ze schudniesz 10 cm w dwa dni jeśli on sobie wydłuży połowe tego w pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Marcin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 co sie tak dajesz terroryzować? Lidka, to kobiety rządzą. Glowa do góry. Masz figure super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Lidzia to moze Ty zapodaj fotke ...my ocenic obiektywnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 popieram sierściucha /chociaż z innych pobudek / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 z jakich M? Sel? czyżby Cię interesowało jak wyglądam? ufff nareszcie!! robię co mogę, a ty ciągle taki obojetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 jak to jakich? Kobieta spojrzy na całokształt, a nie tylko na : biust, d...e, nogi. dawaj foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts