babis 04.03.2002 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Kurs waluty brany jest z dnia przyznania kredytu który najczęściej się nie pokrywa z dniem realizacji. Poza tym kurs ale jaki? bo bank na różnicach kursowych nie straci.Ja skorzystałem z oferty PKO BP i polecam tamtejszy kredyt hipoteczny.Do Rafaelo - oczywiście że zabezpieczeniem może być kredytowana nieruchomośc tylko do czasu ustanowienia księgi wieczystej i później hipoteki należy zakupić ubezpieczenie kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.03.2002 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Na ogół najpierw się ubezpiecza kredyt do momentu ustanowienia hipoteki na kredytowanej nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 04.03.2002 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2002 Co do wartości waluty to warto ponegocjować o jej kursie.Ja np. biorę kredyt - jak już wcześniej wspomniałem w ING i tam przy 36000 USD można już zajść na przyzwoity poziom waluty 4,17 PLN/1 USD (04/03/2002) nawet trochę więcej - czekam na rozpatrzenie wniosku.PozdrawiamMirZaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts