aladin07 23.05.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam bede budowal w sumie w miejscowosci gdzie zbyt wielkiego wybrou mial nie bede i w sumie czeka mnie szukanie po okolicznychmiejscowosciach i jestem ciekawy z jak daleka od budowy byly/saWasze ekipy budowlane ze to sie okazalo oplacalne? czy to jest 30, 60 czy moze 100km - bo pewnie beda musieli dojezdzaci wtedy paliwo spadnie na mnie niestety jakie macie w tym doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 24.05.2006 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dojeżdżać opłaca sie jeszcze do 100km,powyżej za duzo czasu traci sie na dojazd no i cena paliwa.Lepiej kalkuluje sie cos wynajac aniżeli wydawac na paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts