Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nick na forum a nazwisko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam od imienia i nazwiska.

Niewątpliwie podawanie pełnego imienia i nazwiska jest rzadkością co można traktować jako przejawy ekstrawagancji, oryginalności, snobizmu bądź Bogwiejeszczeczego :lol: :lol: :lol:

Pietrek Jarosławski? ;-)

:D :D :D :D :D :D :D :D

Nie. Zgaduj dalej. Tak naprawdę to zaczyna się od nazwiska - tak trochę po węgiersku. Jak kiełbasa :lol:

Nie. Zgaduj dalej. Tak naprawdę to zaczyna się od nazwiska - tak trochę po węgiersku. Jak kiełbasa :lol:

Pietrucha Jarosław ?? :roll:

|

|_ - to jest duży

|__ - to jest mały...

...

Fajnie się toto pokazuje dłonią...

Mały chcesz powiedzieć że masz ... jak palec wskazujący ?? :lol:

Absolutnie nic nie sugeruję! ... :lol:

|_ - to jest duży

|__ - to jest mały...

:lol: :lol: :lol:

Fajnie się toto pokazuje dłonią... :wink:

mam 184 zwrostu i u mnie się ta reguła nie sprawdza .............. wiec wjątek potwierdza regułe u pozostałych :lol: :lol: :lol:

Ohoho - a teraz uważaj bo być może niektóre("wygłodniałe" w trakcie budowy) forumowiczki zastukają do Twoich bram... :lol:

Na mnie zawsze wołali Marjucha, bo Mariusz to było troszkę zbyt zdrobniale,jak na moje gabaryty :D .

I tak zostało, chociaż już się tak nie wyróżniam z tłumu.

No patrz, a ja bo mojej swiętej pamięc" babci miałem inne skojarzenia...

Bo że Mar- to znaczyć mogło mariusz to wiem ale ta jucha...? Ona zawsze mówiła "jucha" na krew (była spod Warszawy) więc kojarzyło mi się jako "Krwawy Mariusz"... :wink:

Ksywę nadano mi jakieś 30kg temu, więc nick się trochę zdezaktualizował.

No to dodam, że kiedyś pracowałem w masarni.

Krwawy Mariusz nawet mi się podoba, tyle tylko, że ja łagodny jestem. :wink:

A mój nick jakoś tak mi się wymyślił... :roll:

Oddziecienna fascynacja czerwonoskórymi (nie mylić z komunistami :evil: ) gdzieś we mnie na stałe osiadła...

Ma ten plus, że mogę go użyć wszędzie, gdzie tylko się loguję.. Nie to co Nick Nolte, albo lepi Cave :p

Aczkolwiek gdzieś tu ongiś minąłem się z takim jednym, podobnym, pewnikiem z mojego plemienia...

• 2 weeks później...
Ja mam od imienia i nazwiska.

Niewątpliwie podawanie pełnego imienia i nazwiska jest rzadkością co można traktować jako przejawy ekstrawagancji, oryginalności, snobizmu bądź Bogwiejeszczeczego :lol: :lol: :lol:

A ja myślałam, że od zawodu :lol: !

Magdy były pozajmowane - więc Maggie.

Mała Maggie uuuuuuuuuu! :wink:

A mój nick jakoś tak mi się wymyślił... :roll:

Oddziecienna fascynacja czerwonoskórymi (nie mylić z komunistami :evil: ) gdzieś we mnie na stałe osiadła...

Ma ten plus, że mogę go użyć wszędzie, gdzie tylko się loguję.. Nie to co Nick Nolte, albo lepi Cave :p

Aczkolwiek gdzieś tu ongiś minąłem się z takim jednym, podobnym, pewnikiem z mojego plemienia...

a gdzie się budujesz?