Grzegorz Saczek 23.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tak się zastanawiam czy występowanie na forum pod swoim własnym nazwiskiem to jakaś ekstrawagancja? I czy tylko ja występuje pod pełnym imieniem i nazwiskiem i czy aby jestem nienormalny?Więc pytanie - co Wami kierowało aby używać nicków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 normalnie napisalabym Goska....ale zawsze jest juz zajete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Wygoda ? Nie chce mi się wpisywać pełnego imienia i nazwiska Zresztą wygodniej jest pisać anonimowo, nawet, jeśli się zachowuje pełen savoir vivre internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Wygoda ? Nie chce mi się wpisywać pełnego imienia i nazwiska Zresztą wygodniej jest pisać anonimowo, nawet, jeśli się zachowuje pełen savoir vivre internetowy. Mhh... ja tam nie wpisuje - jestem "cały czas" zalogowany na forum A dlaczego wygodniej anonimowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 23.05.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Imię mam zbyt popularne, nazwisko za długie (podwójne). A z dzieciństwa pamiętam bajkę Pora na Telesfora. Tyle, że Telesfor był już zajęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 nie widze powodu zeby kazdy - absolutnie kazdy wiedzial jak mam na imie i nazwisko (zreszta ... bardzo łatwo to sprawdzic jak ktoś przez chwilke pomysli ) Jak mam ochote by ktos moje imie (to akurat nie problem - bj chodzi o nazwisko ) poznal to po to jest priv zeby sie przedstawic.... to jest publiczne forum - a ja mialam sie nieprzyjemnosc przekonac ze podawanie zbyt wielu informacji o sobie...moze skonczyc sie dosyc niefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 23.05.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 to jest publiczne forum - a ja mialam sie nieprzyjemnosc przekonac ze podawanie zbyt wielu informacji o sobie...moze skonczyc sie dosyc niefajnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Paula......zgadzam sie z toba w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 nie widze powodu zeby kazdy - absolutnie kazdy wiedzial jak mam na imie i nazwisko (zreszta ... bardzo łatwo to sprawdzic jak ktoś przez chwilke pomysli ) lub spotka np. na spotkaniu forumowym to jest publiczne forum - a ja mialam sie nieprzyjemnosc przekonac ze podawanie zbyt wielu informacji o sobie...moze skonczyc sie dosyc niefajnie Czy imie i nazwisko podchodzi pod zbyt wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Paula......zgadzam sie z toba w 100% jaka Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Paula......zgadzam sie z toba w 100% jaka Paula Próbować trzeba - a nuż się trafi no nie Krzychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Czy imie i nazwisko podchodzi pod zbyt wiele? dla mnie - tak - tzn. jesli chodzi o ogól... pozatym - nie sadze zeby Forumowiczom ta akurat informacja byla niezbedna do szczescia no bo po co? oczywiscie - nie jest to tajemnica zadna ale... chce miec nad tym kontrole pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Paula......zgadzam sie z toba w 100% akurat Paulina ale ... zapomnialam do pauliny hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 OK - rozumiem Pewnie podając swoje dane jak z dowodu odzieram sie z pewnej tajemniczości. Jak na balu maskowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.05.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Grzesiu występowanie na forum pod własnymi danymi osobowymi naraża Administratora zbioru na zgłoszenie go do Głównego Inspektora Danych Osobowych. Chyba powinieneś dostać bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No wiedziałem że to nie może być tak piękne z tym imieniem i nazwiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 O i już mam rozwiązanie http://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=307632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.05.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a tak wogole to paru forumowiczow "chodzi bez masek" np. Mirek Lewanowski, Marianna Guzikowska., Anka Wegrzyn .(tzn wydaje mi sie ze tak bo moze to psaudonimy ) . ,.. ale pare osob by sie znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 mi imię wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts