Gość M@riusz_Radom 23.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Jeśli macie odwagę zatrudnić kogoś "na czarno" to uważajcie, bo może Wam się trafić ten osobnik : http://biznes.onet.pl/1,12,8,20143581,56317803,2251199,0,forum2.html Dla nieklikaczy cytuję : Programy komputerowe mam wyłącznie pirackie kablówke mam nielegalnie bo wpietą od sąsiada który nic nie wie o tym. za wode płace grosze bo mam magnesy. Abonament rtv ha ha ha ha ... prowadze dzialalność tzw fuszerki i nic nikomu nie płace, nie wystawiam rachunków, nie zostawiam śladow. Śmigam samochodem wyłacznie na opale i w nosie mam akcyze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ja wszystko rozumieć , ale jak on se radzic z kobietami ??? skoro on taki oszczedny to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no, skoro jego "działalność" to tzw fuszerki to niby jak ma go być stać na te wszystkie dobrodziejstwa cywilizacji ? Zapomniał jeszcze dodać, że pisze oczywiście przez potrójny anonymus IP i że mama na 14-tą zaplanowała obiad, a jutro są aż dwie klasówki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ty Ponury uważaj, bo on napisał jeszcze, że nie pozostawia śladów ! Ja bym tak nie podważał jego słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 widać nic nie robi, boć przecie fuszerka sama w sobie jest śladem nie kumam tylko tego o magnesach z tego da się destylować wodę pitną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Magnes na licznik do wodu - są tacy co twierdzą że licznik przestaje się kręcić. Było to oficjalnym powodem zakazu sprzedaży magnesów neodymowych na allegro. Nie wiem czy to prawda - nie testowałem - ale jest prawdopodobne dla niektórych typów mierników przepływu. Za to na pewno rzecz jest do wykrycia - nie da się tego zrobić nie zostawiając śladów. Prościej i nie zostawiając śladów jest wodę nakapywać. Każdy licznik ma minimalny strumień przy którym zaczyna pracować. Takie domowe nie zauważą nawet 5 l/h. Do picia spokojnie wystarczy - a mycie? po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Widziałem kiedyś książkie gdzie facet opisywał jak żyć w stanach za darmo. Np. wysyłał listy bez znaczków z zamienionymi adresami nadawcy i odbiorcy ... Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Prościej i nie zostawiając śladów jest wodę nakapywać. Każdy licznik ma minimalny strumień przy którym zaczyna pracować. Takie domowe nie zauważą nawet 5 l/h. Do picia spokojnie wystarczy - a mycie? po co? Czyli już po 200 godzinach mamy oszczędzone kilka złotych ??? Genialne w swej prostocie Podstawiłem kubełek. Gdzie jest kalkulator...... Muszę uwzględnić współczynnik parowania, wszak lato idzie..... A co do zagranicy - dawno temu czytałem opis takiej książki o życiu za friko w Wielkiej Brytanii. Buszowanie na targu tuż przed zamknięciem, by pozbierać niedobitki warzyw i owoców, promocje i darmowe poczęstunki w supermarketach - to były sposoby na jedzenie. W sobotę autor radził się dobrze ubrać i... przyłączyć się do jakiegoś orszaku weselnego, gdzie najesć się i pobawić można do woli, a nikt nie będzie pytał, co tam robi taki klient na gapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ja znam inna metodę na oszczędność. Codziennie odwiedzać kolejnego znajomego /znajomą/ rodzinę i zjeść tam kolację Metoda stosowana skutecznie w czasie ciężkich czasów podczas studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 23.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dobre! Ja przestałam już w szkole zadawać pytanie- jak można oszczędzać wodę?, bo dzieciaki jak jeden o tych magnesach gadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.05.2006 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Tyle miejsc gdie mozna najeśc sie za free.w latach 80tych w niemczech chodziliśmy z kumplem do banhoff mission:)U nas tez jest duzo miejsc gdzie daja za darmo posiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dobre! Ja przestałam już w szkole zadawać pytanie- jak można oszczędzać wodę?, bo dzieciaki jak jeden o tych magnesach gadały To mialas swietna okazje, zeby nazwac to po imieniu i nauczyc ze to nie jest oszczedzanie wody tylko kradziez wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 24.05.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dokładnie tak jak piszesz- tak robiłam, aż ślina w gardle zasychała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.05.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ślina w gardle zasychała ...no nie... taka oszczędność wody to już przesada.... przecież to Twoje narzedzie pracy.. trzeba tam coś czasem nakapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ślina w gardle zasychała ...no nie... taka oszczędność wody to już przesada.... przecież to Twoje narzedzie pracy.. mam dziwne skojarzenia ........... aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.05.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 mam dziwne skojarzenia ........... aż mi wstyd ....no nie... wstydź się !!! Beaty nie jest politykiem, żeby... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 25.05.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ....no nie... wstydź się !!! Beaty nie jest politykiem, żeby... !!! no cóż .... nie wiem czy żałowac czy nie w sumie polityka duzo straciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 28.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.05.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 i w nosie mam akcyze A co z paleniem i piciem? To też akcyza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 31.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 jak palenie to pewnie skręta z liści pokrzywy zrobić a i na picie są sposoby... poczynając od wina z mniszka lekarskiego a kończąc na samogonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts