zielonooka 27.05.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 piszesz - co wazne : jako architektowi (czyli przedstawicielowwi zawodu zaufania publicznego) taka karta przyznawana jest za darmo . Yoggi66 eee... a ta PanizCity to mi powiedziala wlasnie tak jak napisalam , ze zawod zaufanie publicznego ze bla bla bla ze tylko Ja i nikt wiecej.... Ehhh.... zburzyles mi poczucie wyjatkowosci jakie kielkowalo we mnie od paru dni a tak juz serio - na pewno jest tak jak mowisz co nie zmienia faktu ze łatwo sie poczuc hmm...tak ...prestizowo... (na pewno Ci twoi znajomi tez mieli 3 miesiace za zabawe zanim wystawi sie rachunek? na pewno? a to mnie zołza jedna oszukała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 27.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 ... a ta PanizCity to mi powiedziala wlasnie tak jak napisalam , ze zawod zaufanie publicznego ze bla bla bla ze tylko Ja i nikt wiecej.... Ależ ona Tobie prawde powiedziała. Podobnie jak prawdę powiedziała wielu innym osobom zaufania publicznego wiem, wiem..... wiśnia jestem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts