Qla 23.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Chciałam prościć żebyście napisali jakie mniej więcej koszty ponieśliście aby dom w stanie surowym otwartym doprowadzić do stanu zamkniętego używanego - tzn koszty centralnego ogrzewania, rozprowadzenia rur do wody, szmbo, prąd, podłogi i tynki. Chodzi mi o materiały a nie o robocizne. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menago3 23.05.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 To o co prosisz jest troche niewykonalne. Z czego instalacje, jak dużo elementów itp. itd. W jakim standardzie. Glazura np jest od 15 do ponad 1000 zl za 2m a więc jak Ci pomóc? Spróbój policzyc ile czego potrzeba to wtedy moe byłoby łatwiej. Jaki to dom - chodzi o jego wielkość. menago3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qla 23.05.2006 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Racja - troche nie precyzyjna ta prośba . Najpierw policze ile czego trzeba a potem będę pytać. Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 23.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Licz, że minimalnie będzie to tyle samo co poszło na stan surowy, ale będzie to bardzo trudno osiągnąć.Rozsądną wartością będzie przyjęcie 150% stanu surowego.A górnej granicy nie ma. Ja po stanie surowym miałem nadzieję, że ta zasada się nie sprawdzi, jednak wpadnę w przedział 100 - 150% mimo wielu rzeczy pozostawionych do zrobienia na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts