smutna lidka 23.05.2006 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 kiciu, to co z ta gimnastyką? nic nie przyszlo Lidka - nie przejdzie bo to dziadostwo ma od 32 do 60 KB ale daj mi jeszcze dzien lub dwa - szukam po necie linkow - bo to dosyc popularne i wiem ze na necie siedzi sama z tamtad sciagalam oj to nie szukaj coś ty!! szkoda czasu zresztą współ mi i tak już robienia tych ćwiczonek zakazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 (...) Mówiłem że nie dla prawników ;-) dlaczego nie dla prawnikow? Dlatego że prawnik zaraz zapyta: a nie może byc w efekcie widać, że chudniemy szybko?? ;-) Na poważnie: potrzebne DWIE tabelki 1) z ilością kalorii na dzień 2) z wynikami ale wyniki ze ŚREDNIĄ. Bez średniej to na nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - nie przejdzie bo to dziadostwo ma od 32 do 60 KB upload'uj na serwerki wymiany i wyślij linki [jakbyś o mnie pamiętala, to byłoby super ] mój ulubiony do małych [max 40 MB] http://www.mytempdir.com i dwa giganty [do 250 MB] http://www.megaupload.com [do 300 MB] http://www.sendspace.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Złota zasada : mniej żreć. A jak człowiek głodny to zły. I nie lubi świata i świat jego nie lubi. Pytanie : lepiej być ogrągławym i szczęśliwym czy chudym i nieszczęśliwym ? Dziś miałam ciężki dzień - pierwszy posiłek o 19.00 - Jaki ? NO CZEKOLADA NA GORĄCO - z prawdziwej czekolady, na tłustym mleczku :) mnia mnia i ile endorfinek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - nie przejdzie bo to dziadostwo ma od 32 do 60 KB upload'uj na serwerki wymiany i wyślij linki [jakbyś o mnie pamiętala, to byłoby super ] mój ulubiony do małych [max 40 MB] http://www.mytempdir.com i dwa giganty [do 250 MB] http://www.megaupload.com [do 300 MB] http://www.sendspace.com bede pamietac ( dzis juz nie mam sily ale jutro cie zaczepie privowo i mi lopatologicznie powiesz co i jak- jak oczywiscie sama sie nie skapne...) pzdr1 Lidka - ja sie uparalam filmiki beda:P ew mozesz je do kosza wyrzucic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Pamiętaj, ze "łatwiej kijek pocienkować, niż go potem pogrubasić". a grubaska?? na odwrót chyba a skad ! anorexia nervosa papu, vomit, papu, vomit... smacznego właśnie przypomniało mi się pytanie wspołpisaczka do Zielonej, czy po tych ćwiczeniach człowiek nie robi się czasem mniej mięciutki?? [kochana naisz, że TAK, to zostaną tylko te spacery ] on nie chce sobie przypadkiem przestawić literek w drugim członie nazwy ? po takich ćwiczeniach, w porównaniu z brzuchem deska barlinecka przedstawia sobą aksamitną miękkość... tylko spacery 45 km dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 po takich ćwiczeniach, w porównaniu z brzuchem deska barlinecka przedstawia sobą aksamitną miękkość... u facetów - u kobiet raczej nie - za malo masy miesniowej mamy i testosteron w sladowych ilosciach 45 km? spacerow - serca nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 juz 3 x to pisalam - nie wolno jesc wieczorem ( np po 18 , po 19) dziala (sparwdziłam!!!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 juz 3 x to pisalam - nie wolno jesc wieczorem ( np po 18 , po 19) dziala (sparwdziłam!!!!!! ) Ale ja tylko raz dziennie za to 1000 kalorii :) to pora się nie liczy,nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.05.2006 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Lidka - ja sie uparalam filmiki beda:P ew mozesz je do kosza wyrzucic:D dzieki na pewno spróbuje je wykonać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 lidka - chyba w końcu zaczynam łapać o co naprawdę chodzi. Qrcze - człowiek głópi się rodzi a na starość jeszcze głopieje Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.05.2006 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 u facetów - u kobiet raczej nie - za malo masy miesniowej mamy i testosteron w sladowych ilosciach coach, robotę mi psujesz 45 km? spacerow - serca nie masz mam, ale paskudne lepsze to niż ćwiczenia mp3 player na uszy i do pracy marsz jest dobra metoda kupować to, czego się nie lubi jeść się odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ale Lidka nie doprowadź się do takiego stanu ,bo tu chyba słowa zachwytu są ocenzurowane http://images1.fotosik.pl/67/bv7ihwpjv8bacjiwmed.jpg Zabka zapuscila te fotke w "samcach" i wysunela sugestie... ze to ostatnia zdobycz Selimma tak wiec jakby co to nie trzeba sie martwic - Parwdziwy facet dostrzeze piekno kobiety..... Czy chodzi o to piękno wystające spod sukienki??? Jesoo a ajk ona też pije czekoladę o 19.00 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 (...) Czy chodzi o to piękno wystające spod sukienki??? Jesoo a ajk ona też pije czekoladę o 19.00 ??? JUŻ nie pije po 19:00 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 (...) Czy chodzi o to piękno wystające spod sukienki??? Jesoo a ajk ona też pije czekoladę o 19.00 ??? JUŻ nie pije ;-) Wiedziałam - żywienie pozaustrojowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 23.05.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 kiciu, to co z ta gimnastyką? nic nie przyszlo Lidka - nie przejdzie bo to dziadostwo ma od 32 do 60 KB ale daj mi jeszcze dzien lub dwa - szukam po necie linkow - bo to dosyc popularne i wiem ze na necie siedzi sama z tamtad sciagalam oj to nie szukaj coś ty!! szkoda czasu zresztą współ mi i tak już robienia tych ćwiczonek zakazał ten współ jest mówiąc krótko ... mało solidarny może by tak współpobrzuszkował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 23.05.2006 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 kiciu, to co z ta gimnastyką? nic nie przyszlo Lidka - nie przejdzie bo to dziadostwo ma od 32 do 60 KB ale daj mi jeszcze dzien lub dwa - szukam po necie linkow - bo to dosyc popularne i wiem ze na necie siedzi sama z tamtad sciagalam oj to nie szukaj coś ty!! szkoda czasu zresztą współ mi i tak już robienia tych ćwiczonek zakazał ten współ jest mówiąc krótko ... mało solidarny może by tak współpobrzuszkował?? może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Klub AG (Anonimowych Grubasków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Presja słowna: mój ty pulpeciku, smyrgołku, pyzeńko, pączusiu, mortadelko, zeppelinie, słoniku, kartaczu, baloniku, baleronku, frankfurterko itd. Wiem, wiem grabie sobie. Ide spać zanim zmie zlinczują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts