Froop 23.05.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Sytuacja wygląda tak: Miasto kupiło duże pole, podzieliło je na działki, wyznaczyło drogi i rozpoczęło sprzedaż działek. Drogi można rozpoznać tylko wg mapy i słupków granicznych - są zupełnie nieprzygotowane do transportu. Działki zostały sprzedane. Teraz jeśli chcę budować na takiej działce, to tak naprawdę nie mogę, bo nie ma dróg - chociaż na mapie są, i to gminne! Jakie mam możliwości wymuszenia na gminie, aby doprowadział drogi do stanu przejezdności? Pisma z prośbami mam już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 23.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Pisać, pisać, pisać. Jak odpowiedzą napisać jeszcze raz.A tak poza tym - nie widziały gały co brały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marejure 23.05.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gdy miałem takie same obawy, znajomy mi powiedział: "Rozjezdzisz sobie" I chyba miał rację, widziałem jego działkę tuż po kupieniu -- to było szczere pole. Wykonywane sukcesywnie podczas budowy zdjęcia pokazywały jak kolejny kursy samochodów, ciężarówek etc. doprowadziły do powstania "eleganckiej" drogi Taka jest chyba rzeczywistość. Ale pisać trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No ale to się sprawdza tylko w przypadku raczej suchych działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts