jk69 26.06.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Justyna, prosze daj namiary na priva na ciesli (czyli Pana J, czy tak?). Boję się, że moi nie przyjdą w czwartek i będzie klops. Agdusiowy cieśla już nie jest cieślo- schodziarzem, bo mu pierwszy człon wyjechał za chlebem za morze. Pozdrawiam, sąsiadka żubra czy agdusiowy cieśla ryś, będzie również sprawcą Twoich schodów? Ostatnio jechał do mnie z Niepołomic chyba ..... Pozdrawiam, j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 dziś wieczorem nie zasnę, jak ostatnio co dzień - z dziećmi - które oszalały jakby białe noce u nas nastały conajmniej, i nie chcą zasypiać, tylko snują się po domu do 23 przyprawiając mnie o obłęd ... Wypiję litr kawy, dzieciom zaś dosypię do herbatki stosowny środek nasenny, odszukam kabelek i aparat i ..... naprawdę mi wstyd .... Skąd ja to znam? Mamy tak od pierwszego dnia wakacji i, co ciekawe, Małgo też tak zareagowała, chociaż do wakacji jeszcze nie ma prawa. Możesz podać namiary (takie modne na tym forum sformułowanie...) na ten "stosowny środek"? Na myśl, że do końca wakacji daleko, zaczynam popadać w radykalne nastroje !!! Chyba zaczęłabym nastawiać im budziki na godzinę 6 rano, gdyby nie to, że ja nie lubię o tej dziwnej porze być atakowana przez trzyosobowy oddział komandosów niewyspanych. Mogę się wtedy zachować nieodpowiedzialnie i nieodpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.06.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 u mnie dyżur pełni teraz tatuś, właśnie walczy za drzwiami z bąblami ciekawe kto pierwszy padnie bo wczoraj był to właśnie on i znów sprawy domu omawialiśmy przez telefon w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 27.06.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 u mnie dyżur pełni teraz tatuś, właśnie walczy za drzwiami z bąblami ciekawe kto pierwszy padnie bo wczoraj był to właśnie on i znów sprawy domu omawialiśmy przez telefon w pracy hahaha! a skad ja to znam. ja w ogole sie tak nieswojo czuje rozmawiajac z malzonkiem face to face, bo od 6 lat wszystko omawiam z nim przez telefon w pracy jk69, nie wiem tego, na razie mam schody wybetonowane i nie mysle na razie o tym. A Pan od Dachu na moje pytanie czy jest dobry opowiedział mi tak: " jestem dobry, ale mogę dopiero we wrzesniu". No nic czekam na "mojego ciesle" jutro. Moj maz obstawia, ze przyjdzie. Oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 27.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Oj, ktoś tu lubi być proszony ... no i jak tam, nie śpią jeszcze? A może jakiś wieczorny marszobieg im urządzić, coby w sposób naturalny "padły". Chociaż jesli są z tej samej gliny co moje, to nic nie pomoże . Moje już śpią jak aniołki, ale za to mam zagwarantowaną pobudkę między 5 a 6 rano; dobrze że już lato i widno za oknem, zimą nie było tak wesoło. A o zdjęcia okien proszę proszę proooszę . A drzwi jakie będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 01.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Dajcie dziewczynie spokoj. Ma co robic. Jak bedzie miala czas, to cos wklei.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hej! stęskniłam sie już za Tobą już wyobrażam sobie jak robota wrze na budowie, ludki zasuwaja jak mrówki, a ty poganiasz a lej bacikiem ile wlezie ehhhh gdyby to tak blizej było to już bym tam była z termosem dobrej kawy i własnoręcznie upieczonym ciastem Trzymaj się dzielnie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 07.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mam łazienkę szarą, ten szary to nie taki znowu zły.http://images24.fotosik.pl/20/0bc743c0340c70c8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.07.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 WOW! Bełatka piękna ta Twoja łazienka Justynko ja z pytankiem o Twoje płytki, strasznie mnie się podobają te nero, troszkę ciemniejsze od Twoich, ale i piekielnie mnie sie cena podoba. W mojej okolicy nie moge znalezc za mniej jak 120 zł, czy mozesz dac cynk gdzie dokladnie je nabylas? Pozdrawiam Cie serdecznościowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 16.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 hej,tez czekam na okna! na zdjecia i skad i w ogóle na wrazenia po odbiorze nadmienię ze korzystam z podanych przez Cibie namiarów na tynkarzy - mam nadzieje ze u mnie tez sie ładnie spiszą pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Heloł! co słychowywać ? ja mam nadzieje, że Ty nas na dobre nie zostawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Hej Co słychac Justynko? chyba nas tu nie zostawiłaś na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jeeeeeeeeeeestes! ale najpierw baty na pupsko no i usciski juz sie baaardzo martwilam i zastanawiałam co się stało ? ale najwazniejsze ze jestes i ze znow bedzie mozna Cie czytac i domek podziwiac domek cudo o fachowcach lepiej nie rozmawiajmy mój mąż wczoraj liczył ile lat życia kosztuje go kafelkarz niech do tego dojdzie jeszcze kilka fachowców i klapa, koniec pozdr czekam na fotki ! okna ! drzwi ! w ogole wszystko ! no to teraz nie dam Ci spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 14.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No nic , dzieciaki jeszcze chwilkę poczekają na kolację, albo dam im zestaw dyżurny (jogurcik z muslim ) A ja muszę dać wyraz swojemu zadowoleniu z powodu powrotu jk69 za każdym, no prawie każdym moim pobytem na forum sprawdzałam czy jk69 coś napisała, i niestety , nic nic i nic pamiętasz historię z lisem i małym księciem ? smutno się robi, jak ktoś nas oswoi, i zostawi Ale, najważniejsze że już wróciłaś O i malmuc już Cię wyśledziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.09.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Matko. Malmulc kochana, ja Cię serdecznie pozdrawiam, i ściskam, i dodam, że w pierwszej kolejności (wczoraj w nocy) nadrobiłam zaległości w czytaniu Twego dziennika i podziwianiu systematycznych (w przeciwieństwie do niektórych czarnych owiec) postępów w pracy nad domem. POdziwiałam również urocze stópki i inne części ciała zaprezentowane na fotkach a należące do malmulcówny/siostrzeniczki! Napiszę Ci zresztą w komentarzach obszerniej ! Halszka.ka! no cieszę się ogromnie z Twoich słów,i przyznaję, lekko się zawstydziłam ... Ale tak w życiu bywa, że bywa nie tak jakby się chciało żeby bywało. Mam nadzieję nadrobić zaległości ... ogólnie, były pytania co do okien - wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia, ale te moje okna są trudno fotografowywalne, bo zazwyczaj na zdjęciach wyglądają jak czarne ... Okna są ok. choć wymagają regulacji. Napiszę szczegółowo w wątku o Olecku. i resztę też opiszę . Pozdrawiam, dzieci chcą spać (choć jeszcze o tym nic nie wiedzą ) papapappapapapappapapaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Właśnie dzisiaj, zamiatając ósmy i nie ostatni raz tego dnia w wiatrołapie (wciąż nie mamy chodniczka i podjazdu ), jakoś tak sobie pomyślałam, że nieprzyzwoicie długo milczysz. znałam, że zapewne już przeprowadzona urządzasz się i nie masz czasu do pisania na forum. A tu otwieram pocztę, położywszy uprzednio dzieci spać, i widzę, że się pojawiły zdjęcia! Ładnie tam u Was! Nic to, że niedokończone, już widać, że bedzie piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ...pamiętasz historię z lisem i małym księciem ? smutno się robi, jak ktoś nas oswoi, i zostawi Ale, najważniejsze że już wróciłaś Nic dodać, nic ująć... Cieszę się bardzo, że znowu jesteś z nami Justynko Pisz teraz regularnie, plizzzzz. Twoje relacje to moja ulubiona lektura na tym forum. Pozdrawiam serdecznie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 15.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Bardzo się cieszę z Twojego powrotu. No najważniejsze, że jesteś.W obecnej sytuacji cenowej i fachowcowej , chyba wszyscy mamy okresy załamki budowlanej. Mój awatarek nieaktualny, bo jednak coś tam ślimaczę, a raczej mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 15.09.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Agduś! zamiatanie - bardzo relaksująca czynność - powtarzana po wielokroć może wprowadzić w stan głębokiej nirwany, nieprawdaż! Brak chodniczka i podjazdu doskonale rozumiem, bo wszystko wskazuje na to, że będzie on (brak)występował jeszcze przez dłuższy czas i u nas. Z tą tylko różnicą, że miotłą to ja sobie mogę co najwyżej muchy porozganiać, w moim wiatrołapie czyli garażu walczymy z brudem raczej przy pomocy łopat, odrywając kolejne płaty błota od wszystkiego co choć przez chwilę znalazło się na tzw. podwórku ..... co do mojej przydługiej nieobecności to się już wypowiedziałam, choć muszę tu dodać, że bardzo tęskniłam za forum i za jego użytkownikami... Teraz dla odmiany ślęczę od wczoraj przed kompem, i staram się nadrobić stracony czas ... Przy niektórych stronniczkach wzdycham zazdrośnie ... April13! witaj, witaj! I gratuluję pozwolenia na budowę oraz rozpoczęcia prac! Coś mi się wydaje, że należycie do grona inwetorów zdyscyplinowanych i zorganizowanych, z czego wieszczę szybkie i szczęśliwe zakończenie!!! Bełatka dzień dobry budującym matkom! Rozumiem, że mąż wrócił, więc już wespół zespół i lżej i z górki! Szkoda, że nie masz dziennika, bo nie mam gdzie sprawdzić jak tam postępy... Może napisz coś więcej! A ta łazienka z postu poprzedniego b.piękna. I szara Dzięki wszystkim za wizytę i mam nadzieję na jakieś mniej wirtualne spotkania w nieodległym czasie. POzdrawiam,j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 przylazłam przypełzłam od soboty sie nie moge pozbierać tzn od kiedy zobaczyłam Twoja podłogę, łazienki, okna itd itd itd zobaczyłam, sie zakochałam i umarłam bomba, cudo, mega zajefajnie tyle, ze teraz moje już mi sie nie podoba jak kiedys w sklepie pokazalm mojemu Twoje plyteczki to starsznie mu sie spodobały, ale....... doszlismy do wniosku ze nie mamy na nie kasy salon: jeszezcz nie masz parkietu, ale juz jest cudny, te belki, plytki (ze sie powtorze ), a ten widok! zaraz zaczne ryczec w kuchni biały blacik, widze ze i Ciebie zaskakują takie rzeczy u mnie mial byc grafitowy, a wylazł jasny bez czy jakoś tak czy mi sie wydaje czy chłopcy tak urosli ? ja sie zastanwiam czy Kaspra pokój w ogole wykańczać ten mały szkodnik rozniesie wszystko w pył pisz pisz pisz nadrabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts