Rafal_G-ce 12.06.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 widocznie jesteś słaby z negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Witkowski 29.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 widocznie jesteś słaby z negocjacji lub wolę poświęcić czas na coś innego niż uganianie się z banku do banku. czasami oddać coś w ręce profesjonalistom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 30.06.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 lub wolę poświęcić czas na coś innego niż uganianie się z banku do banku. czasami oddać coś w ręce profesjonalistom. Taki klient jak Ty to zloty klient. Widac ze masz duzo pieniedzy. Tylko po co CI kredyt w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 30.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 widocznie jesteś słaby z negocjacji lub wolę poświęcić czas na coś innego niż uganianie się z banku do banku. czasami oddać coś w ręce profesjonalistom. Haha, "Profesjonalistom"? Zapewne tak, ale w zarabianiu na naiwnych klientach. Zresztą tak, jak w każdym biznesie, żeby zarobić mógł ktoś, stracić musi ktoś. Ale w przypadku expanderów metody ich działania są brutalne, przebiegłe i żerujące na niewiedzy klientów - zero etyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 30.06.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 widocznie jesteś słaby z negocjacji lub wolę poświęcić czas na coś innego niż uganianie się z banku do banku. czasami oddać coś w ręce profesjonalistom. 90% kredytobiorców ma lepsze warunki negocjowane samodzielnie. Tak jak napisał Maciek, widocznie Cie na to stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 27.07.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam Ja osobiście mam bardzo złe doświadczenia z expanderem i każdemu będę go odradzał.Obiecywali dużo, że w Mbanku jest najlepsza oferta i takie tam..., a po dwóch miesiącach odbijania się od expandera do banku, zagubieniu przez nich kilku dokumentów i wielu innych przejściach, poszedłem do innego banku i osobiście wynegocjowałem lepsze warunki (oprocentowie niższe o 0,9%, prowizja o połowę niższa i umowa bardziej czytelna i zrozumiała dla normalnego zjadacza chleba:)) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 27.07.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 WitamOstatni ćwiczyłem i z expanderem i open finance temat kredytu na zabudowę siedliskową. Coś co nie jest standardem to już dla tych nieuków za wysoka poprzeczka. W Ex pani opowiadała cos co na stronach internetowych banków można przeczytać - jak usłyszała że to siedlisko - równie miłym głosem oświadczyła że żaden z banków nie zabezpiecza się na takim budynku - no i już nie wytrzymałem i równie miłym głosem poprosiłem ją żeby zadzwoniła sobie do santandera, nordei i pkobp - na douczanie i korepetycje (te banki kredytują siedliska - innych jeszcze nie sprawdzałem).W OF juz nawet nie fatygowałem się osobiście jak Pan tytulujący się ekspert-konsultant - stwierdził że on się do jutra zorientuje i zadzwoni - to było 2 tyg temu - słuch po nim zaginąłSTANOWCZO NIE POLECAM !!!Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 27.07.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Z ciekawości bym powiedział; spróbuj z GoldenEgg - ja załatwiałem kredyt na działkę przez nich i wydaje mi się, że są dosyć dobrze zorientowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 28.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 waltz dzieki, w poniedzialek sprobuje - do 3 razy sztuka K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 30.07.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 mieliśmy podobne problemy z EXpanderem co wiekszość - działka siedliskowa nie ma mozliwości kredytu - za duza działka - 1.5 m-ca czekania - nie oddzwanianie w bankach o których rozmowy były z specjalistami z expandera już nie mieliśmy tych problemów a jak były to dało sie je obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts