Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

buuuuuuu

Recommended Posts

Zielonooka masz rację - do torebek nadaje się świetnie.

wiem, powinni to opatentowac :wink:

a z rowerkiem to jest tak ze dziala, dziala :wink: ale trzeba spelnic warunki :

- zeby schudnac jedziemy w takim tempie zeby nie bylo zadyszki (nie wolno przekroczyc jakiegos tam tętna ale nie pamietam ile wiec sie nie bede wymadrzac ) nie moze byc to za szybko bo wtedy wchodzimy w trening cario - czyli wytrzymalosciowy - a przeciez chcemy schudnac -

wiec: stale, nie zaszybkie (ale tez nie za wolne ) tempo - takie ze sie ładnie pocimy ale jestemy np. w stanie prowadzic rozmowe lekko zdyszanym glosem ale nie brakuje nam tchu (zwykle ok 20 -24 km/h) :wink:

- co najgorsze...przez pierwsze 30 - 40 minut spalamy weglowodany (!!!:( :( :( ) a nie tłuszcz! :cry:

Organizm spala weglowodany pierwsze , tłuszczyku broniac i zachowujac go na pozniej na "czarna godzine" :-? :evil:

czyli: jakiekolwiek spalanie tłuszczu odbywa sie po uplywie 30 - 40 minut rownomiernego pedalowania.

Czyli tak naparwde po uplywie dopiero pol godziny zaczynamy pracowac na efekty :-? (to samo jest z chodzeniem po biezni.... szybkim krokiem rowna predkosc ale sens ( w chudnieciu ) mają dopiero minuty po uplywie tych pierwszych 30-40 :-?

- nie wolno robic przerw, nie wolno przyspieszac czy tez zwalniac - stale rowne nudne jak cholera tempo :-?

dlatego nie znosze sie odchudzać :-? nudne to jak .... :evil:

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a do czego można przeznaczyć steper? Bo na razie tylko się kurzy :) :) - stoi w łazience.....(więc torebki odpadają, a na mydło mam półki... )

ach i jeszcze mam twister! (taki do krecenia się niby na talię - ale wg tego, co podaje zielonooka to... ponad 30 min nie da rady!!!! - 5 min owszem)

a do czego można przeznaczyć steper? Bo na razie tylko się kurzy :) :) - stoi w łazience.....(więc torebki odpadają, a na mydło mam półki... )

ach i jeszcze mam twister! (taki do krecenia się niby na talię - ale wg tego, co podaje zielonooka to... ponad 30 min nie da rady!!!! - 5 min owszem)

nie no Twister to na pewno krocej bo on ma w zalozeniu modelowac talie a nie sprawiac ze schudniemy globalnie... :wink:

ha! steper tez mam !!!! :lol: tadam!!!!

stoi we wnęce szafki w przedpokoju a trzymam na nim jedna pare butów (takich duzych traktorowatych do lazenia po górach) po jednym bucie na tej , jak to nazwac... "podstawce do steperowania" :wink:

wygodne bo w szafce butowej zajmowaly mase miejsca :wink:

:) :) :) Zielonooka widzę, że masz całkiem niezły "arsenał" pomocy odchudzających. :) :) :)

Ale może Tobie wystarczy popatrzeć na ten sprzęt i chudniesz (chyba, że to nie Ty na tym avatarku?) :wink:

arsenal mam w postaci rowerka i stepera.... hm...sporadycznie uzywanych

wogole to biegam sobie.... a wlasciwie truchtam :wink: jak mi sie chce :oops:

teoretycznie o odchudzaniu wiem duzo, (z praktyka gorzej :wink: :lol: )

(apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim :roll: :lol: :lol: - photoshop znasz? :wink: :lol: 8) - najgenialniejsze narzedzie odchudzania :wink: :lol: )

(apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim - photoshop znasz? - najgenialniejsze narzedzie odchudzania )

Photoshop? - jak możesz tak rozczarować fanów? :o :( :wink: :lol:

Była kiedyś taka reklama Photoshopa: "Twoja dziewczyna go pokocha" :)

Czasem w aptekach są takie lustra odchudzające, jako reklama jakiegoś środka na odchudzanie. Uwielbiam w nie patrzeć, ale środka nie kupiłam :)

Czasem w aptekach są takie lustra odchudzające, jako reklama jakiegoś środka na odchudzanie. Uwielbiam w nie patrzeć, ale środka nie kupiłam :)

mnie się często zdaje, że w niektórych przymierzalniach też są, bo wyglądam w nich nawet w miarę do przyjęcia

są?

Oczywiście że są :D :D :D

No właśnie , niedługo trzeba będzie z własnym lustrem na zakupy chodzić :wink: 8) , albo z aparatem fotograficznym , ew. kamerą :D :wink:

no wiecie co ... :roll: :roll:

a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... )

Jaby co - mam wyrobiony gust w zakresie bielizny damskiej ;-) ;-) ;-) Własne lustro znacznie mniej poręczne - a w dodatku nie ma karty kredytowej ;-) ;-)

a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... )

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

to TAKIE obciachowe, jak przy kasie facet lasce za ubrania płaci

rany, zawsze mi niedobrze, jak to widzę

brrrr

aż mną teraz na samą myśl zaczęsło :cry:

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brrrr

Dlaczego? Ja kupuję żonie ubrania - ona mnie. Uważam to za znacznie praktyczniejsze (choć w efekcie chyba wydajemy więcej - ja na pewno bym sobie takich drogic ciuchów nie kupował - a pewnie i ona by się zastanowiła jak by wiedziała ile te wstążeczki udajace majteczki kosztują ;-) ;-) )

(apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim - photoshop znasz? - najgenialniejsze narzedzie odchudzania )

Photoshop? - jak możesz tak rozczarować fanów? :o :( :wink: :lol:

ojjjj... zawsze wierzysz kobiecie? :wink:

(musze jakos wybrnac z tych nieopatrznych słow :o :lol: )

Lidka - lustra naturalnie - chyba w 99% przymierzalniach sa takowe.... :-?

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brrrr

oj lidka, lidka ....

ja myślałem o mężu doradzającym żonie ... a nie fakcet z kasą i laska :lol: :lol: :lol:

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brrrr

Dlaczego? Ja kupuję żonie ubrania - ona mnie. Uważam to za znacznie praktyczniejsze (choć w efekcie chyba wydajemy więcej - ja na pewno bym sobie takich drogic ciuchów nie kupował - a pewnie i ona by się zastanowiła jak by wiedziała ile te wstążeczki udajace majteczki kosztują ;-) ;-) )

no przeciez prezent to co innego - idziesz, kupujesz, potem wręczasz

ale mi chodzi, o taki syt. gdy laska z gościem razem idą do skl., ona coś tam poprzymierza, a potem on płaci

łeeeee

łeeeee

łeeeee