pokerzysta 23.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Kupiłem jakis vczas temu dzrwi zewnetrzne metalowe obciągniete folią - załozyłem (swietnie) niestety w czas nie pomyslałem o zerwaniu folii.skubana po kilku dniach słońca tak przyległa do drzwi ze za choinke nie moge jej zerwacjaki macie sposób zeby to diabelstwo sciagnąc bez uszkadzania dzrwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 "Karszer" na pare wodna - działa na 1oo% Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 23.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Albo powszechnie używana suszarka do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1760 05.07.2019 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Wiem, że temat bardzo stary ale nadal pojawia się w wynikach wyszukiwania. Także napiszę post dla tych którzy szukają rozwiązania problemu. Również nie usunąłem folii ochronnej z drzwi garażowych. Była na nich przez prawie 10 lat. Pod wpływem słońca tak wyschła, że przy próbie fizycznego zdarcia rwała się na kawałki wielkości kilku milimetrów. Próbowałem wszystkiego: rozpuszczalnika nitro, benzyny ekstrakcyjnej, płynu do usuwania tapet, płynu do usuwania kleju po naklejkach... nic jej nie ruszało. Nie uwierzycie co pomogło... stary dobry WD-40 Część folii się rozpuszcza a to co zostaje staje się przeźroczyste i niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts