W-waBiker 04.03.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Mam zamiar na wiosne rozpocząć budowe,ale jeszcze zastanawiam się nad wyborem materiału i sposobu budowania.Chciałbym wybrać jakiś najtańszy i zarazem dobry materiał do budowy.Jak na razie mam dwie opcje:1 to budować ściany zewnętrzne z pustaka(betonu komurkowego)zewnątrz połówka pustaka tzn 12cm w środku styropian 8cm i wewnątrz cały pustak(24 cm), 2 to zbudować ściane z dwóch połówek 12cm a w środku styropian 10cm ta dróga metoda będzie tańsza tyle że nie wiem czy równie dobra jak pierwsza,chodzi mi o to żeby jak najtaniej i dobrze (ciepło)zbudować.Co radzicie?A może wybrać wogóle inną tańszą i dobrą metode (jeśli taka istnieje).Pozdrawiam i czekam na porady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No nie, może trochę delikatniej z tą autoreklamą.Stronka koszmarna.Ile domów Państwo w tej technologii zbudowali?Jakoś nie widzę rzeczywistych zdjęć tylko jakieś rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No nie!! Nie stać was na płatne konto na serwerze?Chyba ta firma dopiero zaczyna.A może dopiero się uczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 05.03.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dobrze i Tanio?!?! A po co ci dwa domy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Domachowski 05.03.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Rzeczywiście cały czas się uczymy i zdobywamy doświadczenie, dlatego każdy kolejny dom jest lepszy od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.03.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Nie do wiary!Superakwizytor!Nie do zdarcia i nie do zajechania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jArti2 05.03.2003 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 To ja jeszcze poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 06.03.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Panie Romanie... niech Pan najpierw założy porządną stronę, taką, której administratorzy nie narzucają limitów.. a potem dopiero można wchodzić na forum Muratora (tu są setki użytkowników!!!) z reklamą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 06.03.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Fragment regulaminu:Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum w przypadkach, gdy:(...) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy i inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnymPanie Romanie, traktujmy się poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts