Maciek-L 23.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Mam kominek Tarnava 18 kw, klasyczny. Kominek stoi od stycznia. Jeszcze nie mieszkam więc palone było niewiele razy. Z przody w górnej części kominka zuważyłem odpryski farby (wcześniej myślałem, że ten kominek nie jest malowany). Sprzedawca powiedział mi, żebym poczekał jeszcze sezon , aż więcej odpryśnie i pomalował całość od nowa. Mówił , że to sie zdarza. Wciska mi kit czy dobrze mówi. Proszę o wypowiedź użytkowników Tarnavy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-L 25.05.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 podciągam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Proponuje zadac pytanie w klubie uzytkownikow Tarnavy - tam na pewno cos doradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts