Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

expander, czy warto skorzystać ?

jacenty1

Recommended Posts

• 3 weeks później...
widocznie jesteś słaby z negocjacji

lub wolę poświęcić czas na coś innego niż uganianie się z banku do banku. czasami oddać coś w ręce profesjonalistom.

Haha, "Profesjonalistom"?

Zapewne tak, ale w zarabianiu na naiwnych klientach.

Zresztą tak, jak w każdym biznesie, żeby zarobić mógł ktoś, stracić musi ktoś.

Ale w przypadku expanderów metody ich działania są brutalne, przebiegłe i żerujące na niewiedzy klientów - zero etyki.

• 4 weeks później...

Witam

Ja osobiście mam bardzo złe doświadczenia z expanderem i każdemu będę go odradzał.

Obiecywali dużo, że w Mbanku jest najlepsza oferta i takie tam..., a po dwóch miesiącach odbijania się od expandera do banku, zagubieniu przez nich kilku dokumentów i wielu innych przejściach, poszedłem do innego banku i osobiście wynegocjowałem lepsze warunki (oprocentowie niższe o 0,9%, prowizja o połowę niższa i umowa bardziej czytelna i zrozumiała dla normalnego zjadacza chleba:))

Pozdrawiam.

Witam

Ostatni ćwiczyłem i z expanderem i open finance temat kredytu na zabudowę siedliskową. Coś co nie jest standardem to już dla tych nieuków za wysoka poprzeczka. W Ex pani opowiadała cos co na stronach internetowych banków można przeczytać - jak usłyszała że to siedlisko - równie miłym głosem oświadczyła że żaden z banków nie zabezpiecza się na takim budynku - no i już nie wytrzymałem i równie miłym głosem poprosiłem ją żeby zadzwoniła sobie do santandera, nordei i pkobp - na douczanie i korepetycje (te banki kredytują siedliska - innych jeszcze nie sprawdzałem).

W OF juz nawet nie fatygowałem się osobiście jak Pan tytulujący się ekspert-konsultant - stwierdził że on się do jutra zorientuje i zadzwoni - to było 2 tyg temu - słuch po nim zaginął

STANOWCZO NIE POLECAM !!!

Pozdawiam

mieliśmy podobne problemy z EXpanderem co wiekszość

- działka siedliskowa nie ma mozliwości kredytu

- za duza działka :lol:

- 1.5 m-ca czekania

- nie oddzwanianie

w bankach o których rozmowy były z specjalistami z expandera już nie mieliśmy tych problemów a jak były to dało sie je obejść