Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buuuuuuu

Recommended Posts

hehehehe

w ogóle się nie mieszczę się do spódnicy, która w 97ym była dużo za duża

spódnica ma 58 cm w pasie

wiec jakbym 6 cm schudła to bym sie zmiesciła [na styk :cry:]

Dlaczego chcesz chodzić w takiej starej spódnicy?

Wyrosłaś i tyle? (a ile lat miałaś w 97ym?)

lidka, to nie wiesz, że ubrania, jak wiszą w szafie to się kurczą?

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hehehehe

w 97ym 20

czyli ja ją jenak w 96ym kupiłam

nie zamierzam w niej chodzic, chce tylko, żeby nie była za ciasna

Głupi jestem jak but - nic nie rozumiem. Nieodgadnione są tajemnice duszy kobiecej. Najpierw słysze z ust znajomej (znamy się od tylu lat że lepiej nie mówić) że jestem najbardziej opiekuńczym facetem jakiego zna. Totalna załamka. Później czytam posty inteligentnej dziewczyny - i nic ale to totalnie nic nie rozumiem.

Lidka - jak gość Cię widuje w ubraniu i chcesz wydawać mu się szczuplejsza - to sposób prababek czyli gorset - i po kłopocie. Jak widuje Cię bez ubrania i twierdzi że jesteś za gruba - chodźby był to Di Caprio czy który tam jest teraz na topie - kopnij w j..a

hehehehe

w 97ym 20

czyli ja ją jenak w 96ym kupiłam

nie zamierzam w niej chodzic, chce tylko, żeby nie była za ciasna

Aaa, to już Cię rozumiem, rzeczywiście, w takim razie dieta :wink:

Lidka - probowalam ci wczoraj poslac poczte - ale chyba musisz ja oproznic (albo podac mi na prv inny mail) bo wraca - one sa dosyc duze - powinny przesc ale podejrzewam ze pojedynczo.... :wink:

mowisz ze biegac nie lubisz - a pochodzic sobie po biezni na silowni? albo rowerek stacjonarny (nie jest tak bardzo nudno bo bierzesz gazete albo ksiazke i czytasz :wink: )

2x w tygoniu po godzince i po 3 tygodniach jest efekt ;) ( w polacznieu z tym co napisalam w 1 poscie czyli wywalasz weglowodany z diety i nie jesz po 18 albo 19 wieczorem juz nic)

naprawde :wink:

...ciuchy sprzed paru kilogramów są stresogenne :lol:

no są :(

Głupi jestem jak but - nic nie rozumiem. Nieodgadnione są tajemnice duszy kobiecej. Najpierw słysze z ust znajomej (znamy się od tylu lat że lepiej nie mówić) że jestem najbardziej opiekuńczym facetem jakiego zna. Totalna załamka. Później czytam posty inteligentnej dziewczyny - i nic ale to totalnie nic nie rozumiem.

Lidka - jak gość Cię widuje w ubraniu i chcesz wydawać mu się szczuplejsza - to sposób prababek czyli gorset - i po kłopocie. Jak widuje Cię bez ubrania i twierdzi że jesteś za gruba - chodźby był to Di Caprio czy który tam jest teraz na topie - kopnij w j..a

to jest współPISACZ

czy nikt tutaj - na forum internetowym (!!!) - nie rozumie tego pojęcia? :roll: :lol:

ja chcę BYĆ szczuplejsza

Zielona??

przyslij mi te filmiki, plis

w moim wieku to już chyba trzeba zacząć ćwiczyć :(

Lidka - probowalam ci wczoraj poslac poczte - ale chyba musisz ja oproznic (albo podac mi na prv inny mail) bo wraca - one sa dosyc duze - powinny przesc ale podejrzewam ze pojedynczo.... :wink:

mowisz ze biegac nie lubisz - a pochodzic sobie po biezni na silowni? albo rowerek stacjonarny (nie jest tak bardzo nudno bo bierzesz gazete albo ksiazke i czytasz :wink: )

2x w tygoniu po godzince i po 3 tygodniach jest efekt ;) ( w polacznieu z tym co napisalam w 1 poscie czyli wywalasz weglowodany z diety i nie jesz po 18 albo 19 wieczorem juz nic)

naprawde :wink:

w gmail przechodzi tylko 10 MB

mam jeszcze konto [email protected] - tam 20scia MB

DZ!!!

Lidka - powiedz Ty normalnie o co Ci chodzi i co chciałabyś usłyszeć...

:lol: :lol:

może.................puszyste jest sexi :wink: :D

nieeeeeeeeeeeee

tego NIE!!!!

:lol: :lol: :lol:

nie! nie! nie!

Lidka... bo odruchowo czyta sie współspacz...( mi nawet bardzo sie to okreslenie spodobało) :wink: :lol:

sprobuje wyslac wieczorkiem na ten drugi adres :wink:

jak glownie o brzuch ci chodzi to sprobuj tego: (tzw areobiczna szostka Waidera) mocno spala tluszczyk i modeluje miesnie brzucha - u facetow kaloryferek ale u kobiet tak nie bedzie tylko po prostu wysmukli talie :wink:

http://www.sfd.pl/temat144665/

pozatym to ciekawe forum - cwiczenia diety itp

zerknij tez na zerknij sobie na to forum

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=342

i na to:

http://www.dieta.pl/

pozdrawiam, zycze powodzenia

:wink: choc i tak uwazam ze jak wazysz 58 kg przy wzroscie 168 to nie musisz sie stresowac :wink: :D kompletnie

:wink:

boguś, aleś pocieszył :lol: .

A ja się nie tak dawno dziwowałem co lidzia taka wkwaczona. :wink: :lol: 8)

Liduś weź ty se lepszą stronę tego obejrzy,. Weź się za szafę, wywal te starocie do takich ładnych kontenerów z napisem PCK, w końcu Bozia kazali się dzielić. A swojemu chłopu powiedz, że nie masz w czym chodzić.

I to jest ta lepsza strona babskiej natury. 8) :lol: 8)

Polowanie na nowy ciuch czas zacząć. 8) :p 8)