EDZIA 10.03.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 A jak pobudza wyobraźnię [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-10 16:19 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 ciekawe,kto go zaprojektowałpewno jakaś modna pracownia architektonicznawyobrażam sobie jaki drogi był ten projekt!może nawet zagraniczny jest!!dobrzyku,a taki skromny się wydawałeśa tu taka rozrzutność!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 O, jeeest!! Faktycznie,że podobny do domku mirzawa. Bardzo ładny.:smile:Lubię takie domki. Na pewno ładniejszy od wersji niewidocznej. Jaki to dach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.03.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Halo, halo, juz widac. Efekt jest calkiem niezly Naprawde ladny dom i taki rozwojowy ( na duzo dzieci...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.03.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Oto on: http://www.murator.com.pl/domy_forum/dobrzykowice_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Widzę, przejrzałam na oczy. Spory, co ja mówię - duży. Ile m2? Co jest na dachu? Dobrzyku, opisz go trochę, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Piękny domek dobrzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 10.03.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 dach - z tego co pamietam to karpiówka. dobrzykowice - i wreszcie wiem czego mam szukać w tych dobrzykowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.03.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2003 wczoraj napisalem caly elaborat na temat mojego domu, który jak wiele innych postów wyparowal. mam nadzieję że te wpisy fizycznie istnieją na serwerze i pojawią się ponownie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 19.03.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Drogi Dobrzyku, o ile dobrze pamiętam, masz zamiar ogrzewać dom pompą ciepła jakiejś polskiej firmy. Czy może już ją zaintstalowałeś? Czy będziesz miał tylko orzewanie podłogowe czy grzejniki? A co z CWU, też pompą ciepła czy inaczej? Czy możesz powiedzieć, ile cię cała instalacja kosztowała? Przepraszam jeśli musisz się powtarzać ale nie mam siły przekopywać się od nowa przez kilkaset postów na ten temat... A domek bardzo urodziwy i już bliżej do zamieszkania niż dalej, zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 31.03.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 On 2003-03-19 12:13, magmi wrote: Drogi Dobrzyku, o ile dobrze pamiętam, masz zamiar ogrzewać dom pompą ciepła jakiejś polskiej firmy. - PC skladana jest w Polsce ale z zachodnich komponentów Czy może już ją zaintstalowałeś? - samą PC zainstaluje za jakies dwa tygodnie obecnie przygotowuję pod nią pom. gospodarcze, musialem wylac tam posadzkę zrobic tynki polozyc kafle...\ Czy będziesz miał tylko orzewanie podłogowe czy grzejniki? A co z CWU, też pompą ciepła czy inaczej? - tylko podlogówka, CWU bedzie również ogrzewane przez PC, będzie zainstalowany bojler na 300 litrów Czy możesz powiedzieć, ile cię cała instalacja kosztowała? - dolne żródlo to ok 2000 zl - kotlownia czyli PC - 15 000, bojler ok 2000, pompy obiegowe, naczynia przeponowe i reszta to ok 5000 z robocizna - no i podlogowka calość ok 12000 na pewno coś pominąlem ale z grubsza to jest to mniejwiecej koszt tego rzędu Przepraszam jeśli musisz się powtarzać ale nie mam siły przekopywać się od nowa przez kilkaset postów na ten temat... - rozumiem A domek bardzo urodziwy i już bliżej do zamieszkania niż dalej, zazdroszczę! - dzięki ale nie masz czego zazdrościć, przy murach to chociaż widać na co idą pieniądze a teraz idzie ich jeszcze więcej a prawie ich nie widać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 31.03.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Dzięki za wszystkie informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts