Jurek59 18.06.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Co do płyty gipsowej się nie zgodzę. Wróciłem dzisiaj po weekendzie z "dowrku" i w stodole do sufitu były przyczepiane kołki na gips po którym idzie kabel no i kilka się poluzowało a niektóre nawet wypadły. Panie Sławku mam, czy ten strop od razu był odkrtyt tzn. widać trzcinę czy wydłubał Pan glinę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek59 18.06.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Jeszcze jedno pytanie. W ścianach szczytowych zauważyłem tzw. "garby" co może być tego przyczyną, jak temu zaradzić no i oczywiśćie jakie mogą być tego przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Co do płyty gipsowej się nie zgodzę. Wróciłem dzisiaj po weekendzie z "dowrku" i w stodole do sufitu były przyczepiane kołki na gips po którym idzie kabel no i kilka się poluzowało a niektóre nawet wypadły. Panie Sławku mam, czy ten strop od razu był odkrtyt tzn. widać trzcinę czy wydłubał Pan glinę??? co do gipsu to napewno te kolki byly na pewno gipsowane bez zmoczenia cegły , powie Ci to każdy elektryk . to co na zdjęciach widać , to jest tak . najpierw żmudna praca , starą wsypkę wiadrami wynosić , trzcina z sufitem została , nastepnie wzmocnienie legarów , wsypka , podłoga , ocieplenie dachu , iiii w tym poddaszu są pokoje dziecinne , oczywiście wycieło się kawałek stropu ---schody na strych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Jeszcze jedno pytanie. W ścianach szczytowych zauważyłem tzw. "garby" co może być tego przyczyną, jak temu zaradzić no i oczywiśćie jakie mogą być tego przyczyny. czy masz jakoweś zdjęcia tych " garbów " sorry , że nie pisałem ala praca mi nie pozwoliła na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek59 26.06.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 no raczej tych "garbów" to się na zdjeciu pokazac nie da poprostu mur się "wybrzuszył" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 27.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 poprostu mur się "wybrzuszył" to pewno ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts