Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no to strasznie młodzi jesteście!

mnie się ydawało, że budują ludzie przed 40ką jak się dorobią. a tu widać sami młodzieńcy!!!

Prawdopodobnie probka statystyczna jest niereprezentatywna. Zauwaz, ze dostep do internetu maja glownie ludzie mlodsi, stad duza wiekszosc ludzi na tym forum to ludzie mlodzi. Ludzie po 40-tce prawdopodobnie czesciej sie buduja, ale mniej ich korzysta z internetu.

to jest oczywiste.

z drugiej strony budują młodzi , bo na kredyt.

40 latek na samą myśl, że będzie spłacał 25 lat , woli dać sobie spokój.

30 latek ma nadzieję, że jak spłaci ,to jeszcze trochę pożyje, już bez rat.

pora żeby ktoś namieszał w statystykach: 42 i 53. Chyba zbudowaliśmy sobie dom starców...

Super!!!

Jak tak dalej będę załatwiała formalności to też pewnie zmieszczę się w waszych widełkach

W związku z powyższym - nie mam pojęcia ile będę miała lat jak skończę budowę, bo jeszcze jej nie zaczęlam :lol:

Papierki złożone w urzędzie +65 dni

pozostaje mi czekać i starzeć sie z dnia na dzień :evil:

Hello :)

mam nadzieje, że przeprowadzka na jesień tego roku, będę miałą skończone 27 lat, a mój mąż (już wtedy będzie mężęm, narazie narzeczory - ale za tydzień się to zmieni) 8) będzie miał skonczone 31 latek :D

no wiadomo, ze przec jakis okres bedziemy jeszcze dorabiac to czy tamto i ogród zakładać, ale juz na swoim :)

pozdrawiam :)

PS: martta, a może masz jakieś nowe fotki domku?? ja tam do galerii domów zaglądam ale daaawno nic nie przybyło nowego 8) 8) 8) cze :lol: niecierpliwie :)

mundzia

Mam nadzieję że na 29 urodziny (mam w sierpniu) sie w prowadze a 30 to już będzie luzik i mam nadzieje i prosże opatrznośc że jakis mały potomek się pojawi :)

Sebo8877