agi 04.03.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Czytałam kilka tematów forum na temat dachówek. Zawsze uważałam ,że Róben jest all inclusiv. Przeczytawszy jednak temat "Cieknący dach R.."jestem w kropce. I tak najprawdopodobniej nie było by nas stać na Robena. Pozostańmy więc przy dachówkach cementowych. Kto ma dobre doświadczenie np. z Braasem czy innymi cementówkami? Napiszcie czy dach z dachówkami cementowymi(pokrycie folią) nie sprawia trudności w użytkowaniu i jaki typ polecacie. To ostatnie interesuje mnie najbardziej. Szczególmnie podobają mi się podw. S lub Renesansowa.Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Sam miałem dylemat pomiędzy dachówką cementową a blachodachówką. Ostatecznie wybrałem Brassa. Dach wykonany w zeszłym roku zamknął się w rozsądnej cenie. Wykonania dopilnowałem spędzając dużo czasu na dachu wraz z ekipą ale się opłacało.Zero przecieków i innych problemów ,,na razie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Sam miałem dylemat pomiędzy dachówką cementową a blachodachówką. Ostatecznie wybrałem Brassa. Dach wykonany w zeszłym roku zamknął się w rozsądnej cenie. Wykonania dopilnowałem spędzając dużo czasu na dachu wraz z ekipą ale się opłacało.Zero przecieków i innych problemów ,,na razie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts