Maggie 22.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hehehehe w ogóle się nie mieszczę się do spódnicy, która w 97ym była dużo za duża spódnica ma 58 cm w pasie wiec jakbym 6 cm schudła to bym sie zmiesciła [na styk ] Dlaczego chcesz chodzić w takiej starej spódnicy? Wyrosłaś i tyle? (a ile lat miałaś w 97ym?) lidka, to nie wiesz, że ubrania, jak wiszą w szafie to się kurczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.05.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hehehehe w ogóle się nie mieszczę się do spódnicy, która w 97ym była dużo za duża spódnica ma 58 cm w pasie wiec jakbym 6 cm schudła to bym sie zmiesciła [na styk ] Dlaczego chcesz chodzić w takiej starej spódnicy? Wyrosłaś i tyle? (a ile lat miałaś w 97ym?) w 97ym 20 czyli ja ją jenak w 96ym kupiłam nie zamierzam w niej chodzic, chce tylko, żeby nie była za ciasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Głupi jestem jak but - nic nie rozumiem. Nieodgadnione są tajemnice duszy kobiecej. Najpierw słysze z ust znajomej (znamy się od tylu lat że lepiej nie mówić) że jestem najbardziej opiekuńczym facetem jakiego zna. Totalna załamka. Później czytam posty inteligentnej dziewczyny - i nic ale to totalnie nic nie rozumiem. Lidka - jak gość Cię widuje w ubraniu i chcesz wydawać mu się szczuplejsza - to sposób prababek czyli gorset - i po kłopocie. Jak widuje Cię bez ubrania i twierdzi że jesteś za gruba - chodźby był to Di Caprio czy który tam jest teraz na topie - kopnij w j..a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 hehehehe w ogóle się nie mieszczę się do spódnicy, która w 97ym była dużo za duża spódnica ma 58 cm w pasie wiec jakbym 6 cm schudła to bym sie zmiesciła [na styk ] Dlaczego chcesz chodzić w takiej starej spódnicy? Wyrosłaś i tyle? (a ile lat miałaś w 97ym?) w 97ym 20 czyli ja ją jenak w 96ym kupiłam nie zamierzam w niej chodzic, chce tylko, żeby nie była za ciasna Aaa, to już Cię rozumiem, rzeczywiście, w takim razie dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 23.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidzia, a ty chcesz schudnąć dla siebie czy dla niego ? Bo jak dla niego, to chyba nie warto, a jak dla siebie, to przecież jakąś motywację znajdziesz PS. A starą kieckę wyrzuć, ciuchy sprzed paru kilogramów są stresogenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - probowalam ci wczoraj poslac poczte - ale chyba musisz ja oproznic (albo podac mi na prv inny mail) bo wraca - one sa dosyc duze - powinny przesc ale podejrzewam ze pojedynczo.... mowisz ze biegac nie lubisz - a pochodzic sobie po biezni na silowni? albo rowerek stacjonarny (nie jest tak bardzo nudno bo bierzesz gazete albo ksiazke i czytasz ) 2x w tygoniu po godzince i po 3 tygodniach jest efekt ( w polacznieu z tym co napisalam w 1 poscie czyli wywalasz weglowodany z diety i nie jesz po 18 albo 19 wieczorem juz nic) naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - powiedz Ty normalnie o co Ci chodzi i co chciałabyś usłyszeć... bo to jest śmieszne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - powiedz Ty normalnie o co Ci chodzi i co chciałabyś usłyszeć... może.................puszyste jest sexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.05.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ...ciuchy sprzed paru kilogramów są stresogenne no są Głupi jestem jak but - nic nie rozumiem. Nieodgadnione są tajemnice duszy kobiecej. Najpierw słysze z ust znajomej (znamy się od tylu lat że lepiej nie mówić) że jestem najbardziej opiekuńczym facetem jakiego zna. Totalna załamka. Później czytam posty inteligentnej dziewczyny - i nic ale to totalnie nic nie rozumiem. Lidka - jak gość Cię widuje w ubraniu i chcesz wydawać mu się szczuplejsza - to sposób prababek czyli gorset - i po kłopocie. Jak widuje Cię bez ubrania i twierdzi że jesteś za gruba - chodźby był to Di Caprio czy który tam jest teraz na topie - kopnij w j..a to jest współPISACZ czy nikt tutaj - na forum internetowym (!!!) - nie rozumie tego pojęcia? ja chcę BYĆ szczuplejsza Zielona?? przyslij mi te filmiki, plis w moim wieku to już chyba trzeba zacząć ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.05.2006 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - probowalam ci wczoraj poslac poczte - ale chyba musisz ja oproznic (albo podac mi na prv inny mail) bo wraca - one sa dosyc duze - powinny przesc ale podejrzewam ze pojedynczo.... mowisz ze biegac nie lubisz - a pochodzic sobie po biezni na silowni? albo rowerek stacjonarny (nie jest tak bardzo nudno bo bierzesz gazete albo ksiazke i czytasz ) 2x w tygoniu po godzince i po 3 tygodniach jest efekt ( w polacznieu z tym co napisalam w 1 poscie czyli wywalasz weglowodany z diety i nie jesz po 18 albo 19 wieczorem juz nic) naprawde w gmail przechodzi tylko 10 MB mam jeszcze konto [email protected] - tam 20scia MB DZ!!! Lidka - powiedz Ty normalnie o co Ci chodzi i co chciałabyś usłyszeć... może.................puszyste jest sexi nieeeeeeeeeeeee tego NIE!!!! nie! nie! nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka... bo odruchowo czyta sie współspacz...( mi nawet bardzo sie to okreslenie spodobało) sprobuje wyslac wieczorkiem na ten drugi adres jak glownie o brzuch ci chodzi to sprobuj tego: (tzw areobiczna szostka Waidera) mocno spala tluszczyk i modeluje miesnie brzucha - u facetow kaloryferek ale u kobiet tak nie bedzie tylko po prostu wysmukli talie http://www.sfd.pl/temat144665/ pozatym to ciekawe forum - cwiczenia diety itp zerknij tez na zerknij sobie na to forum http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=342 i na to: http://www.dieta.pl/ pozdrawiam, zycze powodzenia choc i tak uwazam ze jak wazysz 58 kg przy wzroscie 168 to nie musisz sie stresowac kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka , proponuję zakup takiego lustra jakie mają w sklepach dla Ciebie a różowe okulary dla współpisacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.05.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 w gmail przechodzi tylko 10 MB mam jeszcze konto [email protected] - tam 20scia MB lidka, Ty zmień ten adres, kobieto! Sama się wpędzasz w kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.05.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dla mnie jest to początkowe stadium anoreksji Smutna lidka nie popadaj w skrajność. I jeszcze ten adres mailowy. Ja tam jestem wesołym grubasem i dobrze mi z tym . Co zjem to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 23.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dedykuję Ci Garfielda: "Schudnąć to odrobinę umrzeć". Zaproponuj koledze partycypowanie w kosztach odsysania tłuszczu - rurka mu zmięknie. I nawet jak figurę ma OK, powiedz, że oczekujesz żeby dla Ciebie urósł kilka cm . Może on zostanie smutnym karzełkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidzia co Ty sie tak stresujesz ..??? Ty zapukac do dziada , jak otworzy to dać w ryja a jak pisknie to poprawić z kolanka ...to byc łagodna forma , jak nie skutkować to ja zapodać tabasco porada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Na poważnie. Moja babcia mawiała od zawsze: każdy kiedyś schudnie bardziej niż by chciał. Umarła na raka przełyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.05.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 boguś, aleś pocieszył . A ja się nie tak dawno dziwowałem co lidzia taka wkwaczona. Liduś weź ty se lepszą stronę tego obejrzy,. Weź się za szafę, wywal te starocie do takich ładnych kontenerów z napisem PCK, w końcu Bozia kazali się dzielić. A swojemu chłopu powiedz, że nie masz w czym chodzić. I to jest ta lepsza strona babskiej natury. Polowanie na nowy ciuch czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 23.05.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Rano miałam 164 cm wzrostu, 59 kg żywej wagi i radość życia, a teraz mam tyle samo wagi i wzrostu, ale za to świadomość, że jestem wesołą grubaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka, po poprzednich pocieszeniach postanowiłem być z tobą szczery. Tak, jesteś gruba. Przed tobą duuuużo pracy by osiągnąć przynajmniej efekt jak na zdjęciu: http://www.funpic.hu/funblog/waist/small_waist_06.jpg http://www.funpic.hu/funblog/waist/small_waist_08.jpg ;-) ;-) ;-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts