selimm 22.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Lidzia Ty nie gadać ino posyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ja uparcie domagam się fotki współpisacza. Jak on taki piękny, to może niech sie pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ja uparcie domagam się fotki współpisacza. Jak on taki piękny, to może niech sie pochwali on nie mówi, że jest piękny ja to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 i dlatego nie chce, zeby dawał fotę po co ma wzbudzać zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Wredny ten współpisacz. Jak on mógł? Poza tym wykazał się nieznajomością tematu, bo jakże to tak, żeby kobieta to taka całkiem płaska była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 i dlatego nie chce, zeby dawał fotę po co ma wzbudzać zainteresowanie? Eeee, raczej nie za wielkie ma szanse, na wzbudzenie pozytywnych uczuć - jak widzisz - w tym wątku. Ale chyba uważa się za pięknego, skoro rości sobie prawo do mówienia innym co ich upiększy. No, chyba że go o to prosiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowa 22.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 mój współpisacz wczoraj wieczorem powiedział, że jestem za gruba mam schudnąc do 58 cm w pasie, czyli o 6 cm w biodrach o 4 [o nie, nie , nie - nie powiem wam ile tam mam ] buuuuuuuuuuuu myślałąm, że zartuje, ale teraz mówi, że nie mam wyboru każe mi nawet ćwiczyć i pić wodę LIDKA ty nie buuuń bo nie masz czego, twojemu współpisaczowi jak się nie podoba to niech oczy zamyka. nie wszyscy mają to czego sobie życzą . ja mam 168 cm wzrostu i ważę 50 kilo. i mówię ci że bycie chuderlakiem wcale nie jest fajne( latem szczególnie) wstyd obnażyć kości. i tak na poważnie to ci zazdroszcze tych 58 cm w pasie, bo u mnie nie ma czego pogłaskac czy pomasować... głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.05.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 doszłam do tego, że niestety nie do końca rozumiem kto ma problemi z czym konkretnie... natomiast pewne podejrzenie, które rodzi się w moim hedonistycznym umyśle nie nadaje się do publikacji... Życzę wszystkiego udanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.05.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 lidka fotkę, a pierdołami sie nie przejmuj, on Cię dołuje, a to facetom nie przystoi. jak się ma j..a to nie dokucza się pci przeciwnej, słuchać hadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.05.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 przeczytałem u nie moge zrozumiećo co chodzi ? ? ? bo na pewno nie o te 6 czy 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 22.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Mi sie wydaje ze Lidka chec uslyszec , to co podejrzewa, to znaczy ze gosc jest zenujacy, jest matolem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hmmm...a On sobie nie ma nic do zarzucenia??? Znam chłopaka-na szczęście nie należy do moich"dobrych znajomych", który swojej dziewczynie też"kazał" schudnąć a był na tyle bezczelny że gdzie się tylko dało przyczepiał kartki"biegaj, biegaj, biegaj". A jedną z kartek z wielkimi drukowanymi literami przyczepił na srodku lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 22.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A tak wogóle to Ty się tym nie przejmuj co on wygaduje, chyba przyjemniej jest na czymś główkę położyc aniżeli na wystających gnatkach... ( a dziś w Poznaniu 25 stopni było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 22.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A ja mam męża co mi tylko mówi, że mi nogi schudły i jemu się to nie podoba dodam , że mam 161 cm wzrostu, ważę 61 kg, w biuście mam 95 cm, w biodrach 98 cm , w pasie 72 cm i chyba dobrze wyglądam Nigdy nie myślałam się odchudzać. Pamiętam swoją ostatnią chorobę- zapalenie otrzewnej kiedy w szpitalu schudłam z 64 kg na 52 kg - dobrze, że miałam z czego chudnąć, a w ogóle to było mi potem wiecznie zimno, szafa ubrań nie pasowała, mąż stał tylko nade mną z jedzeniem- same problemy! Uważam, że jesteś za chuda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Jak współpisaczowi nie pasuje, chętnie się z nim zamienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hehehehe aleście się do niego przyczepili a chłopak jest jak złoto jestem gruba i tyle w ogóle się nie mieszczę się do spódnicy, która w 97ym była dużo za duża spódnica ma 58 cm w pasie wiec jakbym 6 cm schudła to bym sie zmiesciła [na styk ] czy to nie wynikało jasno z moich wcześniejszych wpisów? poza tym to jest współpisacz, więc i tak mi nigdzie główki nie kładzie i w ogóle wszystko mu jedno co do biegaj, biegaj, biegaj... bardzo mnie to ubawiło dzięki mnie jednak do biegania nic nie zmusi nawet jakby mi współpisacz całe mieszkanie takimi napisikami wytapetował nie przebiegłabym chyba nawet stu metrów Jak współpisaczowi nie pasuje, chętnie się z nim zamienię tzn. w jakim sensie zamienisz?? oddasz mu swoją współpisaczkę w zamian za mnie, czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nie współpisaczkę, ale nawet dopłacę do zamiany i to w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nie współpisaczkę, ale nawet dopłacę do zamiany i to w ciemno chyba tylko dlatego, że w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 jak wynika z obrazka swoje lata mam i wiem co piszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hehehehe w ogóle się nie mieszczę się do spódnicy, która w 97ym była dużo za duża spódnica ma 58 cm w pasie wiec jakbym 6 cm schudła to bym sie zmiesciła [na styk ] Dlaczego chcesz chodzić w takiej starej spódnicy? Wyrosłaś i tyle? (a ile lat miałaś w 97ym?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts