piejar 15.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Ja mam od imienia i nazwiska. Niewątpliwie podawanie pełnego imienia i nazwiska jest rzadkością co można traktować jako przejawy ekstrawagancji, oryginalności, snobizmu bądź Bogwiejeszczeczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.08.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ... Aaaa... swoją drogą wiesz jaka jest różnica między facetem dużym, a małym...? Duży moze więcej ?? LOT Hmmm... : | |_ - to jest duży |__ - to jest mały... Fajnie się toto pokazuje dłonią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.08.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Ja mam od imienia i nazwiska. Niewątpliwie podawanie pełnego imienia i nazwiska jest rzadkością co można traktować jako przejawy ekstrawagancji, oryginalności, snobizmu bądź Bogwiejeszczeczego Pietrek Jarosławski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja mam od imienia i nazwiska. Niewątpliwie podawanie pełnego imienia i nazwiska jest rzadkością co można traktować jako przejawy ekstrawagancji, oryginalności, snobizmu bądź Bogwiejeszczeczego Pietrek Jarosławski? Nie. Zgaduj dalej. Tak naprawdę to zaczyna się od nazwiska - tak trochę po węgiersku. Jak kiełbasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Nie. Zgaduj dalej. Tak naprawdę to zaczyna się od nazwiska - tak trochę po węgiersku. Jak kiełbasa Pietrucha Jarosław ?? | |_ - to jest duży |__ - to jest mały... ... Fajnie się toto pokazuje dłonią... Mały chcesz powiedzieć że masz ... jak palec wskazujący ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Nie. Zgaduj dalej. Tak naprawdę to zaczyna się od nazwiska - tak trochę po węgiersku. Jak kiełbasa Pietrucha Jarosław ?? | |_ - to jest duży |__ - to jest mały... ... Fajnie się toto pokazuje dłonią... Mały chcesz powiedzieć że masz ... jak palec wskazujący ?? Absolutnie nic nie sugeruję! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 |_ - to jest duży |__ - to jest mały... Fajnie się toto pokazuje dłonią... mam 184 zwrostu i u mnie się ta reguła nie sprawdza .............. wiec wjątek potwierdza regułe u pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.08.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 |_ - to jest duży |__ - to jest mały... Fajnie się toto pokazuje dłonią... mam 184 zwrostu i u mnie się ta reguła nie sprawdza .............. wiec wjątek potwierdza regułe u pozostałych Ohoho - a teraz uważaj bo być może niektóre("wygłodniałe" w trakcie budowy) forumowiczki zastukają do Twoich bram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.08.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Na mnie zawsze wołali Marjucha, bo Mariusz to było troszkę zbyt zdrobniale,jak na moje gabaryty . I tak zostało, chociaż już się tak nie wyróżniam z tłumu. No patrz, a ja bo mojej swiętej pamięc" babci miałem inne skojarzenia... Bo że Mar- to znaczyć mogło mariusz to wiem ale ta jucha...? Ona zawsze mówiła "jucha" na krew (była spod Warszawy) więc kojarzyło mi się jako "Krwawy Mariusz"... Ksywę nadano mi jakieś 30kg temu, więc nick się trochę zdezaktualizował. No to dodam, że kiedyś pracowałem w masarni. Krwawy Mariusz nawet mi się podoba, tyle tylko, że ja łagodny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 18.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A mój nick jakoś tak mi się wymyślił... Oddziecienna fascynacja czerwonoskórymi (nie mylić z komunistami ) gdzieś we mnie na stałe osiadła... Ma ten plus, że mogę go użyć wszędzie, gdzie tylko się loguję.. Nie to co Nick Nolte, albo lepi Cave Aczkolwiek gdzieś tu ongiś minąłem się z takim jednym, podobnym, pewnikiem z mojego plemienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 21.08.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Imię popularne, ale przypomniałam sobie jak na mnie dziadek wołał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A to ta z Albatrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 02.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A to ta z Albatrosa a ja myślałem że łona z matki łona...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 08.09.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A to ta z Albatrosa owszem kiedyś miało się te 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 08.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A to ta z Albatrosa owszem kiedyś miało się te 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ja mam od imienia i nazwiska. Niewątpliwie podawanie pełnego imienia i nazwiska jest rzadkością co można traktować jako przejawy ekstrawagancji, oryginalności, snobizmu bądź Bogwiejeszczeczego A ja myślałam, że od zawodu ! Magdy były pozajmowane - więc Maggie. Mała Maggie uuuuuuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A mój nick jakoś tak mi się wymyślił... Oddziecienna fascynacja czerwonoskórymi (nie mylić z komunistami ) gdzieś we mnie na stałe osiadła... Ma ten plus, że mogę go użyć wszędzie, gdzie tylko się loguję.. Nie to co Nick Nolte, albo lepi Cave Aczkolwiek gdzieś tu ongiś minąłem się z takim jednym, podobnym, pewnikiem z mojego plemienia... a gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts