zielonooka 29.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zielonooka masz rację - do torebek nadaje się świetnie. wiem, powinni to opatentowac a z rowerkiem to jest tak ze dziala, dziala ale trzeba spelnic warunki : - zeby schudnac jedziemy w takim tempie zeby nie bylo zadyszki (nie wolno przekroczyc jakiegos tam tętna ale nie pamietam ile wiec sie nie bede wymadrzac ) nie moze byc to za szybko bo wtedy wchodzimy w trening cario - czyli wytrzymalosciowy - a przeciez chcemy schudnac - wiec: stale, nie zaszybkie (ale tez nie za wolne ) tempo - takie ze sie ładnie pocimy ale jestemy np. w stanie prowadzic rozmowe lekko zdyszanym glosem ale nie brakuje nam tchu (zwykle ok 20 -24 km/h) - co najgorsze...przez pierwsze 30 - 40 minut spalamy weglowodany (!!! ) a nie tłuszcz! Organizm spala weglowodany pierwsze , tłuszczyku broniac i zachowujac go na pozniej na "czarna godzine" czyli: jakiekolwiek spalanie tłuszczu odbywa sie po uplywie 30 - 40 minut rownomiernego pedalowania. Czyli tak naparwde po uplywie dopiero pol godziny zaczynamy pracowac na efekty (to samo jest z chodzeniem po biezni.... szybkim krokiem rowna predkosc ale sens ( w chudnieciu ) mają dopiero minuty po uplywie tych pierwszych 30-40 - nie wolno robic przerw, nie wolno przyspieszac czy tez zwalniac - stale rowne nudne jak cholera tempo dlatego nie znosze sie odchudzać nudne to jak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 wiem, powinni to opatentowac a do czego można przeznaczyć steper? Bo na razie tylko się kurzy - stoi w łazience.....(więc torebki odpadają, a na mydło mam półki... ) ach i jeszcze mam twister! (taki do krecenia się niby na talię - ale wg tego, co podaje zielonooka to... ponad 30 min nie da rady!!!! - 5 min owszem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.05.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 wiem, powinni to opatentowac a do czego można przeznaczyć steper? Bo na razie tylko się kurzy - stoi w łazience.....(więc torebki odpadają, a na mydło mam półki... ) ach i jeszcze mam twister! (taki do krecenia się niby na talię - ale wg tego, co podaje zielonooka to... ponad 30 min nie da rady!!!! - 5 min owszem) nie no Twister to na pewno krocej bo on ma w zalozeniu modelowac talie a nie sprawiac ze schudniemy globalnie... ha! steper tez mam !!!! tadam!!!! stoi we wnęce szafki w przedpokoju a trzymam na nim jedna pare butów (takich duzych traktorowatych do lazenia po górach) po jednym bucie na tej , jak to nazwac... "podstawce do steperowania" wygodne bo w szafce butowej zajmowaly mase miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zielonooka widzę, że masz całkiem niezły "arsenał" pomocy odchudzających. Ale może Tobie wystarczy popatrzeć na ten sprzęt i chudniesz (chyba, że to nie Ty na tym avatarku?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zielonooka widzę, że masz całkiem niezły "arsenał" pomocy odchudzających. Ale może Tobie wystarczy popatrzeć na ten sprzęt i chudniesz (chyba, że to nie Ty na tym avatarku?) arsenal mam w postaci rowerka i stepera.... hm...sporadycznie uzywanych wogole to biegam sobie.... a wlasciwie truchtam jak mi sie chce teoretycznie o odchudzaniu wiem duzo, (z praktyka gorzej ) (apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim - photoshop znasz? - najgenialniejsze narzedzie odchudzania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.05.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 (apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim - photoshop znasz? - najgenialniejsze narzedzie odchudzania ) Photoshop? - jak możesz tak rozczarować fanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 (apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim - photoshop znasz? - najgenialniejsze narzedzie odchudzania ) Photoshop? - jak możesz tak rozczarować fanów? Była kiedyś taka reklama Photoshopa: "Twoja dziewczyna go pokocha" Czasem w aptekach są takie lustra odchudzające, jako reklama jakiegoś środka na odchudzanie. Uwielbiam w nie patrzeć, ale środka nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czasem w aptekach są takie lustra odchudzające, jako reklama jakiegoś środka na odchudzanie. Uwielbiam w nie patrzeć, ale środka nie kupiłam mnie się często zdaje, że w niektórych przymierzalniach też są, bo wyglądam w nich nawet w miarę do przyjęcia są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 30.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 trzeba było kupić.....to lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czasem w aptekach są takie lustra odchudzające, jako reklama jakiegoś środka na odchudzanie. Uwielbiam w nie patrzeć, ale środka nie kupiłam mnie się często zdaje, że w niektórych przymierzalniach też są, bo wyglądam w nich nawet w miarę do przyjęcia są? Oczywiście że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 to bardzo nieuczciwe to od dziś, jeśli tylko będe wyglądać w miarę znośnie, to NIE KUPIĘ !! ale wstręciuchowaci oszuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No właśnie , niedługo trzeba będzie z własnym lustrem na zakupy chodzić , albo z aparatem fotograficznym , ew. kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No właśnie , niedługo trzeba będzie z własnym lustrem na zakupy chodzić , albo z aparatem fotograficznym , ew. kamerą no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No właśnie , niedługo trzeba będzie z własnym lustrem na zakupy chodzić , albo z aparatem fotograficznym , ew. kamerą oj ja znam takich co z apratem chodzą ale nie z powodu tuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No właśnie , niedługo trzeba będzie z własnym lustrem na zakupy chodzić , albo z aparatem fotograficznym , ew. kamerą no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) Jaby co - mam wyrobiony gust w zakresie bielizny damskiej ;-) Własne lustro znacznie mniej poręczne - a w dodatku nie ma karty kredytowej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to TAKIE obciachowe, jak przy kasie facet lasce za ubrania płaci rany, zawsze mi niedobrze, jak to widzę brrrr aż mną teraz na samą myśl zaczęsło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to TAKIE obciachowe, jak przy kasie facet lasce za ubrania płaci rany, zawsze mi niedobrze, jak to widzę brrrr aż mną teraz na samą myśl zaczęsło Dlaczego? Ja kupuję żonie ubrania - ona mnie. Uważam to za znacznie praktyczniejsze (choć w efekcie chyba wydajemy więcej - ja na pewno bym sobie takich drogic ciuchów nie kupował - a pewnie i ona by się zastanowiła jak by wiedziała ile te wstążeczki udajace majteczki kosztują ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 (apropos avatarka - i smuklej lini mych bioder na nim - photoshop znasz? - najgenialniejsze narzedzie odchudzania ) Photoshop? - jak możesz tak rozczarować fanów? ojjjj... zawsze wierzysz kobiecie? (musze jakos wybrnac z tych nieopatrznych słow ) Lidka - lustra naturalnie - chyba w 99% przymierzalniach sa takowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to TAKIE obciachowe, jak przy kasie facet lasce za ubrania płaci rany, zawsze mi niedobrze, jak to widzę brrrr aż mną teraz na samą myśl zaczęsło oj lidka, lidka .... ja myślałem o mężu doradzającym żonie ... a nie fakcet z kasą i laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.05.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no wiecie co ... a facet który idealnie dobierze doradzi i pomoże wybrać to co ... ?? (i jeszcze zapłaci często / gęsto ... ) łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to TAKIE obciachowe, jak przy kasie facet lasce za ubrania płaci rany, zawsze mi niedobrze, jak to widzę brrrr aż mną teraz na samą myśl zaczęsło Dlaczego? Ja kupuję żonie ubrania - ona mnie. Uważam to za znacznie praktyczniejsze (choć w efekcie chyba wydajemy więcej - ja na pewno bym sobie takich drogic ciuchów nie kupował - a pewnie i ona by się zastanowiła jak by wiedziała ile te wstążeczki udajace majteczki kosztują ;-) ) no przeciez prezent to co innego - idziesz, kupujesz, potem wręczasz ale mi chodzi, o taki syt. gdy laska z gościem razem idą do skl., ona coś tam poprzymierza, a potem on płaci łeeeee łeeeee łeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts